אפשר לשאול?

הנך מוזמן לישיבת הועדה המקצועית

יום ה ´ 21 מרץ שעה 20:00 לדון בנושא ולשמוע החלטות!! נ.ב. כל חבר איגוד שמעונין יכול להגיע בתאום מראש ( כדי שיהיה מקום מספק)

Ori-Toar

New member
מייקי, בישיבה ביום ה´ הקרוב, האם

ההחלטה הקודמת שפרסמתם בשבוע שעבר בענין ביטול הדראפט עשויה להשתנות, או שהדיון יהיה רק בנושא העילית?

ההחלטה יכולה להשתנות רק ע"י ההנהלה

הועדה המקצועית תדון בנושא העילית ובנושא המלצה איזה תחרויות יהיו כן ואיזה לא וכדומה.

דרפטינג והועדה המקצועית

אל תשכחו בעת הדיון שמדובר בספורט אינדוידואלי ולא בכדורגל שהמטרה העיקרית של העוסקים בו זה לקפוץ אחד על השיני בכל הזדמנות. בטריאתלון מתחרה הספורטאי בכוחות עצמו ובעיקר נגד עצמו - תשתדלו לקלקל את זה במינימום הזדמנויות.

מתי היקר

הטריאתלון כמו ענפים אחרים עבר, עובר ויעבור עוד הרבה שינויים. את ההתייחסות לשינויים ניתן לחלק לשני חלקים. אפשר כמובן לאהוב או לא לאהוב את השינויים. לחשוב שהם צודקים או לא צודקים, חכמים או לא חכמים, יעילים או לא וכו´. אבל, אסור בשום אופן להתעלם מהשינויים ויש חובה להסתגל אליהם, להפנים אותם ולהתקדם איתם כמה שרק ניתן. התעלמות מהדראפטינג בעולם תחסל לגמרי את אפשרות לטריאתלון מקצועני בישראל, כזה שייתן פייט ויוכל להתברג בצמרת העולמית. אני אולי יכול לדבר רק בשם משפחת אלתרמן, אבל אני יודע ובטוח שיש עוד מספר ספורטאים מובילים בארץ שמשקיעים הכל, באמת הכל, כולל זמן, כסף (הרבה הרבה כסף...), מחשבה, אהבה ועוד....רק כדי להגשים את החלום האולימפי ובכלל - כדי להצליח בחו"ל. יכול להיות שיש כאלה שיחשבו שהחלומות האלו הם חלומות באספמיה. שיחשבו. ספורטאים כמו שי פיפמן, אורי זילברמן ואחרים (וגם רן ודן אלתרמן) חיים את החלומות האלו ולא יעצרו עד שיגשימו אותם. אני מאוד מקווה (ומבקש) - תנסו לעזור להם ככל שאתם יכולים.

Ori-Toar

New member
מנגד יש כמה מאות של לא מקצוענים. רק

כמה מאות בודדות ולא משמעותיות. רובם של אלה לא מעוניינים בדראפט. הם באים כדי להנות ולא כדי לאמן בדרך זו או אחרת את "החולמים" שאותם אתה משתדל לייצג מידי פעם בפורום הזה. אני מאוד מקווה (ומבקש), תנסה לראות 2 ס"מ מעבר לאף שלך, ככל שאתה יכול, אם אתה יכול.

מיכאל נכבדי

טעות אחת יש לך: אין שום חובה לקבל שינוים כאשר אלו מוצאים את נשמת אפו של הספורט אשר בחרתי לעסוק בו והפכתי אותו לדרך חיים הרבה לפני שכל החברים המוזכרים על ידך ידעו לרכב על אופניים בלי גלגלי עזר. שלא כמוך אינני רואה בטריאתון "פייט" או ספורט למקצוענים אלא דרך חיים המלמדת את העוסקים בו משמעת, התמדה דבקות ואינדוידואליות. כמובן שזו נקודת השקפתי ומאחר ואינני רוצה לכפות אותה על חסידי הדרפטיג אין לי כל התנגדות שבכל תחרות יוכל מקצה נפרד להתחרות עם דרפטינג ובתנאי שהמסלול מאפשר זאת כמובן. הפניה שלך למצפון מתנגדי הדרפטינג המכשילים ככביכול את החלום האולימפי של ספורטאי הצמרת אינה במקומה. אנחנו, הספורטאים מן השורה הם הבסיס שממנו צומחים האלופים אבל אנחנו, בשום פנים ואופן לא עזרי האימון שלהם. אני מעריך מאד את דן,רן, שי אורי והאחרים שלא הוזכרו על ידך אבל אני דורש מהם את אותו היחס כלפי הרוב.

מבלי להיכנס להתנצחות חסרת תכלית

אני רוצה להעיר מספר הערות: 1. אני לא יודע כמה זמן אתה רוכב...מהי דרך החיים שאתה בחרת לעצמך...ומי ידע לרכב עם או בלי גלגלי עזר - אבל אני לא מציע לאיש להתחרות במי הפך את הטריאתלון לדרך חייו בצורה רבה יותר. (שוב) אני יכול לדבר רק בשם משפחת אלתרמן, בה התאומים חיים 24 שעות ביממה סביב ולמען הטריאתלון. אימון ראשון בשעה חמש וחצי בבוקר. אימון שני בשעה 14:00. אימון שלישי בערב. חדר כושר. פסיכולוגים ורופאים. תזונה...משמעת...ועוד... אני לא מזלזל בדרך החיים של איש - אז נא לא לזלזל בדרך החיים הזאת (ולבוא ולדבר בדמגוגיה משתלחת על גלגלי עזר זה זלזול). 2. אף אחד לא ביקש מאף אחד שיאמן אותו. למרות שהתאומים נותנים כמה תכניות אימון לכמה טריאתלטים, וזאת (כמובן) ללא כל תשלום (ולהזכירך הם הציעו את שירותם זה ואת נסיונם לכל באי הפורום ואף פרסמו את מספרי הטלפון שלהם וכתובות האי מייל שלהם לצורך כך). 3. אף אחד לא מכריח אף אחד להתחרות עם דראפטינג. לתשובה הזו יש שני חלקים: א. אני בסך הכל ביקשתי שיוקצה מקצה מיוחד לדראפטינג לעילית, כשמנצח התחרות, כמו באליפות ישראל האחרונה יוכל לצאת אך ורק ממקצה העילית. כך האלופים יעמדו באותם הקריטריונים כמו אלופים אחרים ממדינות אחרות. ב. מה הבעיה לא לבצע דראפטינג ולחיות בדרך החיים המעולה שלך גם אם אחרים כן עושים? למה זה אמור להפריע לך לחיות את חייך? שהרי לא התחרותיות וה"פייט" הם הנר לרגליך אלא הספורט, המשמעת והאהבה לענף????? 4. אני באמת באמת באמת לא רוצה להפוך שום עניין ובטח לא עניין זה לעניין אישי. לא צריך להפוך את העניין ל"קרב" או התנצחות בין מצודדי הדראפטינג בישראל (כי על זה הדיון - דראפטינג בישראל כמו בשאר העולם, או לא) לבין מתנגדיו. ובטח לא התנצחות בין מי שרוצים להיות בעילית ומי שלא. כולנו באותה הסירה. כולנו באותו האיגוד. אני מקווה שכולנו מחזיקים, יחד, אצבעות למי שכל מטרתם ובאמת כל דרך חייהם מכוונים לייצוג המדינה.

למעלה