אפשר לשפוך קצת?

ורד13

New member
עדכון - חיובי הפעם!

תודה על החיבוקים והמסרים. היום אני הרבה יותר רגועה. בין כל הדברים שהגברת לא הסכימה לעשות בשבוע שעבר היא די הפסיקה לאכול. מיום ליום היא ירדה בכמויות האוכל - ובמקביל הגדילה את שעות השינה ואת עומקה. הדבר הגיע לכך שהכנסתי אותה לאמבטיה ישנה והיא המשיכה לישון גם שם. זה היה גדול עלי. כמעט הגענו למיון ביום שני. אנחנו מוקפים באנשי מקצוע ומסתבר שלאחר מספר עיצות טובות דברים השתנו. רופא הילדים טען שהגברת פתחה דחיה לאוכל כיון שהפליטות גורמות לה לבחילה. התמ"ל הוחלף לאנפמיל (פורמולה מסריחה במיוחד) והגברת חזרה לאכול. (זה כבר נפלא). אומנם עדיין אין שיפור בפליטות אבל לפחות עכשיו יש לה מה לפלוט ולא רק מיצי קיבה. לטענת המציל- לוקח לתזונה הזו שבועיים עד שהיא עוזרת לפליטות עצמן. והרושם הוא שבעקבות האכילה הילדה גם יותר עירנית. המרפאה בעיסוק הדגישה את החשיבות של מוצץ לחיזוק שרירי הפה. מה שהוביל לעשיה מענגת של החזקת מוצץ בפה של הקטנה. ודריה, השבעה לשם שינוי- מסכימה לשתף פעולה בתוכנית האימונים שקבעו לה . אני לא יודעת יותר ממה שידעתי לפני שבוע. האיום של הפרעת תקשורת ראשונית עדיין מרחף לו מעלינו. אבל איפה ששאלנו, יותר מתרגילים שקיבלנו ונקבל בשבוע הבא - אין מה לעשות. עד גיל ארבעה חודשים הכל יכול להיות מוסבר ב"בשלות מאוחרת".. אז אנחנו ניסע לאיטליה בחודש הבא, ואולי הגברת תתלהב לה מאיזה איטלקי ותתעורר. שיהיה לנו שבוע טוב, ושוב תודה.

בנצ100

New member
כמה טוב לשמוע! ../images/Emo8.gif

מקווה שתהנו הרבה באיטליה, שהגברת תמשיך לשלוח מסרים מעודדים, ושהכל יסתיים ב"מותק, את לא יודעת איזה דפיקות לב שאת עשית לאמא שלך בחודשים הראשונים..." אה, וגם שבקרוב תתגעגעי לשעות השינה שהיא הייתה מרביצה...

סינטה1

New member
איזה עדכון משמח ../images/Emo24.gif

איטליה תעשה לכולכם רק טוב
אני בטוחה

תמי ס

New member
שמחה שנרגעת קצת

זה נשמע מפחיד השינה המוגברת הזו, ואני שמחה שהעצות שקיבלת שינו במקצת את הרגלי האכילה והשינה שלה. ההסבר של הרופא נשמע מאד הגיוני, כנראה הוא יודע על מה הוא מדבר. תיהנו באיטליה, אני ירוקה מקינאה.

פלגיה

New member
טוב לשמוע

לפעמים אכן שינוי מקום משנה את המזל, ותינוקות שעוברים מקום מתחילים להתעורר. (ואל תיבהלי אם לא, כי לפעמים שינוי המקום דווקא גורם להאטה כלשהי). וחכו בסבלנות עד גיל 4 חודשים. (קשה לחכות, זה ידוע)

עדכון משמח!

אמנם, קצת פחות שעות שינה לך, אבל זה מה שנכון לקרפדריה. ואין לי ספק שאיטליה "תעשה לה את זה". רוצה גם איטלקי שרמנטי.

למעלה