אפשר עידוד
?

פרח קטן1

New member
אפשר עידוד../images/Emo4.gif?

הוא הודיע לי אתמול שבגלל אילוצים,הוא צריך לטוס לחול לתקופה קצרה..אני קצת מבואסת מזה כי אני כבר מתגעגעת אליו ומחר הוא טס..אני יודעת שגם לו קשה ושגם הוא יתגעגע אליי אבל בכל זאת, אני רוצה שזה יעבור כבר ושהוא יהיה אחרי זה.. מישהו היה פעם במצב כזה?

נסיכה, ידיד זה לא חבר

יש ידידים הרבה יותר טובים מחברים אך ידיד הוא רק ידיד

פרח קטן1

New member
נכון אבל עדיין..

ידיד זה לא בן זוג..הרגשות שונים וזה מה שהופך את זה לקצת יותר קשה.

halllo

New member
מבינה אותך לגמריי...

אפילו יותר מידי =] גם חבר שלי נאלץ לטוס לחו"ל בגלל אילוצים שונים..(עבודה),רק שפה הוא טס כל כמה חודשים ולחודש + אז במקרה שלך זה בסדר =] זה טוב להתגעגע לפעמים,ואת עוד אומרת שזה לתקופה קצרה אז זה בכלל... נכון,זה עצוב ואת רוצה שהוא יהיה איתך תמיד,אבל תחשבי על הרגע שתפגשו שוב,וההתרגשות והגעגועים,לפעמים זה נחמד...

פרח קטן1

New member
גם אצלי..

גם אצלי הוא טס כל כמה חודשים לתקופות שונות ,כל פעם זה משתנה אבל הגעגוע תמיד קיים שם. וכפי שאמרת,מה שמנחם אותי זה שאני נזכרת ברגע שניפגש וזה שווה לי הכל. אני מניחה שזה דבר שיש להתרגל אליו.

הייתי מציע לך לנסוע איתו

להגעה לאושר יש להפנים: אני מעניק לאחרים מבלי לצפות לתמורה: אני הופך את הרצון לקבל, לרצון להעניק

פרח קטן1

New member
חח כן..

הוא הציע לי את זה דווקא..אבל אם הייתי יכולה כבר הייתי עושה צעד. הוא הדגיש כמה הוא מתגעגע וכמה כואב לו לא לראותי בימים האלה. בגלל אילוצים,אני אחכה לו עד שיחזור בערגה וונפצה על הזמן הזה קצר כל שיהיה אבל עדיין געגוע.

למעלה