יש!! בערך....
בסופו של עוד יום בעוד יום הסתכנת זה כל מה שאפשר על חיי'נו לומר חי בקושי חי כמת, ועזרה אנשים לא יושיטו, יום נוסף ללא תכלית יום שבסוף, את חיי'ך יפחיתו! בסופו של עוד יום בעוד יום התקררת, חשוסתך (משהו כזה) את גבך לא תגן מן הקור, על פנינו הם עוברים לא שומעים לא רואים את הסבל, והחורף קרב במהירות, בא להרוג, לקרב אל הקבר. בסופו של עוד יום יום אחר מתעורר לו, והשמש בבוקר רוצה לעלות, יום בהיר על קו החוף, או סופה שתתפוס בכל רגע הרעב כבד מאוד ...................................... ..............................בסופו של היום! בסופו של עוד יום רק לאפס יש אפס, ישיבה על התחת אינה פרנסה, ילדים בבית יש,ילדים שזקוקים לדיסה כן תודה אם יש עבודה ויש מיטה, המזל הוא שלנו! הראיתם כיצד המנהל מתרגז? סירחון שכזה, רק רוצה למזמז, זה בגלל שפנטין דחתה חיזוריו, .......................בתוך מכנסיו מנהל עבודה מיוחם, לעולם לא יפסיק לא ל.... אם פנטין לא תיזהר היא תפוטר, היא תושלך לרחוב! בסופו של עוד יום, יום נוסף ששוקע, והכסף בכיס נעלם ...... ..................בעיר, ..............לקחת בשוחד, כל עוד יש............., כי אם לא מן הפח אל הפחת, שלם זה לא יקר, בסופו של דבר! מה יש לנו כאן כיבסתי הקטנטונת? בואי פנטין, ספרי את הכל את חיי'בת לשלוח עוד כסף הילדה שוב חולה, שילחי סכום גדול המכתב הוא שלי את אפך אל תכניסי לך יש בעל ביד וגם קצת מהצד וכי יש כאך אישה שבקול תישבע שליבה לא בגד שלעד לא תפחד מה פשר כל הצעקות? הפרידו חיש בין הניצות זה בית חרושת לא קרקס כאן, הקשיבו רגע גבירותיי, זה עסק בעל מוניטון, ואנוכי גם ראש העיר, ברר את פשר העיניי'ן, בנועם כמובן. דברו מיד כי אין לי זמן! בסופו של דבר היא בעצ התחילה, מסתירה איזה ילד הרחק מן העיר היא שולחת תשלומים, תמחש מנין הכסף? איך ספק שיש לה בעיר שוק ומחיר ראש העיר לא יאוהב זאת! זה נכון יש ילדה זאת ביתי התינוקת, ואבי'ה את שתינו נטש בלי פרוטה, פונקאי ואישתו מגדלים את ביתי ואני משלמת, אז מי כאן חטא?? בסופו של דבר היא תגרור את כולנו, כי כולן אשמות כשאחת אשמה, שאנחנו מזיעות, היא שוחה לנהר....... את כולנו ...... ................... ................................ בסופו של דבר! אז לכלבה שיני זאב, וציפורני חתול טורף, את סודותיי'ך לא ניחשתי, כן,כן פנטין המוסרית, כה טהורה כה שברירית, עכשיו ברור כבר מה קרה, כשאת בשטח יש צרה, לאור היום בתולה זכה, אך בלילות שווה דפיקה! רק אותך דחתה, אך.......... אם היא גם תישאר יהי'ה כאן לא טוב, היא צריכה לעזוב!!! אין כאן מה לחשוב! עלמתי, לרחוב!!! זה ככה בערך..אני מקווה ככה לפחות כי אני רק הקשבתי למילים ולא הצלחתי לשמוע כל כך. מה שהי'ה בנקודות (......) לא הצלחתי לשמוע. יש שם סוגריי'ם- זה אני, לא חלק מהשיר גם מה שיש שם אני מקווה שאילו המילים הנכונות בהצלחה!!!