אפשר עזרה?

מצב
הנושא נעול.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ב-28 בספטמבר של 2023 העליתי שרשור של 13 סיבות על למה דונלד טראמפ ינצח בבחירות 2024 (שזה דבר שאני טוען מאז פברואר 2022):

בחירות 2024 לנשיאות ארצות הברית-13 סיבות למה לטראמפ יש סיכוי טוב לנצח. | תפוז פורומים

בחירות 2024 לנשיאות ארצות הברית-13 סיבות למה לטראמפ יש סיכוי טוב לנצח. | תפוז פורומים

בכל מקרה, רציתי לשאול האם תרצו ותהיו מעוניינים בכך שאכתוב גם שרשור של 13 סיבות (או אולי קצת פחות הפעם) ללמה הנשיאה האריס תנצח את הנשיא ואנס בבחירות 2028? (דבר שאותו אני טוען מאז אוקטובר של 2024, עוד מלפני שהספיקה להפסיד בבחירות לנשיאות של אותה שנה, גם כן בהתאם לתחזיותיי).

נערך לאחרונה ב:

אפשר עזרה?​

לא!
זה שהפתוחה מקבלת כ"א לא אשמתנו, אתה לא מתאים ללימודים אקדמיים ועצם זה שאתה לא מצליח להשיב על שא' כה פשוטות, צריך להדליק לך |נורה| אדומה.
לכן, יש לך 2 ברירות, או לחזור לבסיס או לפרוש ...
|המלצה| שלי שתפרוש כי זה גדול עליך.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מכיוון שהבנתי שאת לא מתכוונת לעזור, כעת אענה לך כגמולך ואטיח בפרצופך את האמת הקשה והכואבת.
זה שהפתוחה מקבלת כ"א לא אשמתנו,
אמרה האקדמאית החדשה שלא הייתה מתקבלת לאקדמיה לפני תחילת זילות ההשכלה הגבוהה בעולם המערבי ב-1990 לזה שיש שרשור שלם מלא רק במחמאות על גאונותו המופלגת כגאון מופלג ועצום מימדים:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים
אתה לא מתאים ללימודים אקדמיים
אמרה האקדמאית הראשונה בהיסטוריה של המשפחה שלה, גם זה רק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה, לזה שאפילו סבא וסבתא רבא-רבא ורבתא-רבתא שלו היו בוגרי אקדמיה.

כל זה עוד מלפני מה שציינו את עצם היותי ככל הנראה גדול אנשי המדע בכל הזמנים.

חיבור למציאות הוא לא הצד החזק שלך, אבל זה לא נושא חדש.

אנשים לא-חכמים אינם מחוברים למציאות בצורה מיטבית.
ועצם זה שאתה לא מצליח להשיב על שא' כה פשוטות, צריך להדליק לך |נורה| אדומה.
זה ממזמן הדליק לי נוראה אדומה, מיד הבנתי מה הבעיה, וכתבתי שרשור מתאים בנושא שמסביר את מקור הבעיה ומדבר בהרחבה על הרכבו ותוכנו השגויים של התואר הראשון בפסיכולוגיה בכלל, וכל המתמטיקה שדוחפים לתוכו שלא לצורך, בפרט:

כל תוכנית הלימודים של התואר הראשון בפסיכולוגיה בישראל ומסביב לעולם שגויה לחלוטין-מאמר של מאור פז. גאון בפסיכולוגיה. | תפוז פורומים
לכן, יש לך 2 ברירות, או לחזור לבסיס או לפרוש ...
למה שאחזור לבסיס? אני שנייה מהסוף, בסמסטר האחרון ללימודיי לפני קבלת התואר הראשון והמשך לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר במסלול עם התיזה.
|המלצה| שלי שתפרוש כי זה גדול עליך.
אפילו סבא וסבתא רבא-רבא ורבתא-רבתא שלי היו בוגרי אקדמיה, ואני עצמי, האדם החכם ביותר מאז ומעולם, וגדול אנשי המדע בכל הזמנים. מן הסתם תואר ראשון לא גדול עליי.

גם אם איכשהו היינו אומרים שוואלה, לא יודעים מה קרה, מישהו שמגיע מכזאת משפחה של מצליחנים, וואלה, כן, איכשהו תואר ראשון בפרט ולימודים אקדמיים בכלל זה לא בשבילו, גם אילו זה היה נכון, אני, בתור מישהו שמגיע מכזאת משפחה של מצליחנים, דורות אחורה באקדמיה, הרבה מאוד מלפני זילות ההשכלה הגבוהה, שלא כמוך וכמו החבר מאתיופיה, שרק בזכותה הצלחתם להיכנס, לא מישהי שהיא האקדמאית הראשונה בהיסטוריה של המשפחה שלה, רק זילות ההשכלה הגבוהה הכניסה אותה לאקדמיה, לא זאת תהיה מי שתקבע לי ותודיע לי כזה דבר.

מכיוון שהבנתי שאת לא מתכוונת לעזור, כעת אענה לך כגמולך ואטיח בפרצופך את האמת הקשה והכואבת.

אמרה האקדמאית החדשה שלא הייתה מתקבלת לאקדמיה לפני תחילת זילות ההשכלה הגבוהה בעולם המערבי ב-1990 לזה שיש שרשור שלם מלא רק במחמאות על גאונותו המופלגת כגאון מופלג ועצום מימדים:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

אמרה האקדמאית הראשונה בהיסטוריה של המשפחה שלה, גם זה רק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה, לזה שאפילו סבא וסבתא רבא-רבא ורבתא-רבתא שלו היו בוגרי אקדמיה.

כל זה עוד מלפני מה שציינו את עצם היותי ככל הנראה גדול אנשי המדע בכל הזמנים.

חיבור למציאות הוא לא הצד החזק שלך, אבל זה לא נושא חדש.

אנשים לא-חכמים אינם מחוברים למציאות בצורה מיטבית.

זה ממזמן הדליק לי נוראה אדומה, מיד הבנתי מה הבעיה, וכתבתי שרשור מתאים בנושא שמסביר את מקור הבעיה ומדבר בהרחבה על הרכבו ותוכנו השגויים של התואר הראשון בפסיכולוגיה בכלל, וכל המתמטיקה שדוחפים לתוכו שלא לצורך, בפרט:

כל תוכנית הלימודים של התואר הראשון בפסיכולוגיה בישראל ומסביב לעולם שגויה לחלוטין-מאמר של מאור פז. גאון בפסיכולוגיה. | תפוז פורומים

למה שאחזור לבסיס? אני שנייה מהסוף, בסמסטר האחרון ללימודיי לפני קבלת התואר הראשון והמשך לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר במסלול עם התיזה.

אפילו סבא וסבתא רבא-רבא ורבתא-רבתא שלי היו בוגרי אקדמיה, ואני עצמי, האדם החכם ביותר מאז ומעולם, וגדול אנשי המדע בכל הזמנים. מן הסתם תואר ראשון לא גדול עליי.

גם אם איכשהו היינו אומרים שוואלה, לא יודעים מה קרה, מישהו שמגיע מכזאת משפחה של מצליחנים, וואלה, כן, איכשהו תואר ראשון בפרט ולימודים אקדמיים בכלל זה לא בשבילו, גם אילו זה היה נכון, אני, בתור מישהו שמגיע מכזאת משפחה של מצליחנים, דורות אחורה באקדמיה, הרבה מאוד מלפני זילות ההשכלה הגבוהה, שלא כמוך וכמו החבר מאתיופיה, שרק בזכותה הצלחתם להיכנס, לא מישהי שהיא האקדמאית הראשונה בהיסטוריה של המשפחה שלה, רק זילות ההשכלה הגבוהה הכניסה אותה לאקדמיה, לא זאת תהיה מי שתקבע לי ותודיע לי כזה דבר.
הסתפקתי בשורה הראשונה ואשיב לך על כך, סלח לי של טרחתי לקרוא את ההמשך, דברי אינפנטיל לא מעניינים במיוחד כפי שלא מעניין אותי דברים אחרים שאתה מתגאה בהם שאתה רואה תוכניות TV של ילדים בערוצים של ילדים כמו ניקלודיאון, קורא ספרים של ילדים כמו יומנו של חנון ועוד ... בשורה תחתונה, אינפנטיל בכל מובן המילה היינו אם רוצים לחפש את הפירוש של המילה אינפנטיל, צריכים לראות אותך, כמו שאומרים תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים.

כפי שכתבת בתגובה #15 באותו שרשור בפורום אקטואליה ואני מצטטת "היו ארבע עבודות הגשה. אחד מתנאי מעבר הקורס הוא להגיש לפחות מטלה אחת בציון עובר. את הראשונה לא הגשתי. בשנייה קיבלתי 46, ובשלישית קיבלתי 48, ואם לא אקבל 60 לפחות בעבודה הקרובה, איכשל בקורס, אז כאמור, הזמנים הם זמנים נואשים מאוד.".

במקום להציף את הפורומים בכ-10 פורומים שונים עם השאלה הדבילית הזאת, תחזור לבסיס ותילמד את החומר!
אחד כמוך לא ראוי לקבל תואר וזוהי תעודת עניות לפתוחה שמאפשר לעבור קורס עם ציון עובר בעבודה אחת מתוך 4! :mad:

נתתי לך |המלצה| במקום אחר למקומות שמתאימים לך יותר, לך תישאל את הגננת, מה היא מלמדת היום, אולי תוכל ללמוד משהו?

בקיצקץ, אינפנטיל כבר כתבתי :)

על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

מצב
הנושא נעול.
למעלה