אפשר עזרה למתחילים

אפשר עזרה למתחילים

אני רוצה לקנות לחבר שלי ליום הולדת אוירון או מסוק רק שאני לא מבינה בזה כלום. צריך משהוא למתחילים ובמחיר נמוך (אם בכלל יש מחירים נמוכים בתחום) בנוסף יש חנות שעוסקת בזה בתל אביב? לא ראיתי בקישורי הפורום.

mol3

New member
נא להגדיר "מחיר נמוך"

מחיר כניסה למסוקי דלק - 5,500 ש"ח. (כולל כלים / ארגז הטסה / ג'ירו סביר). מחיר כניסה לטיסנים 2,500 ש"ח (כולל ארגז הטסה, כלים סבירים וכד'). אפשר להתפשר על איכויות (מנוע חלש יותר, טיסן מינימליסטי, ג'ירו פשוט למסוק וכד'). אפשר להתפשר על ציוד קרקעי (בלי הטסה ומינימום כלים). אם עושים את הפשרות הללו, ניתן להפחית בעלויות כ- 1,000 ש"ח גם לגבי המסוק וגם לנושא הטיסן. ====================================================== יש גם אפשרות לטיסנים / מסוקים חשמליים לגבי נושא הטיסנים החשמליים, הפשוטים מאד לא שווים כלום וחבל על הכסף. טיסן חשמלי סביר, יתקרב בעלויות לטיסן דלק ולכן חבל על ההוצאה. לגבי נושא המסוקים ניתן לרכוש מסוק חשמלי נחמד להטסה בבית ב- 600 ש"ח בלבד, כולל הכל. ======================================================== יש לציין שכדי שהכניסה תהייה יעילה, צריך להתאמן בסימולטור. עלות סימולטור חוקי 1,000 ש"ח.

Flat spin

New member
חבל שקראת את התגובה ברפרוף ../images/Emo22.gif

קרא שנית את המשפט, שאני מביא ציטוט ממנו, כלשונו: "ניתן להפחית בעלויות כ- 1,000 ש"ח" עכשיו אני מקוה שקיבלת תשובה לשאלתך

למעלה