אפשר משהו |א-ת|?

לא נשמע לי אישי,אין מה לכעוס או להפגע

גם אני צריכה בבוקר את השקט שלי,יש לי מספיק מטלות ובדרכי לעבודה לא מעוניינת להיות מחויבת לאף אחד. תביני זה לא אישי נגדך ואם כן ולא בא לה לפטפט איתך בבוקר זו זכותה. אין סיבה לכעוס.

mevav1

New member
אומנם אני ההפך מהשכנה הזאת ואפילו

אפשר לומר שכמעט והייתי מכריחה אותך לבוא איתי אם ממילא אני נוסעת עד שם. אבל לא כולם כמוני וכמוך ולא כולם אוהבים לעשות טובה לאחרים ויש כאלה שאומרים לעצמם כך נראה לי "למה שאני אקח אותה...???למה מה אני חייבת לה???"...או משהו דומה ולכן היא אומרת בחצי פה שהיא מתכוונת לא לקחתך כי לא מתחשמק לה. אז תעזבי אותה ותשמרי על כבודך כי אם היא אומרת לא ואת ממשיכה לבקש אז תסלחי לי אבל בלי להעליב חלילה, זה התחננות לשמה דבר שלא אעשה בחיים. אבל אם את רוצה לנסות עוד פםעם אחת אז תאמרי לה שתשתתפי איתה בהוצאות הדלק באופן יחסי וככה גם היא תרוויח ולא רק את ושתיכן תרגשנה בנוחות. אבל שוב, אם זה כמו שכתבת רק לשבוע, אז זה בכלל לא שווה את המאמץ. ואגב, אין לך מה לכעוס כי בינינו...היא לא אמא שלך או הבת שלך ולא חייבת לך כלום. כך שאל תכעסי, זה לא בריא ותביני רק שיש המון סוגי אנשים בעולם ולא כולם כמוני כמוך.

MoRoSH11

New member
ואני חושבת שאת מגזימה

א. היא עדיין לא חייבת לך כלום ב. היא לא צריכה לשבת ליד הטלפון ולחכות לחהודעות שלך

כבשה200

New member
תגידו לי אנשים, אתם בכלל קוראים את ההודעות

עד הסוף??? מאיפה הבנת שהיא צריכה לחכות להודעות שלי? בסך הכל סיפרתי את הסיפור, לרגע לא אמרתי שמישהו חייב לי משהו, רק רציתי להבין את ההתנהגות הזאת כי אני הייתי מתנהגת אחרת לגמרי, אבל כל אחד ומה שמתאים לו אז באמת אני לא מבינה איך אני יוצאת הרעה בכל הסיפור הזה

MoRoSH11

New member
יואו תהיי בריאה

מצטערת שלא עניתי לך שאת בסדר

כבשה200

New member
אני לא ממשיכה את הויכוח איתך

לא ביקשתי שיצדדו בי, ביקשתי דעה על הנתהגות מסויימת לא ציפיתי לתגובות תוקפניות כלפי

למעלה