אפשר עזרה?

אפשר עזרה?

לפני כחודש קניתי פלאפון חדש מהחברה 6131 Nokia בזמן האחרון המכשיר נדלק ונכבה כל כמה שניות מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה!

אליהו88

New member
...

יש לך כרטיס זיכרון? ייתכן וזה בגלל שהוא `עמוס`... או- שכנראה הפון שלך לא ממש `חדש`... אם זה לא בגלל עומס בכרטיס זיכרון אז תלחצי במכשיר כוכבית סולמית 4 פעמים אפס וסולמית. זה יכתוב לך מה הגירסה של המכשיר, - יתכן ומומלץ שתחליפי גירסה...

אליהו88

New member
אגב

זה קורה באמצע גלישה? או סתם באמצע החיים...? ב- משום מה לא נראה לי שזה בעיה במגעים של הסוללה. אבל מומלץ שתבקשי מהחברה או מחנות סתם שיבדקו לך את המגעים

כן זה קורה באמצע גלישה

וכשזה נדלק שוב כל ההגדרות נמחקות זאת אומרת ששומר מסך צלצול תמונת רקע וכ`ד נמחק אני צריכה לשחזר את זה כל פעם

11MTN11

New member
לאאא קשור אחי גם אני חורש באינטרנט

כמו שאף חד לא חרש בחיים ולא קורה לי. אולי רק ביוטיוב לפעמים אבל לא כל שתי דקות

אליהו88

New member
מי לא חורש אינטרנט

אבל בגירסה ישנה של 6131 כשאתה חורש נט... זה ממש מציאותי. אמנם לא כל 2 דקות אבל די הרבה... מניסיון שהיה לי עם 6131

זה נשמע כמו ...

קורוזייה זאת אומרת שהמכשיר בא במגע עם מים או לחות. אבל אם קנית מהחברה אז אמור להיות לזה אחריות שנה.

המכשיר לא בא במגע עם מים.

יש למכשיר אחריות שנה אבל חשבתי לפתור את הבעיה בעצמי במקום להכנס לתוך סחבת..

גם אם יהיה נזק של לחות ומים אז

האחריות יצרן לשנה שיש מקניית המכשיר לא מכסה את עלות נזק קורוזיה. זה רק לגבי תקלות יצרן, כגון: מסך לבן/לא מאיר, מקשים לא לחיצים, בעיות תוכנה, רמקול וחומרה.. קורוזיה, זה נטו נזק לקוח. לא תקלת יצרן

למעלה