אפשר לשתף?

נרו2

New member
אפשר לשתף?

אחד הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים זה שגיליתי את הפורום. גיליתי שאני לא לבד, גליתי שזה בסדר לחיות כמו שאני חי.

אבל לאחרונה גיליתי שרוב חברי הפורום הם לא ממש א-מיניים לגמרי, הם איפושהו בתחום האפור. ואילו אני כל כך א-מיני ש...(זוכר את השירשור הזה לאריק?
)

וזה גורם לי שוב להרגיש לבד. שאני שונה, שאני מוזר. אני לא יודע מה לעשות עם זה..

k500

Active member
מנהל
אל תדאג

לא בטוח שרוב חברי הפורום אפורים. מה שאתה הוא מה שאתה ואין צורך לעשות השוואות מי יותר ומי פחות.
אתה לא צריך להרגיש שונה או לבד, אף אחד פה לא יותר טוב או פחות טוב אם הוא אפור או ירוק, אנחנו כאן בפורום מחזיקים בעמדה הא-מינית, מי שפחות ומי שיותר, אבל הקו הכללי הוא דומה.
בכל קבוצה של אנשים בעלי אינטרס או תחום עניין משותף תמיד יהיו אלה שהם פחות וכאלה שהם יותר בתחום. גם אם היית טייס קרב, היית מכיר טייסים טובים יותר וטובים פחות, אבל כולם טסים ועושים את רוב הדברים אותו הדבר.

אני ממש לא חושבת שרוב חברי הפורום הם בתחום האפור.
וגם אם כן, יש כאן מספיק כאלה שלא.
באמת שאין לך שום סיבה להרגיש לבד.

בנוסף, גם אלו שבתחום האפור (כמוני למשל), עדיין חשים הזדהות כמעט מוחלטת אם א/נשים כמוך וחוסר הזדהות וקושי בחברה הכללית בדיוק כמוך.

queen helen

New member
אפשר הסבר?

יש לי ניחוש למה התכוונת אבל אני לא בטוחה שהוא נכון.

צבעי הדגל ומשמעותם:

דגל הקהילה הא-מינית מורכב מ-4 צבעים:
שחור - שמייצג את הא-מיניות
אפור - אפור שמייצג את התחום האפור (א-פור..)
לבן - שמייצג את המיניים.
וסגול - שהוא צבע הקהילה.

החלק של השחור-אפור-לבן בא למעשה לייצג את הסקאלה של רמות המשיכה המינית.

אז שחור זה החלק הא-מיני. כמה שיותר שחור, יותר א-מיני....

orald

New member
כי שחור זה היעדר צבע=היעדר משיכה?

ואני עדיין מעדיפה את ההסבר שלי.

לא חשבתי על זה, אבל אהבתי

אני תמיד חשבתי שבגלל ששחור זה צבע עם הקשר שלילי ולבן עם חיובי וטהור, לא רצו לציין את הא-מיניות כלבן, כי אז זה היה נראה כאילו אנחנו מתנשאים..

אבל האמת היא שאין לי מושג למה דווקא השחור לא-מיניות והלבן למיניות.

queen helen

New member
אני ממש לא אוהבת את זה ששחור מסמל א-מיניות

בדיוק בגלל מה שאמרת - שזה נתפס כשלילי (ועם הגותים הסליחה).
בנוסף - חשבתי שסגול מסמל את הקשר לקהילה הגאה.

לי זה לא ממש משנה - זו האמת

בכל מקרה הצבע של הקהילה הוא סגול.
זה הצבע שבאמת מייצג אותנו והשחור-לבן נועד רק כדי לייצג את הסקלה.
סה"כ אני אוהבת את הצבעים של הדגל יחד.

איזה יופי! תמיד ידעתי שיש משמעות לזה

שאני אוהבת רק שחור(באמת!) אבל עד עכשיו לא ידעתי אם זה מתקשר גם למיניות שלי. עכשיו כן

היי,קופצת לביקור ומגיבה

כבר המון זמן לא הייתי פה, אז אני לא ממש יודעת איפה נמצא כל אחד מחברי הפורום על הסקאלה, אבל אני חייבת להגיד שבזמנו הרגשתי בדיוק כמוך רק להפך!
לפני כחצי שנה כשהתחלתי קשר זוגי עם בחור(שהייתה בו גם מיניות), הגעתי לכאן וסיפרתי על זה פשוט בתדהמה מוחלטת, כי באמת- במשך 20 שנות קיום שלי על הפלנטה- מעולם לא חשתי משיכה או חשק או דחף מיני, ופתאום זה קרה, והייתי בהלם!
חשבתי שאני דמי מינית, וחלק מהאנשים פה הסכימו איתי, אבל חלק גם אמרו שכנראה אם אני נהנית מזה והכל- אולי אני יותר א-פורה, או בכלל- מינית.
שוב- הרגשתי בודדה. בדיוק כמו שאתה מתאר.
הרגשתי שאין לי חלק עוד בעולם הא-מיניים, ובטח לא בעולם המיניים, שכן אני פשוט לא מבינה את ההתלהבות חסרת המעצורים שלהם כלפי מין.
אבל אני רוצה להאמין- שלכולנו יש פה מקום, גם לא-פורים, וגם לשחורים(ללא בצבע!אלא בהקשר לשרשור שנוצר פה), וגם לאלה ואלו שאפילו קצת לבנים.

אני מצטערת לשמוע את זה

כנראה שנכשלנו בנושא, כי המטרה של הפורום הזה היא בהחלט לתת לכולם להרגיש בו בנוח ושיש להם מקום והם לא לבד לא משנה איפה הם על הציר של המיניות.
אפילו אם מישהו הוא מיני לחלוטין אבל מוצא עניין בשיח הא-מיני הוא מזמן להיות חלק מהפורום ולהרגיש בבית וכבר היו לנו כאלה בעבר.

אולי העובדה שמדברים כאן על המקום של כל אחד בסקלה גורמת לכל אחד להרגיש שהוא לבד, אבל הרעיון שחשוב להבין הוא שגם אם את דמי או א-פורה או א-מינית מוחלטת, את בהחלט יכולה להרגיש בבית ולדעת בכאן מבינים אותך.

Narcko

New member
לא!!!

אל תרגיש ככה! אתה אף-פעם לא לבד!
קודם כל, דע לך שאני גם א-מינית לגמרי
שנית, דע לך שבארה"ב בדר"כ הא-מיניים הא-פורים מרגישים כמוך; הם לא מרגישים שייכים לקהילה הא-מינית כי מדובר באנשים עם היעדר מיניות
אבל זה לא נכון...
כולנו קהילה אחת גדולה שמחולקת לתת-נושא, אז מה?
תשמח, אתה מיוחד בדרך שלך

תמיד יש עם מי לדבר ועם מי להזדהות, שבעה מיליארד אנשים על הכוכב לכת הזה!

למעלה