אפשר לשתף?

מתקתקים

New member
אפשר לשתף?

אני מאושרת מאושרת ה"גדולה" שלי אוטוטו בת 3 נגמלה מחיתולים ביום לגמרי בלי פיספוסים בכללל.... יודעת שזה נחשב מאוחר בגיל אבל לא לשכוח שהיא נחשבת כמעט 3 חודשים פחות (נולדה בשבוע 29)

כל הכבוד לה!

זו כזו הקלה כשהם נגמלים

אנחנו גמולים ביום מגיל 1.10

עכשיו היא בת 2.4 והיא עוד לא גמולה, אבל זה בעיקר כי היא שתתה בקבוק לפני השינה ולפעמים גם בלילה. עכשיו היא כבר לא שותה בקבוק בלילה, ואני חושבת שאני אחכה אם הגמילה לאביב. לדעתי כדי לגמול בלילה בחודשים החמים, עכשיו עדיין קר בלילות.

falkor11

New member
מזל טוב! בקשר ללילה-

יש את גישת "המתחיל המצוה וגו' "- שאומרת שמי שנגמל אז כבר מורידים לגמרי וזהו. אצלי גמולה מגיל שנתיים ועכשיו בת 4 ועדיין עם חיתול בלילה. בצהריים לא. הלילה לא מצליחה להתעורר מפיפי גם לא כשעושה וכולה בתוך שלולית (ואפילו לא כשאני מחליפה לה תו"כ שינה בגדים ומצעים)

sharonwe

New member
נהדר. אני מציעה - אם היא נראית לך מוכנה -

לעשות את זה מייד. אצלינו שניהם נגמלו בו בזמן ביום ובלילה / בשינת הצהריים. בלי לדבר הרבה, בלי לתת יותר מדי תשומת לב, פשוט לשאול אם היא רוצה להוריד חיתול גם בלילה וללכת על זה בהרבה בטחון. בהצלחה!

זיברה

New member
אני חושבת שזה לגמרי תלוי-ילד.

שלי נגמלה ביום בסביבות שנתיים וחצי, מרצונה וכמעט ללא פספוסים, וכחודש אח"כ (לכבוד תחילת החורף, כמובן, אלא מה?) ביקשה להוריד חיתול בלילה, פיספסה באופן סדיר כמה לילות טובים, ולילה אחד הפסיקה לפספס, ומאז ועד היום. לעומת זאת, רוב הילדים הגמולים אצלה בגן אינם גמולים בלילה (בני 3 בערך), למעט אחת, צעירה יותר דווקא, שהתעקשו לגמול אותה גם לילה ועד היום מפספסת כל כמה לילות. אני אישית נורא בהרגשה שזה משהו שצריך לבוא עם מוכנות של הילד, וכבר אמרו פה החכמות שגמילת לילה, בהיותה פחות משמעותית מבחינה חברתית ולוגיסטית, יכולה לחכות כמה שנדרש (כמובן שבגבולות הסביר).

shiron number 1

New member
כל הכבוד (ותשובה)

לדעתי לא קשור. כשאת רואה שהיא מתעוררת עם חיתול לא רטוב, או שהיא מתעוררת בלילה לבקש. אם אין שום סימן לא הייתי מנסה עדיין.

מתקתקים

New member
תודה לכן היא נרדמה בלי חיתול

בטעות החצי השכיב לישון ושכח לשים חיתול לקחנו אותה עכשיו לפיפי חלום נראה איך נזרום אעדכן מחר ושוב המון המון תודה

פישים

New member
בתוך החודש הקרוב, בהנחה שתהיה יבשה

רוב הלילות. או להתחיל מהצהריים ואז לעבור ללילה.

D X 9

New member
איזה יופי!

זה היה אחד הדברים שיותר חששתי מהם, וזה לא מאוחר מידי בכלל. וכנראה הזמן שהתאים לה. איזה כיף

מתקתקים

New member
מעדכנת:))

המהממת קמה יבש לחלוטין גם משנת לילה וגם משנה צהריים היא גדלה לי מהר מדי....

ככה זה כשמתחילים גמילה בהדדיות

כלומר- בשלות ומוטיבציה משני הצדדים שלושתם אצלי נגמלו יום ולילה ביחד. כל אחד בגילו הוא. מזל טוב לכם.

למעלה