אפשר לשנות!!!

natalieov

New member
אפשר לשנות!!!

שלום לכולם!!! אני חדשה פה... קראתי הרבה מההודעות והופתעתי לדעת שאני לא היחידה שמחפשת איך להתמודד עם אובדן קרוב... חיפשתי את הפורום שיתאים לי ומצאתי פורומים לבנות ללא אם, לאחים שכולים, לנפגעי פעולות האיבה וכאלה... אבל את הפורום שאני מחפשת אני לא מוצאת... מה עם בנות בלי אבא??? כמוני??? למה זה ניראה פחות קשה מלאבד אמא או אח??? למה כולם חושבים שאחרי, אצלי זה כמעט 4 שנים זה עבר? ושזה לא מציק וכואב??? אני לא יכולה להסביר את הכאב הזה לאף אחד... אני גם לא בטוחה שכולם רוצים לשמוע... אם יש עוד אנשים כמוני... בואו נעשה עם זה משהו!!! נשנה את זה!!! שכולם יבינו!!! לא מגיע לנו לעבור את הסבל הזה לבד!!! דרך אגב: לכל מי שמעוניין בבלוג שלי סיפרתי על האובדן שלי... blog.tapuz.co.il/nata אם אתם נכנסים אז יש שממליצים לקחת טישו...

fall to pieces

New member
שלום לך

אם זה כל כך מפריע לך תעשי עם זה משהו לי אישית לא משנה לכתוב מה עובר עלי גם פה כולם חווים אותו כאב, פחות או יותר לא משנה אם איבדו אב, אם או אח

natalieov

New member
לא אותו הדבר!!!

אז תסביר לי למה לאנשים שאיבדו אמא יש פורום ולאנשים שאיבדו אח יש פורום??? אני חושבת שזה רק מוכיח שאנשים חושבים שלאבד אבא זה הכי פחות קשה!!! אני לא יודעת מה הכאב שלך אבל זה לא אותו כאב לאבד אמא או אבא, זה בכלל לא אותו דבר!!! אני לא אומרת שהכאב שלי יותר גדול אבל זה כאב שונה לגמרי... אמא זה אמא ואבא זה אבא...

fall to pieces

New member
אממ

אני איבדתי אבא ולא, אני לא חושבת שיש הבדל את חושבת שהיה לי כואב פחות אם אמי היה חס וחלילה הולכת במקום? או שאולי יותר? אי אפשר למדוד כאב של אנשים לפי מי שהם איבדו מפריע לך שאין פורום כזה? תקימי אחד

natalieov

New member
חשבתי לפתוח קומונה

מצטערת לשמוע על אבא שלך... בדיוק חשבתי על לפתוח קומונה, אבל אני רוצה לראות אם יהיו לי אנשים... בגלל זה כתבתי פה... ואי אפשר למדוד כאב כי זה לא אותו כאב... תביני... זה שונה לגמרי, אני יודעת שאם אצלי זה חס וחלילה היה ככה אז זה היה כאב שונה... דרך אגב: יש לך בלוג? את כותבת איפה שהוא על אביך??? אני רוצה לדעת ממה הוא נפטר אם לא איכפת לך לספר לי... אני אשמח לשמוע...

fall to pieces

New member
האמת היא

שבדיוק לפני רגע פתחתי=) לא כתוב שם עוד כלום עליו אבל אני בטוחה שעוד יהיה כתוב הרבה blog.tapuz.co.il/falltopieces פתחי קומונה האמת שאני לא יודעת מה ההבדל בין קומונה לפורום אבל אני אשמח להצטרף ויש כאן עוד כמה שאיבדו אבא, לצערי וזה לא אותו כאב כי כל אחד קשור אל האובדן שלו באופן אחר כל אחד מתמודד עם חוסר אחר וכל אחד מתגעגע למשהו אחר אבל אין קשר לאם זה אב או מישהו אחר

natalieov

New member
אני רוצה

אני ממש רוצה לפתוח קומונה... לא רק על אנשים שאיבדו אבא מסיבה של מוות אלא גם על אנשים שבכלל לא גדלו עם אביהם מסיבות שלא קשורות למוות... מעניין אותי לדעת אם יש הבדל בכאב.... כאילו ברור שיש, אבל זהנחמד לראות... ממה אביך נפטר? לפני כמה זמן? אני רוצה שתכנסי לבלוג שלי ותגיבי... בסדר? גם תכתבי לי את דעתך...

fall to pieces

New member
אין בעיה

אני אצטרך את הכתובת בשביל זה=) בטח שיש הבדל הבדל גדול כאלה שלא גדלו עם אביהם לא הכירו אותו בכלל זה הבדל עצום לאבד מישהו אחרי שהיה חלק כזה חשוב מהחיים שלך אבי נפטר לפני 5 חודשים סרטן ריאות

natalieov

New member
וואי...

וואי... זה נורא!!! אני משתתפת בצערך... ואני מקווה שאת מבינה שאת לא לבד... הבלוג שלי: blog.tapuz.co.il/nata

yaeish0

New member
אני אשמח אם יוקם פורום כזה....

בהצלחה! אני אהיה מהמצטרפות

natalieov

New member
תודה!

איזה כיף!!! כבר הרבה אמרו לי שהן רוצות!!! לא ניראה לי שאפשר לפתוח פורום... אז נפתח קומונה על הושא הזה... אם יש לך הצעות לשם אז תודיעי... אם את מעונינת אז הבלוג שלי:blog.tapuz.co.il/nata אם את קוראת אז גם תגיבי

yaeish0

New member
אני אשמח אם יוקם פורום כזה....

בהצלחה! אני אהיה מהמצטרפות

למעלה