אפשר סקר?

אדי30

New member
עונה לעצמי

מה המשחק הכי אהוב של הילד/ים שלכם? - לחטט בארונות מטבח ולהוציא הכל החוצה מה הצעצוע הכי אהוב? כל מני בובות של חיות רכות: דובי, כלבים, נמרים, קופים, ארנבים..... האם הם ישנים עם צעצוע כלשהו? דוב גדול כזה עם פרווה נעימה נעימה י
, היא ממש מתחבקת איתו בלילה

עונה

המילה האהובה : אמא המילה השנואה : לא מצליח הצליל האהוב : קולות התענגות על קרטיב של עומר... הצליל השנוא : שעון מעורר הקללה האהובה : זבלה באיזה מקצוע הייתי רוצה לעסוק : מבקרת אתרי ספא באיזה מקצוע לא הייתי רוצה לעסוק : פרוקטולוג מה מדליק אותי : וואלה כלום . מה לא מדליק אותך ? הבטן שלי עם גן עדן קיים , הייתי רוצה שאלוהים יגיד לי : אוי, לא התכוונתי אלייך תחזרי לילדים שלך ... תחזרי בעוד 50 שנה בערך....

עונה

אוהב אותך
הילד בוכה
של הגשם. בכי מנג'ס,יובל המבולבל. רפואה חברה קדישא/שטיפת גופות
סקס.. בלאגן ולכלוך תתפשטי

דיינו

New member
תשובות לא מחייבות בסוף ערב מעצבן במיוחד:

המילה האהובה - לילה טוב! והשנואה - בו-אי! הצליל האהוב..............שום צליל רק שקט רצוי דממה. והשנוא - המסיבה שיש כרגע אצל השכנים קללה אהובה - אין. פעם כשהייתי צעירה קיללתי פה ושם כי זה נראה לי מגניב אבל עם הזמן הבנתי שזה פשוט לא אני. מקצוע רצוי -קונדיטורית ולא רצוי - שוטרת תנועה. מה מדליק אותי - גברים במדים
ולא מדליק-סקס אורלי ובגן עדן: הנה החדר שלך, את יכולה לסגור אחרייך את הדלת ולצאת רק כשמתחשק לך!

titi789

New member
יאללה גם אני-

-לא נראה לי שיש לי מילים שנואות/ אהובות מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? הנשימות של עומר כשהוא ישן... מהו הצליל השנוא עלייך ביותר?בעלי נוחר....
מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? לא אוהבת קללות. אבל יוצא לי לקלל פה ושם. באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? מבקרת מסעדות. או טועמת גלידות בבן אנד ג'ריס לפני שהן יוצאות לשוק (נשבעת לכם שיש מקצוע כזה! ראיתי בחדשות)
באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? רו"ח. אופס. זה בעצם מה שאני עושה....
מה מדליק אותך? לאכול ולישון מה לא מדליק אותך? לצום ולעבוד קשה אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? "כבר הסברתי שיש לי מספיק מלאכים. מצטער, אבל אין לי עבודה בשבילך...."

למעלה