אפשר עיצות לשיטת הWILD ?

Lil KeKe

New member
אפשר עיצות לשיטת הWILD ?

אחים שלי אפשר עצות בקשקר לשיטת הווילד(WILD) יענו חלום צלול מתוך ערנות ? בבקשה אני צריך את זה... כי אני לא מצליח בכלל, אני הולך לישון ככה ב- 1[חופש פסח], אגב אני בן 15 =] , ומתרכז במוזיקה חלשה מהרדיו דיסק, ופשוט לא מצליח... אגב אני חייב להזכיר כאן ששלשום ישנתי, עם טלוויזיה פתוחה, וקרה לי פעמיים [!!!] שהיו לי ויברציות[רעידות] בגוף וראיתי [בעיניים סגורות] כל מיני דמויות, פרצופים שמתחלפים מהר, ושמעתי את הצחוק של חבר שלי [חבר חדש... שמעתי אותו רק באותו היום] ואז זה הפסיק לי[כנראה כי פתחתי עיניים או ניסיתי להפסיק ...] . אז ככה רציתי עצות מה לעשות... אנ יישן בסדר בשעות, אבל אף פעם לא מצליח לי... אולי כדאי לי להתחיל עם שיטת העין השלישית ? עצות בבקשה ! תודה !!!

flyingcat

New member
ליל

מה שקרה לך קרה גם לי בדיוק ככה, אל מול הטלויזיה, ויברציות, שיתוק, דמויות מעוותות, אבא שלי מדבר אלי ואומר לי להוציא את הכלבה לטייל (היא מתה) מטוסים, סאונד של רחוב שהופך לסאונד כמו מתחת למים... אבל התעוררתי כי אני פחדנית! תודה על השאלה

goldy

New member
את לא פחדנית - ניבהלת

תישאלי את עצמך למה זה קורה?

Lil KeKe

New member
תודה וכנסו בקשה

אז זהו, חתולה מעופפת, אני ניסיתי אבל רק עם רדיו, וזה לא פועל לי... מה לעשות ? אגב אני לא פחדן... אני יכול להתמודד עם זה... ת'אמת זה דיי כיף... רגע אני אמור להשאר עם אותה תנוחה בלי לזוז? כי כל שניה מגרד לי משו חחחח... בקשה עוד עצות אוקי, אני עכשיו הולך שוב לעשות את זה... אחלו לי בהצלחה, ואגיד לכם מחר מה היה. תודה !

Bluescale

New member
מממ WILD

בואו נפצל את הWILD לרמות קושי של ביצוע: 1. WILD אחרי 5 עד שש שעות שינה וחצי שעה עירנות = בינוני עד קשה 2. WILD לפני השינה (כלומר כאשר אתה הולך לישון) = קשה באופן מטורף 3. WILD בתור שנ"צ אחר ארוחת הצהריים = קשה מאוד (אבל אם מצליחים התוצאה טובה יותר) ליל, אל תנסה וילד לפני השינה אם אתה עדיין לא הצלחת ליצור אחד אחרי 5-6 שעות שינה. פבל.

Lil KeKe

New member
שיט... שוב לא הצלחתי.

Bluescale וחתולה מעופפת [וגם אתם!] אני חייב עזרה!!! שוב היום לא הצלחתי לחלום את החלום הצלול... שמתי את המוזיקה שיצרת [Bluescale] באמ פי 3 ניסיתי להרדם, אך ללא הצלחה למשך שעה, אחרי זה זרקתי את האמ פי 3 על השטיח[מעצבנות] וחזרתי לישון, נרדמתי אחרי חצי דקה... גג דקה! אחרי זה קמתי אחרי בול 6 שעות [!!] ואז שמתי את המוזיקה במחשב, וניסיתי להתרכז, אך ללא הצלחה למשך בערך חצי שעה, אבל אז נרדמתי לבד... נ.ב. חשוב להזכיר כי הלכתי נרדמתי בערך ב - 4 בבוקר וקמתי ב - 10 [נו אני בן 15 יש חופש פסח, מה אתם מצפים ממני?] אני פשוט לא מצליח בגלל הסיבות העיקריות, גירוד! מחשבות נודדות אחרות!! מה לעשות אני חייב עצות בבקשה!! עזרו לי בקשה!

Bluescale

New member
א - אל תדאג :)

ב - לך לישון קצת יותר מוקדם או שפשוט קום כשאין עדיין את הפרעות השמש. נסה לישון 5 שעות ומטה (עד 4.5 שעות) כשאתה ניגש לעשות ווילד אתה צריך להירגע ולהתרכז במוזיקה רק לשמוע אותה מרגיעה אותך אח"כ תתחיל להתרכז בשעון המתקתק ולאיטו אתה תראה שבמהלך הניסויים שלך תצליח לבצע את הווילד העיקר זה להירגע. אני חושב שאתה יותר מדי מתרגש כשאתה מנסה לעשות ווילד. תגובות? אני פה פבל.

Lil KeKe

New member
תודה פבל, אבל

השמש לא בעיה, החדר שלי סגור, וחשוך... אבל בבקשה, איך להעיף את המחשבות הנודדות האלה שלי? כל פעם נכנסת לי מחשבה לא רצויה לראש באמצע הוולד... ת'אמת אני קצת מתרגש, אגב ניזכרתי שהרגשתי רעידות קלות בגוף למשך 5 שניות... אגב אני ינסה היום לישון ב- 1 או 12, אקום ב-4-5 ואתרכז במוזיקה ואז בשעון, אגיב לך מחר, אם הצליח[וגם אם לא חח..] אז שוב תודה

Bluescale

New member
מחשבות לא רצויות

השיטה בטיטוא מחשבות לא רצויות בזמן הווילד (שאגב זהה כמעט לחלוטין לשיטת המדיטציה כפי שציין גולדי) היא פשוט לתת למחשבות לחלוף. הדרך לעשות דבר כזה היא פשוט להתרכז בדבר אחד. המוח שלנו יכול לתת רמת ריכוז שלמה אחת לדבר אחד בלבד (אנחנו מוגבלים) או לחלק רמת ריכוז (בזאת בסופו של דבר אין אנחנו מתרכזים כמעט). כאשר צצה לה מחשבה מסויימת (חשש או דבר שהיה וכו'...) תן לה לחלוף ואל תחשוב "אני לא רוצה לחשוב על זה" אלא תתרכז על "תיק תק תיק תק" או על כל דבר שאתה מתרכז כשאתה עושה ווילד (אני מתרכז על ספירה לאחור מ 1000 או 500 ומטה) ככה זה יגרום למחשבות האחרות פשוט להעלם לאט לאט. כולנו בני אדם שחושבים ולכן אין מה להלחץ שצצה לה מחשבה אחרת פיתאום. נסה להתרכז ולחשוב רק על אותו הדבר שאתה מתרכז עליו בשביל הווילד.

goldy

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

רק גברים מוגבלים למחשבה אחת בכל פעם. נשים יכולות לחשוב על יותר מדבר אחד בוזמנית, הלוואי עלינו

flyingcat

New member
בתור מפזרת ריכוז

יכולת ריכוז אף פעם לא היתה התכונה שלי:) לגבי ההערה של גולדי לא יודעת למה זה קורה לי אבל מה שכן הסאונד המזעזע מבהיל אותי מאוד בעיקר... כן זה בעיקר הסאונד אבל אני אשתדל כבר לא להתייחס לזה:)

goldy

New member
../images/Emo9.gif אל חשש

כל מה שאת צריכה ליזכור זה שכל הצלילים האלה מקורם ממך, מעצמך, וכפי שאת לא ניבהלת מהיתנהגותך, מחשבותייך, גופך וכו' כך אין לך מה לפחד מהצלילים.

Lil KeKe

New member
אוקי פבלו, אני הולך לישון, נראה...

אני יעשה את מה שאמרת, פשוט לתת למחשבה לחלוף... רק הבעיה היא שכל פעם באה אליי מחשבה, אני מתרכז בשעון, ופתאום נכנסת לי מחשבה של חברה שלי.. סתם דוגמה... או שמשו שקרה לי... בכל מקרה אני ינסה... מחר על הבוקר אני מעדכן, תודה פבלו !!

Lil KeKe

New member
אה סבבה... אגב לא יצא לי חלום אבל!!

אבל שמתי את המנגינה שיצרת, וזה היה מוקסם!! יענו עם החשיבה על המעלית... שיטת המעלית... זה היה פשוט מוקסם!! אף מחשבה שונה לא נכנסה לי לראש... אף אחת!! רק אני המעלית והמנגינה שלך... אבל לא הצליח לי.. רק מדי פעם הרגשתי ויברציות... אבל ממש הרגתי את המעלית... אגב, לספור מאחורה ב - 1000..? מעייף... אז ניסיתי מ 0 ל 1000... יש עוד עצות פבל?

למעלה