אפשר לשחרר אצבעות

shirzon

New member
אפשר לשחרר אצבעות../images/Emo9.gif

הבטחתי לעדכן- אז זה היה יום מרגש,משמח, מלחיץ, מבהיל וכול מה שאפשר לתאר. היינו אמורים לראות היום דופק לאחר שלפני שבוע ראו שק הריון, ואז הטכנאית אמרה שיש דופק ברור ואז היא אמרה "יש עוד דופק ברור- כמובן ששנינו נהיינו לבנים וכמעט התעלפנו- אחרי שבמשך שבוע עיקלנו את זה שזה אחד. אז זהו, בנות לא יאמן- אנדו' בדרגה 4 פלוס פלוס, פלוס ויש לי תאומים!!- אני עדיין לא מעכלת - קצת רועדת ממה שמחכה לי- בעיקר ההריון מפחיד אותי- אבל משתדלת להיות אופטימית- מקווה שזה ייגמר עם סוף שמח. והכי מקווה שהסיפור שלי ייתן הרבה כוח והרבה תקווה ( ואני הייתי ממש פסימית...)- לבנות האנדו' שמנסות להרות. אחרי 3 שנים קשות, 2 ניתוחים, עשרות משככי כאבים- יש לזה סוף אגב סיפרתי לסוריאנו ( לפני 4 חודשים ניתח אותי) והוא ממש קפץ משמחה והתלהב ואמר שהוא רוצה לראות אותי. שלכם,שירצ'ון

sivic10

New member
ריגשת אותי עד דמעות

איזה יופי! מזל טוב זה הכי כיף בעולם תאומים!!! מאחלת לך הריון קל

tal4000

New member
נותנת לי תקוה

היי, הסיפור שלך פשוט העביר בי צמרמורת, איזה כיף בשבילך, אני ובעלי מנסים שנתיים אנדומטריוזיס קשה מאוד, את נותנת לי תקוה להמשיך למרות כל הקשיים. דרך אגב , היכן עשית את הטיפולים?

../images/Emo65.gifקולולולולולו../images/Emo65.gif

מזל טוב איזה כייף תאומים........אז מזל טוב פעמיים
להמשך הריון תקין ארוך קל ומשעמם
וכל האייקוניים כמובן מצטרפים

ר ו מ י ה

New member
מזל טוב X ../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

חיכיתי להודעתך כבר לפני שבוע והיה שווה לחכות
האושר הוכפל
שמחה לצרף את סיפורך לכאן ומאחלת לך הריון תקין
בריא
ומשעממממממממם
מזל טוב ענקי
וכמיטב המסורת-

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif../images/Emo106.gif../images/Emo141.gif

שמחה מאוד לשמוע שהכל תקין ואפילו 2x. מאחלת לך המשך הריון קל, תקין ומשעמם.
מזל"ט ענקי!!!

ha1231

New member
מצטרפת לברכות ושולחת לך הרבה../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע, מאחלת לך הריון קל ותקין, תישמרי על עצמך לא להתאמץ ולעשות עבודות בית. אני יכולה להגיד לך מניסיוני של כמה שבועות יותר מתקדם ממך שכל ההריון יש חששות ופחדים אך צריך להיות אופטימים. עוד הריון תאומים הצטרף לפורום איז כיף.

בלגן2

New member
איזה בשורה משמחת!!!!!!

שבע"ה ימשיך בצורה תקינה ובריאה ורגועה! שולחת לך מסר

מזל טוב../images/Emo65.gif

אילו בשרות מעולות !!!! שיהייה בשעה טובה , כל הכבוד ל
הקטנים שימשכו לגדול ולהתפתח ולך הריון תקין לקל !!!!!!!!!!!!1

לולי72

New member
איזה אושר shirzon

איזה כיף לשמוע את זה, וואו, מרגש מאוד. שנשמע רק דברים כאלה ובאמצעותך מאחלת גם לי בזמן הקרוב בשורה כזו לפורום. תשמרי על עצמך, תנוחי הרבה ומחזיקה לך אצבעות , ושיהיה המון המון בהצלחה. דרך אגב חזרתי היום מביקורת אצל ד"ר סוריאנו ואמרתי לו תודה, אז הוא אמר לי: "תודה, תגידי כשתהיי בהריון" ובאמת ההריון שלך ואני מקווה שגם שלי ושל שאר הבנות כאן שרוצות, זו תודה גדולה לרופא המדהים הזה.

vanilachip

New member
איזו הודעה משמחת ונותנת תקווה../images/Emo70.gif

שיהיה המון מזל-טוב, הריון תקין וילדים מקסימים בסופו!

עילית22

New member
אני כל כך מאושרת בשבילך

אני כל כך שמחה ומאושרת לשמוע את הסיפור שלך, את ממש נותנת לי תקווה וכוח להמשיך, בימים האחרונים אני כל כך בדאון, אני לא יודעת אם זה מההורמונים או שכבר זה הפך להיות חלק ממני, אבל את בפרוש שימחת אותי. מאחלת לך הריון תקין ובריא עם לידת ילדים מקסימים.

מישמש33

New member
מזל טוב מזל טוב

כל כך מרגש ... שיעבור בשלום והעיקר שיהיה עגול, בריא ומשעמם.

למעלה