אפשר עזרה?

AnGeL 175

New member
אפשר עזרה?

מחפשת מתכון לעוגה טעימה(ברור)של ריבות יש לי צנצנת גדולה ריבת תפוזים , ועוד צנצנת קטנה תות שדה ורוצה לעשות מהם עוגה או משהו כזה במקום לזרוק אשמח לשמוע הצעות תודה ויום מקסיםםם

ניקי ב

New member
עוגת פירורים וריבה

עוגת פירורים וריבה מחברת המתכונים של אמא - ניקי ב מצרכים: 560 ג' קמח (4 כוסות) 4 כפות קמח 1 אבקת אפיה 200 חמאה קרה חתוכה לקוביות 1/4 כוס מיץ תפוזים 100 ג' סוכר (חצי כוס) 1 כפית סוכר וניל 2 ביצים מלית: ריבת תות אופן ההכנה: לחמם תנור לחום בינוני ללוש את כל המצרכים (חוץ מ4 כפות הקמח הנוספות) וליצור בצק. 3/4 מהבצק לשטח בתבנית עם נייר אפיה. למרוח ריבה (אני ריככתי במיקרו) על הבצק. ל 1/4 הבצק שנשאר להוסיף 4 כפות קמח, לערבב וליצור פירורים. לפזר על הריבה את הפירורים שהכנו. להכניס לתנור, בסביבות 25 דקות. לקרר ולחתוך לריבועים. תהנו. הערות: תבנית בינונית.

AnGeL 175

New member
תודה אבל זה לא מה שחיפשתי,

אני לא מחפשת בצק אני מחפשת ממש עוגה לא בצק תודה בכל זאת

ניקי ב

New member
עוגת קצף

עוגת קצף - מחברת המתכונים של אמא - ניקי ב הבצק: 4 חלמונים 200 ג' חמאה רכה 350 ג' קמח תופח 2 כפות חלב 1/3 כוס סוכר מלית: ריבה קצף: 4 חלבונים 200 ג' סוכר אופן ההכנה: לחמם תנור בחום בינוני. ללוש את חומרי הבצק. לשטח את הבצק בתבנית משומנת. 15 דקות בתנור. להניח לבצק להתקרר, למרוח ריבה להקציף את החלבונים עם הסוכר. למרוח את הקצף על הריבה. להכניס לתנור חם. 15 דקות, או עד שהקצף מזהיב. הערות: תבנית 26

limor800

New member
העוגה נראית מעולה

אבל שאלה אחת לי והיא: האם העוגה צריכה להיות במקרר או בטמפרטורת החדר? (בגלל קצף הביצים)

ניקי ב

New member
אני השארתי בחוץ

היא נגמרה די מהר.

pirge

New member
שטרודלים כרוכיות

שטרודלים ריבה בצק: חבילה 200 גרם מרגרינה רכה 2\1 2 כוסות קמח תופח ( אבל להתחיל ללוש רק עם 2 כוסות) מיכל יוגורט או שמנת חלמון ביצה (שומרים את החלבון לציפוי הכרוכיות) ללוש בצק נעים ולחלק ל-3 כדורים כל חלק לפתוח לעלה ולמרוח ריבה לפר חלבה מפוררת או אגוזים או צימוקים או שוקולד צי'פס קוקוס,שומשום כו'....... לגלגל לכרוכית להניח 3 כרוכיות על ניר אפיה לאפות בחום 175 עד השחמה לקרר ולפרוס לפרוסות ולשמור בקופסה. תהנו

pirge

New member
עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בדבש תמרים\סילאן ואגוזים מקור: פירגה. 4 תפוחים – לקלוף ---- לחתוך לקוביות די גדולות 100 גרם צימוקים ואגוזים שבורים גס כף קינמון 3 כפות יין אדום מתוק רבע כוס דבש תמרים\סילאן ----- תשימי ריבה 2 ביצים שלמות כוס סוכר כוס שמן 2 כוסות קמח ועוד 2 כפות שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל. לבחוש הכל בכף. תבנית גדולה משומנת מספר 26 נראה לי שיתאים מאד גם למאפינס. . לפני שמכניסים לתנור לזלף מעט סילאן על פני העוגה. אופים שעה בחום 175 מעלות, או עד שקיסם עץ יוצא יבש. כשהעוגה מתקררת, לפזר אבקת סוכר. אין צורך להרטיב-העוגה לחה. ניתן להגיש עם כדור גלידה וניל\קצפת

למעלה