אפשר סקר?

אפשר סקר?

בגלל שאני חדשה בפורום, וגם אוהבת סקרים, אני רוצה להעלות אחד כזה קטנטן... חלק מהניקים כאן אני מכירה, וחלק ממש לא (בעצם, את הרוב) ואולי קצת נספר על עצמנו, ככה שאני ועוד חדשות נוכל להכיר? יש תוכנית טלויזיה שנקראת "סטודיו למשחק", שאני זוכרת לטובה עוד משעות ההנקה האינסופיות של חופשת הלידה. בסוף התוכנית, המנחה, ג'יימס ליפטון, שאל שאלון את כל המשתתפים. מקווה שהשאלון הזה לא עלה פה כבר בעבר, ואם כן, מקווה שלפחות הוא לא עלה בחודש האחרון (התעצלתי לבדוק). here goes :
מהי המילה האהובה עלייך ביותר?
מהי המילה השנואה עלייך ביותר?
מהו הצליל האהוב עלייך ביותר?
מהו הצליל השנוא עלייך ביותר?
מהי הקללה האהובה עלייך ביותר?
באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ?
באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן?
מה מדליק אותך?
מה לא מדליק אותך?
אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם?

בוליפלג

New member
אני אשאיר את זה כך ולא משורשר../images/Emo13.gif../images/Emo45.gifסחתיין על

הסקר והיוזמה. אני מבטיחה לענות מחר
....אני עוד רגע
ZZZZZZZZ ........

mAmA MiSiSiPi

New member
עונה

<מה כבר יש לעשות בשעה כזאת> אין אין צליל אהוב - ה"אנחחח" הזה כשמשמיע מי שמקבל חיבוק חזק צליל שנוא- חריקה של גלגלי מכונית. סססססס'עמק עם הרבה סססססס מיילדת זונה לא יודעת למה הכוונה -"- "בואי אבא שלך מת
לראות אותך"

מכיון שאני עונה על הגדרת המרואיינים שלו

אני אענה בשמחה מהי המילה האהובה עלייך ביותר?גשם מהי המילה השנואה עלייך ביותר?צרצור מהו הצליל האהוב עלייך ביותר?נגינת נבל מהו הצליל השנוא עלייך ביותר?חריקת בלמים מהי הקללה האהובה עלייך ביותר?שיט באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ?ציירת וכותבת ספרי ילדים באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן?חובשת אמבולנס מה מדליק אותך?מוזיקה מה לא מדליק אותך?אוכל עם קישואים אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם-ברוכה הבאה, עמדת הגלידה בצד ימין וממול יש סושי חופשי גם כן.

../images/Emo13.gif

כן. זה היה זה או "על הבמה" היה דיון ציבורי (בפורום אחר)ובסוף זה השם שניבחר. בכל מקרה, כל שנה אני מחליפה ניק אז אפשר תמיד להציע רעיונות

אני עונה לעצמי

מהי המילה האהובה עלייך ביותר? - מים. מרבד. תינוק. תלתלים. מהי המילה השנואה עלייך ביותר? - כפכף. תפעול. ציצי. שטיח. מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? - רוני צוחקת, כמה מובן מאליו. מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? - הרעש של המכונה שמנקה את הכבישים. מזלג מגרד סיר. מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? - בדר"כ נפלט לי קוסססססססאמק. אבל אני לא אוהבת אותה. אני מנסנ להתרגל להגיד "בלאט". קללה מגניבה לגמרי. באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? - אולי שחקנית. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? - עובדת במכרות פחם
עורכת דין. שמאית. מה מדליק אותך? - האמת, מחמאות. (אני אדם רדוד). מה לא מדליק אותך? - רוע לב, ואנשים מניפולטיביים ואגרסיביים. אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? - כל הכבוד, עכשיו עוד פעם.

דיינו

New member
חייבת לומר לך, הרעש של המכונית שמנקה ת'כביש

זה אחד האהובים על הבנים שלי...

סקר מקסים,עונה גם:

המילה האהובה :אמא...עמית... המילה השנואה:אני לא חושבת שיש מילה כזאת אבל הרבה מילים יכולות לעשות קונוטציות שליליות. הצליל האהוב ביותר:בכי ראשון של תינוק הצליל השנוא ביותר:שקט הקללה האהובה:סססססססססאמק... מקצוע חוץ משלי:מיילדת(אני עוד אעסוק בזה פעם,מבטיחה!) מקצוע שלא הייתי רוצה לעסוק בו:פוליטיקאית(בגלל שאני עמוק בפנים אני מבינה כמה זה רע) מדליק אותי:הצליל של מכונות המזל בקזינו לא מדליק אותי:טפשות ורוע לב גן עדן:ואחרונה אחרונה חביבה...

ניקולי

New member
עונה

מהי המילה האהובה עלייך ביותר? אמא מהי המילה השנואה עלייך ביותר? כל סוג של איום מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? צחוק ילדיי מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? בכי ילדיי מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? ינעל אבוק, בחיית זומזום... באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? מקשרת באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? הרבה מקצועות שממש לא מענינים אותי מה מדליק אותך? כמעט כלום מה לא מדליק אותך? כמעט הכל אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? ....שיחקת אותה

בוליפלג

New member
מסתקרת...

לא הצלחתי למצוא 'אחת' כזו. יש הרבה...
בגידה
טריקת דלת המכונית של האיש - זה אומר שהוא הגיע
צליל השעון המעורר בבוקר
(נפלטת לי, הקטנה כבר חוזרת אחרי
, כמובן ללא הקשר..ובכל זאת - לא נעים..צריכה לשמור על הפה..
)
אין כזה.
מנתחת
מה מדליק אותי
צביעות של אנשים 'מדליקה' אותי - אבל לא במובן החיובי
לונדון וקירשנבאום -לא מדליקים אותי.
הייתה לנו הרבה סבלנות - היית יופי.

אצלנו זה כבר מצב שאני מסננת את

ה"כוס..." ומתן משלים את ה"אמק" :-O וזה בעיקר לדברים מעצבנים שהחתול עושה...

yaelyb

New member
עונה נה נה ../images/Emo68.gif

שהילד אומר בומבול
אין, אזל, נגמר
"דינג דונג הטיסה ל(חופשה שאני צריכה) יוצאת עכשיו"
המכונה עם הצינור שמנקה את המדרכה
כוס אמק
קונדיטורית
"חיילת" של אבי הטחול
אופניים, החלקרח, בנג'י צניחה וכד'
סטודיו C
"שיחקת אותה..."

גם אני

מהי המילה האהובה עלייך ביותר?-שאריאל קורא לי "אמא" כל פעם מחדש אני נדלקת
. מהי המילה השנואה עלייך ביותר?-שקוראים לי "גברת" אמנם זה קרה רק פעמיים בחיים אבל שונאת אותה. מהו הצליל האהוב עלייך ביותר?-הצחוק של אריאל. מהו הצליל השנוא עלייך ביותר?-שכשרושמים על לוח עם גיר אז לפעמים הגיר עושה חריקה. מהי הקללה האהובה עלייך ביותר?-לא עולה לי בראש כרגע. באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ?-שחקנית בסרטים אמריקאיים
. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן?-מנהל צוות. מה מדליק אותך?בפן החיובי:בעלי. מה לא מדליק אותך?-כשאני מדברת או קוראת למישהו בשם והוא לא עונה. אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם?שהוא אוהב אותי

עונה

מהי המילה האהובה עלייך ביותר? תודה מהי המילה השנואה עלייך ביותר? פות מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? הקול של הבן שלי מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? השעון המעורר מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? בעברית אין כאלו. בהונגרית יש קללות מאוד יצירתיות ולא פוגעניות - כמו "האוזן של אבא שלך" (זה תרגום, כמובן...). באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? יועצת הנקה באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? סיעוד מה מדליק אותך? נימוס ואדיבות מה לא מדליק אותך? קללות (בכלל - שפה לא נקיה) אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? אין לי שום דבר שנון לכתוב בנושא...

אדי30

New member
אפשר עוד סקרון קטן ../images/Emo13.gif

מה המשחק הכי אהוב של הילד/ים שלכם?
מה הצעצוע הכי אהוב?
האם הם ישנים עם צעצוע כלשהו?

למעלה