אפשר עזרה?

• פותח הנושא AKA1
  • פורסם בתאריך

AKA1

New member
אפשר עזרה?

עוד כמה ימים יש לי את הראיון ואני נורא לחוצה
מה להגיד שישאלו אותי מה הקשיים שאני צופה בשירות? -אין לי מושג מה להגיד- למה יצאתי מהצבא? -אני מניחה שלא כדאי שאציין שהייתי מדוכאת ויש לי בעיה נפשית,לא מחלה בעיה,הפרעה-

היי...

למען האמת הראיון לא כזה משמעותי, זה סה''כ יותר גיבוש כזה ולרוב כולם מתקבלים לשירות... את לא חייבת לציין שיצאת על נפשי, את יכולה להגיד מטעמי בריאות (ככה גם כתוב על הפטור) ואף אחד לא בודק את זה או מאמת את זה, פשוט תשדרי ביטחון ואל תהפכי את הפטור מצה''ל למרכז השיחה.. תספרי מה את אוהבת ומה התחומים שעושים לך את זה, מה הציפיות שלך מהשירות וכאלה.. בהצלחה!

AKA1

New member
מה זאת אומרת

יום גיבוש? זה לא רק אני והרכזת בחדר? ואם אגיד שזה מטעמי בריאות אז בטח הייתי אמורה לכתוב בטפסים שקיבלתי על איזה בעיה בריאותית..ולא כתבתי. מה גם שציינתי שיצאתי על נפשי... ומה להגיד מה הציפיות שלי מה הקשיים שאני צופה? לא יודעת מה להגיד מישהו יכול לעזור?

m o u s e

New member
היי ../images/Emo13.gif

שבוע שעבר עברתי את הריאיון. אז קודם כל-כן, זה רק את והרכזת בחדר. אני גם כן יצאתי על נפשי ואמרתי לה את זה. לא הייתה כל בעיה עם זה, היא אף אמרה שרבים מבני השירות סובלים מבעיות כאלו ואחרות ומצליחים לשרת בכל זאת. כמובן שהיא שאלה איך אני אסתדר בשירות מבחינת קשיים אשר קשורים לבעיה הנפשית שלי.כדאי שאציין כי ההפרעה הנפשית שלי היא חרדה ( אינני יודעת מה ההפרעה הנפשית הקיימת אצלך). תגידי לרכזת את האמת, איך את חושבת שתסדרי וכ"ו... אל תילחצי יותר מידי, באמת שזה לא כזה ביג דיל
בכל אופן, שיהיה בהצלחה!

קספר07

New member
לא מסכימה עם זה

מחילה באמת אבל זה לא נכון תמיד!! לא כולם מתקבלים והראיון לפעמים גדול יותר ומשמעותי בחלק מהפעמים ותלוי איך לוקחים אותו... וכן, יכולים לבדוק למה היא יצאה מטמעי ביראות..

מיטלי 201

New member
בטח שאפשר

קודם כל להיות לחוצה זה מזיק לך ורואים את זה לפעמים אז לא כדאי עשי אמבטיה חמימה, תנוחי הרבה, שתפי חברות ומשפחה... קשיים שאת צופה בשירות? מה הם באמת הקשיים שלך? אולי קושי לעבוד מהר אולי רצון לספק ולרצות את המעבידים שלך אולי איטיות או עצלנות ועוד כהנה וכהנה אבל לא יותר מדי... תהיה כנה אך לא מדי פתוחה זה חשוב! לגבי ההפרעה, אם תרצי לדעת ואם לא-הרבה אנשים עם מחלות ואני אומרת מחלות ואני מתכוונת שעברו אישפויזים וכאלה התקבלו לשירות ולא אמרו שהם כאלה... אם זה מהווה מטרד לתפקוד שלך הם צריכים לדעת כמו כן אם עברת ניתוח/אם עברת ניתוח/אשפוז/אחר אם יבקשו לדעת וזה לשיקולך כי זה חשוב שידעו מצד אחד ואז גם תוכלי לקבל עו"סית מהשירוות בחינם שתשוחח איתך ומצד שני זה יכול להקשות אלייך להתקבל לאן שתרצי... הפרעות יש הרבה בגיל הזה השאלה איך זה השפיע ומשפיע על חייך? אני לא רוצה לחחט רק לעזור לך ואם אוכל אשמח את לא חייבת לתת לא שום פרטים לגבי עברך או מצבך הנוכחי אבל תשקלי טוב מה לומר ומה לא למקום השירות והעבודה כי את המילים אי אפשר להשיב ואנשים שופטים על דברים כאלה!! בהצלחה חמודה

למעלה