אפשר סדר?

honey1472

New member
אפשר סדר?

טוב אז קראתי בפורום מלא ולא הבנתי כל כך איזה עונה יש בארה"ב ? איזה פרק הם^ איזה פרק אנחנו? ואני משערת שאנחנו עונה 1......... איך אפשר לעשות זיוף לפרק???כאילו נבין שזה לא הגיוני...?לא? (רק אני חושבת שהעייניים של ווונטוורת מילר משגעות?) תודה ואני דיי חדשה בפורום הזה............. אז תגידו גם להתחדש........

BoogyB

New member
קצת סדר...

בארה"ב משודרת העונה הראשונה,כמו בארץ. הם כרגע בפרק 16 ואנחנו בפרק 5. זיוף לפרק? אני משער שקראת את ההודעה על שיחרור פרק 16 אז לא הבנת נכון... הפרקים ה15 וה14 הודלפו לאינטרנט להורדה לפני שהם שודרו בטלוויזה בארה"ב מאחר ועיתונאי שקיבל לידיו את הפרקים לפני כולם הדליף לאינטרנט. אחרי ששוחררו 2 הפרקים המודלפים גם פתאום הופיעה הורדה לפרק ה16, וכולם חשבו שהוא הודלף גם אבל בסוף התברר שההורדה היא זיוף,ולא באמת שוחרר הפרק ה16. ותתחדשי D:

אני אעשה לך סדר...

העונה הראשונה אמורה להיות עד פרק 22. בארצות הברית יום שני הקרוב 3/4 ישודר פרק מספר 16 אצלנו שודר ביום רביעי האחרון פרק מספר 4 בנוגע לפרקים המזוייפים: הפורום מתחלק כאן לשניים- 1) אלו שרואים את הסדרה בסדר של הארץ.. 2) ואלו שמקדימים ורואים את הסדרה בדרכים שונות בקצב של ארצות הברית הפרקים המוזייפים הם 16 ו-17 שלהזכירך עוד לא שודרו כלל אבל כנראה ש-16 הודלף.. כשמורידים פרק הוא אמור להיות בסדר גודל של כ-350000 אך בגלל שהפרקים ככל הנראה מזוייפים הם בסדר גודל של כ-160000 וברוך בואך לפורום שלנו..

m a y a 333

New member
בקשר לשאלה האחרונה ../images/Emo66.gif ../images/Emo110.gif

זה לא רק את

honey1472

New member
בקשה-דחוף

בגלל שאני לא אהיה פה במשך 10 ימים רציתי לבקש ממישהו שיכתוב לי בפירוט את שני הפרקים שאני אפספס..... למי שמוכן שיכתוב לי לפה או לפרטי.... תודה

למה שלא

תוריד את הפרקים שתפספס. ד"א אם אתה רואה ביס אז בשבת יש שידורים חוזרים של אותו שבוע אולי תצליח להספיק לשני לפחות.

honey1472

New member
א'

א' אני בת ב' אני לא אהיה פה בזמן השידורים החוזרים שזה ימי חמישי(יש לי יס)וזה מספר פרקים 7 ו-8

אבל יש זמן

שבוע הבא זה פסח אז לא ישדרו וגם זה יהיה פרק 6 אז ככה שיהיה לך זמן..

honey1472

New member
אני לא אהיה גם במוצ"ש

ומה הבעיה שלכם להגיד אם אתם מוכנים לעשות את זה או לא בלי להתחכם? פניתי לפה בידיעה שאין שום שידור חוזר שאני אספיק לראות וזהו ומישהו יודע אם יש פורום לעקרות בית נואשות וסמולוויל?

למעלה