אפשר עוד אחד?

erlich

New member
אז ככה....

היי לירון. אני ארז. נעים מאוד. ויש לי שאלה, למה את מפרסמת את הטלפון שלך באינטרנט? זה די מזמין כל מיני סוטים ומטורפים למיניהם... תודה, ארז.

luka

New member
יערה

יערה קטן, כן שם המשפחה שלי זה קטן ויערה על שם הםרח יערה האיטלקית יש לו ריח טוב זהו יערה.

flowr..

New member
טוב...

שירה. שם שגרם לי להרהר בו פעמיים אחרי שיחה קצרה שקרתה לי פעם: מישהו: ``איך קוראים לך?`` אני: ``שירה``. (אני מדברת חלש) מישהו: ``איך?? שיפרה?`` איכס... שיפרה. איזה שם מזעזע.. (בלי לפגוע במי שקוראים לה שיפרה...)

איזה כיף לך!!

שירה, גם שם כזה יפה, וגם למען השם שלך נכתב ``שיר לשירה`` של יהונתן גפן, שהוא כל כך יפה. תמיד רציתי שם כזה שיש עליו שירים, כמו ``רוני`` (אשקה...? רוני את אומרת...) או ``עפרה`` (``עפרה, תמיד קינאו בך נערות...) ו``ענבל`` (כן אני מבולבל, לא יכול להמשיך ככה הלאה... ראסטות...?) אבל שיר לשירה הוא הכי יפה בעולם. ואני נתקעתי עם שם שאף אחד לא יכתוב עליו שיר לנערה, פשוט כי הוא לא כל כך רגיל לנערה.. אני מקנאה. את מכירה את השיר, אגב? אם לא, אני חייבת לכתוב לך את המילים. (למרות שסביר להניח שאת מכירה.) דולצינאה.

ואיזה מן שיר כתבו על מיכל?!

``100 מיכלי דלק בתחנה, 100 מיכלי דלק, הצתנו אחד, נגמר אחד, 99 מיכלי דלק בתחנה!`` סתם. אבל לא כתבו שיר על מיכל. אבל שיר לשירה - דגול. יש לי אחת בכיתה שקוראים לה שירה, ויש לה חברה, עכשיו הבחורה הזו (החברה) תמיד דופקת קטעים יפים לאללה לאנשים שיש להם יומולדת, אז ביומולדת של שירה היא הלכה ותלתה בכל כיתה בבית הספר את השיר ``שיר לשירה`` והיא בכלל לא לומדת בביצפר שלנו... אז היא באה לפני ביצפר, ופשוט תלתה בכל ביצפר, וגם בקפיטריה. מגנייייב think floyd מיכל שלא כתבו עליה שיר

flowr..

New member
תודה.. :)

:) והאמת היא ש... אני לא מכירה את ``שיר לשירה`` שהזכרת... אוי לבושה.

לאוניד

כן.. ההורים שלי קראו לי ככה ברוסיה כמובן לא, זה לא אומר כלום... בטח על שם איזה קדוש נוצרי (וסבא שלי בין השאר) shine on

למעלה