אפשר לשאול..

volatile

New member
אני לא נעלבתי

אני פשוט כבר טובע בשטויות שהוא רושם עלי במהלך למעלה מחמש שנים ונמאס לי לשתף פעולה עם זה. יש חוש הומור ויש רצח אופי, אולי זה לא נראה ככה אבל זה רצח אופי שמתמשך בערך מהיום שצצתי ב"סצנה" הזאת.

tomoshe

New member
אוי פלג פלג פלג

למה אתה כזה כבד? למה אתה יושב על נקודות? יש כאן כזו אווירה טובה שגורמת לכולם לחזור ולראות מה חדש כל יום, ואפילו קאפויה משתף פעולה. כל העקיצות ההדדיות תורמות לחשיפה מוגברת וככה אנשים יכולים להתוודע גם להמלצות ולמיקסטייפים ולביקורות - אף אחד לא חושב שהפרסונה האינטרנטית שלך היא גם הפרסונה שלך במציאות. אם הפורום היה נטו מוזיקה ותו לא, מה היה שונה בו ממאה ואחד פורומים אחרים? כמובן שצריך לשמור על מינון נכון, ולכן אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה - קצת פחות מיקסטייפים בבקשה. :)

volatile

New member
תומאס

יש גבול עבה מאוד פה יחסית בין מה שמותר למה שאסור. עכשיו ברור שזה אינטרנט וכולם יכולים להיות טרולים למכביר. ואולי ניר מרשה לעצמו יותר פה כי זה מגניב והכל. מבחינתי זה לא בסדר. במקום להגיד לי כמה אני כבד אולי כדאי לחשוב פעמיים לפני כל הודעה ששולחים שעושה גם לי לא נעים. למה ליצור מצב שבו אני צריך לחשוב פעמיים לפני כל הודעה רק כדי שאתה וניר לא תישבו אח"כ ותחשבו איך להכניס לי (ודוגרי אני לא חושב ממש על כל הודעה ולכן זה קל מאוד). אין לי בעייה עם הומור יש לי בעייה שאין לכם גבולות להומור. הבעייה שלי עם ניר היא אחרת ואם באמת הוא היה שם זין הוא יודע איך להשיג אותי. הוא לא וזה ליגיטימי אני מאמין במה שכתבתי בהודעה הראשונה. ואם צריך להוציא את העוקץ מהעקיצות על ידי התעלמות מהם so be it למה לא. בקשר למיקסטייפים, תתפלא אבל אני מייצר הרבה יותר ממה שאני מפרסם פה או בבלוג, כרגע יש לי עוד 3 בקנה לפרסום לבלוג ועוד כמה שאני ממקסס בשביל כל מני עסקים ואינדובידיאלים שפונים אלי). המיקסטייפ הבא יהיה לזכרו של תומר enwhysea kid ויכיל שירים שהבחור אהב לשמוע. עוד כמה נשלחו לכל מני תחנות רדיו בתקווה להרחיב את הקהל של המיקסים. איחלתי לחייל בהצלחה. פלג.

hermoni

New member
תומר מת?

אגב אתם ממש מקשים עליי פה אני רוצה לצדד במישהו ועדיין לא החלטתי למי בא לי להציק היום משניכם תומאס! המלצות?

tomoshe

New member
יהיה טוב

ואני דווקא שמעתי שניר כן שם זין אבל לא נכנס עכשיו לאינצידנטים מצערים בגן החיות התנכ"י.

DJ$upreme

New member
זהו! זה באמת עובר את הגבול! אני עוזב סופית.

היייייייייייי חזרתייייייייי! ולגבי האינצידנט? חשבתי שסיכמנו שלא נדבר על זה. אבל אם אתה כבר מעלה את זה, אז לשם אחותך התעקשה שנלך לדייט ראשון.

תראה מה אתה עושה!!!

כולה הצהרתי על אהבתי אליך וכל הפורום המסריח הזה התעורר והתחיל לקנאות. לא יכולים לראות זוג אוהבים בשקט... סס.

tomoshe

New member
קבל

אם אח = X ולי יש 2X ואם זכר = M ואני M ולאמא שלי יש שלושה ילדים, כולם M סימן ש M + 2X = 3X מכאן נובע : אין לי אחות! מ.ש.ל

למעלה