אפשר לשים משהו...?

Digi Lista

New member
אפשר לשים משהו...?

טוב היום הגעתי להחלטה שרצף של דוסון קריק ובנות גילמור הוא אחת ההחלטות היותר מוצלחות של ערוץ 3, בכול אופן תוך כדי צפייה בשתי התוכניות האהובות עליי החלטתי להוציא כמה רעיונות שלי לאור... בכול אופן החלטתי לכתוב פיק או סיפור בו מופיעות דמויות משתי הסדרות, ובעיקר ג´ואי ורורי שכשחושבים על זה(לפעמים למרות שיש לי פטור יוצא לי לחשוב...זה מסוכן ונדיר אבל...
) הן נורא דומות מבחינת האופי ומעוד כמה בחינות, אז הינה אני מצרפת משהו שעבדתי עליו קרוב לשעתיים(כי חשבתי תוך כדי כתיבה וזה קשה...), וזאת הפעם הראשונה שאני כותבת פיק שלם ולא ממשיכה פיק של אחרים או משהו כזה(אני כותבת מגיל צעיר, בעיקר כתבות עיתונאיות וסיפורים שאינם מבוססים על סדרות...)ועוד משהו משולב של שתי סדרות שאני מאוד אוהבת, יכול להיותץ שזה יצא דפוק ומרוב בושה שמישהו בכלל פירסם שטויות כאלה ההודעה תימחק עוד לפני שאני אספיק לשרשר את כול ההודעות בפורום דיג´ימון , אבל מי יודע אולי זה דווקא ימצא חן בעיני כמה אנשים(אני בעד ביקורת, אפילו הקטלנית והאכזרית ביותר, אין לי פחד מכשלונות כי מטעויות לומדים!)ואני אגלה שיש עוד סוגי כתיבה שכדאי לי להתחיל להיכנס אליהם... טוב, מה שיהיה יהיה...

Digi Lista

New member
אגב...

אם זה לא ישעמם אז תקראו עד הסוף, כי בסוף יש סיכוי להמשך... ועוד משהו, איך אהבתי את הפרק היום בדוסון קריק ראיתי אותו כבר שלוש פעמים ואני פשוט אוהבת אותו!!!פרק משגע!

למעלה