אפשר עזרה?

סיסי1997

New member
אפשר עזרה?

שלום אני אשמח עם תעזרו לי לעשות דיאטה. אני מאוד שמנה לגובה שלי (גובה בערך 1.47 ומשקל 48.3) ואני לא מצליחה להוריד ממשקל. אני ילדה שיש לה בעיות באוכל ואני אוכלת רוב הזמן שוקולד
ושותה שוקו
ומים ולפעמים מיץ דובדבנים(אני לא אוהבת מיצים.) אני בקושי אוכלת בשר ועוף
והאוכל האהוב הוא גבינה עם פלפל אדום (גמבה) וקשה לי מאוד לעשות ספורט כי אחר כך כואב לי הראש וצד ימין בבטן... תוכלו לעזור לי?
לתת לי עצות

כמה עצות

קודם כל באמת כדאי לאכול פחות שוקולד ולהחליף את השוקו בחלב. את זה אני בטוח שידעת. גם מיצים זה לא כל כך טוב ועדיף להתרגל לשתות מים. גבינה עם פלפל אדום זה מצויין אבל כדאי לפנות לתזונאית שתעזור לך להרכיב תכנית תזונה אישית עם אוכל שתאהבי ועדיין יעזור לך להגיע למשקל תקין. ספורט לא חייב להיות ריצה, פעילות גופנית יכולה גם להיות הליכה מהירה או רכיבה על אופנים. הכאבים שאת מרגישה בצד הם בגלל שאת, כמו רוב הילדים, מנסה לרוץ קצת מהר מדי, נסי לרוץ קצת יותר לאט ותראי שהכאבים פוחתים.

דיאטה - תשובה

שלום רב, קודם כל את לא שמנה. אם את ילדה חשוב מאוד לאכול תזונה נכונה ומתאימה שתמנע המשך עליה במשקל מבלי לפגוע בגדילה ובהתפתחות שלך. אל תתפתי לכל מיני טיפים ודיאטות שיתנו לך באינטרנט אלא תלכי לדיאטנית ותקבלי יעוץ מסודר. בכל אופן באופן כללי דברים שמומלץ לצמצם רת צריכתם זה ממתקים, עוגות, עוגיות, שוקולד, מיצים ושאר משקאות ממותקים. בברכה נטלי

למעלה