אפשר עזרה קטנה?

אפשר עזרה קטנה?

לתרגם את המכתב הזה לאנגלית? היי לובה!!! אני לא כותבת כל כך טוב באנגלית אני פשוט כותבת בעיברית ויש אנשים שעוזרים לי לתרגם לאנגלית... חשבתי לי שיהיה לך הרבה יותר נוח לקרוא ככה. לגבי מה שקרה לערן זה באמת מפחיד... לא דימינתי שאני אכיר מישהו שהתאבד ולא הבנתי כנראה כמה צרות באמת היו לו בחיים. כן אני בקשר עם אריאל ואני אמסור לו את ההודעה ממך אין שום בעיה... ובטח!! ברגע שאני מסיימת את הצבא אנחנו נוסעות ביחד לאמריקה... זה החלום שלי שנתאחד שוב. אז רגע לא הבנתי אם את חוזרת לארץ או לא? ואגב כל הכבוד על מקצוע החדש... אני שמחה שמסתדר לך... טוב אז זה הכל לבינתיים... תזכרי שאני אוהבת אותך והמון!!!!

TsLiLuSHSH

New member
I give my shot ../images/Emo26.gif

Hi Luba! I don't write in English that well so I just write in Hebrew and there are people who help me translate it to English... I've thought it would be much easier for you to read it. About what happend to Eran, it really scary.. I have never imagine that I would know someone who killed himself . I guess I haven't realized how much trouble he did have in his life. Yes, I keep in touch with Ariel and I'll send him your message, no problem... and sure!! at the moment I finish my Army Service we're going together to America... It is my dream, you and I reuniting. So wait, I didn't understand whether you're coming to Israel or not? and by the way, congratulations for your new job.. I'm glad you're doing fine... well, that's it for now.. Don't you ever forget that I love you very very much !!! שיניתי את הניסוח של המשפט האחרון כי זה נשמע לי הרבה יותר טוב. עקרונית יש דברים שהייתי משנה (בלי קשר לאנגלית בכלל) מבחינת ניסוח אבל העדפתי להיצמד למקור.. המשפט האחרון
בקשר לזה שהוא התאבד-
)????) כעיקרון יותר "נכון" לומר commit a suicide , אבל זה נשמע לי ממש מפחיד...מממ... לא יודעת.. אז העדפתי לכתוב killed himself.. לגבי הקטע של להתאחד מחדש - אני לא כ"כ בטוחה, אז אני מקווה שיתקנו אותי אם יהיה צורך, ולא רק לגבי זה כמובן ... מקווה שעזרתי

Peace 0n Earth

New member
כמה תיקונים קטנים..

as for what happend to Eran it's really scary imagined who will kill himself trouble he had in his life זהו.. ובקשר ל..להתאחד..מממ.. שני.. מה בדיוק התכוונת שם
?

למעלה