אפשר עוד אחד? מאחורי השמות המיוחדים מוזרים שיש לכם מסתתרים גם שמות אמיתיים נכון? מהם?
A aphrodite New member 14/3/01 #1 אפשר עוד אחד? מאחורי השמות המיוחדים מוזרים שיש לכם מסתתרים גם שמות אמיתיים נכון? מהם?
ק קורט קוביין New member 14/3/01 #4 כמו שאת יודעת צריך לשמור על אנונימיות. האינטרנט לא תמיד מקום נחמד. בכל אופן כולם גם ככה מכירים את השם האמיתי שלי. עומר
כמו שאת יודעת צריך לשמור על אנונימיות. האינטרנט לא תמיד מקום נחמד. בכל אופן כולם גם ככה מכירים את השם האמיתי שלי. עומר
ק קורט קוביין New member 14/3/01 #8 תודה. ולפני שנעשה כאן שיחה פרטית נמשיך את זה באיי מייל. כבר שלחתי לך הודעה כרגע.
ק קורט קוביין New member 14/3/01 #10 אין לך איי מייל בוואלה? כי לשלם שלחתי. ואיך אפשר להכנס לפורומים דרך פלאפון?
A aphrodite New member 14/3/01 #11 אז ככה.. יש לי אי מייל רק שאין לי איך לבדוק אותו כי אין לי כרגע אינטרנט (מאז החשבון האחרון..אני לא רוצה אפילו להיזכר בזה). ובנוגע לפלאפון (סליחה מראש על הפרסומת) samsung822i זה ``הפלאפון עם האינטרנט``.אז איך נוכל לדבר,לתקשר?
אז ככה.. יש לי אי מייל רק שאין לי איך לבדוק אותו כי אין לי כרגע אינטרנט (מאז החשבון האחרון..אני לא רוצה אפילו להיזכר בזה). ובנוגע לפלאפון (סליחה מראש על הפרסומת) samsung822i זה ``הפלאפון עם האינטרנט``.אז איך נוכל לדבר,לתקשר?
ק קורט קוביין New member 14/3/01 #12 עם SMS.... תעבירי את המספר שלך אני אשלח לך הודעה עם המספר שלי. אבל כבר מחר אני הולך לישון.. משעמם מידי.
עם SMS.... תעבירי את המספר שלך אני אשלח לך הודעה עם המספר שלי. אבל כבר מחר אני הולך לישון.. משעמם מידי.
מ מותה של האפוקליפסה New member 14/3/01 #23 אני נעמה נעים מאוד.. ההורים שלי בכלל רצו לקרוא לי דורית (שם של סבתות) או דורין (סתם שם לא יפה במיוחד).. מזל שלא. הוי נו... סתם. קוראים לי קורטני לאב. (מה?!)
אני נעמה נעים מאוד.. ההורים שלי בכלל רצו לקרוא לי דורית (שם של סבתות) או דורין (סתם שם לא יפה במיוחד).. מזל שלא. הוי נו... סתם. קוראים לי קורטני לאב. (מה?!)
I images_and-words New member 14/3/01 #15 הממ הסכמתי עם קורט בעיניין האנונומיות לא כולם יענו על זה אבל למי איכפת ליאורה (כאילו שלא אמרתי את זה בעבר...)
הממ הסכמתי עם קורט בעיניין האנונומיות לא כולם יענו על זה אבל למי איכפת ליאורה (כאילו שלא אמרתי את זה בעבר...)
E Eclipsed By The Moon New member 14/3/01 #16 מיכל. ואני לא היפית. הגיעו מים עד נפש. אני לא היפית! אני אמרתי את זה רק כדי שיפסיקו לקרוא לי היפית דאמיט! אני לא היפית! think floyd מיכל לא היפית
מיכל. ואני לא היפית. הגיעו מים עד נפש. אני לא היפית! אני אמרתי את זה רק כדי שיפסיקו לקרוא לי היפית דאמיט! אני לא היפית! think floyd מיכל לא היפית