אפשר מסר מההדרכה שלי?

Mandy18

New member
אפשר מסר מההדרכה שלי?

היי רותי, אני מרגישה בתקופה האחרונה שאני מפספסת משהו - ששום דבר לא זורם כמו שצריך. אבל מסר מההדרכה שלי אני צריכה לדעת שהכל קורה כמו שצריך כי הפחד שלי שהייתי אמורה לעשות כבר משהו (להתחיל עבודה או משהו כזה) ולא עשיתי ולכן אני מרגישה שהדברים לא הולכים כמו שצריך. אני רוצה לדעת שהכל יהיה בסדר אחרי שאסיים את התואר.. תודה רבה!

רותי 11

New member
Mandy18 יקרה

אישה יקרה אינך מפספסת כלום, תחושת חוסר העשייה בעצם גורמת לך לחוש ככה אבל זאת תחושה מוטעית משום שכן נעשים דברים, שלא תמיד נראים על פני השטח, זאת תקופת למידה עבורך בכל המובנים, למידה עצמית למידה כללית ועוד... התמקדי כרגע בתקופת הלמידה אל תטרידי את ראשך במה שיקרה בעתיד משום שאז את באמת מפספסת את העיקר כעת זה הזמן לבנות את העתיד אבל בהתמקדות של כאן ועכשיו ולא בדאגות מה יהיה ואיך יהיה, עלייך להסב את מלוא הארנגיה שלך לכאן ועכשיו, ללמידה שלך, ללמידה שלך את עצמך, להכרה שלך את עצמך, להבנה שלך את עצמך וזאת בכדי שכאשר יגיע הרגע תהיי מוכנה ובשלה "לצאת לעולם" כפי שאתם אומרים. הדברים יזרמו כמו שצריך ברגע שתפני את הפוקוס שלך לדבר האמיתי וזה את, השאר יגיע מעצמו. אוהבים אותך ובהצלחה בדרכך

למעלה