ועוד משהו
אולי בשבילך כל העקיצות האלה נחמדות ומשעשעות. הגבול עובר בזה שאתה יוצר קונספצייה שאתה מכיר אותי. ובכך כל מני צופים מהצד שגם לא מכירים אותי מקבלים עלי רושם מוטעה. אתה לא מכיר אותי. מי שמכיר אותי ומבלה איתי זמן יודע ש"שמן" זה הדבר האחרון שיוצא מולי בשיחה. אולי אני סתם ריגשי על הבוקר אבל נשבר לי הזין ממך ומשאר האנשים כמו לירון, תומאס ושאר ירקות שעושים ממני מן ילד הפוסטר של האנדרגרואנד. מן דמות שוליים כזאת רק כי אני לא מלקק לכם ולא מועסק בניסיון להתחבב על אף אחד. אלא עושה את מה שאני עושה ממניעים טהורים של אהבה למוזיקה. שזה יותר ממה שאפשר להגיד עליך לדעתי ולמרות זאת תמיד נתתי לך את הקרדיט ואת הכבוד כשהגיע גם על דפי הפורום וגם מחוץ לו. אין לי בעייה בעקיצות מחברים או אנשים שרוכשים לי כבוד מינימלי. אתה במשך השנים פעם אחר פעם הוכחת שלמרות גילך המופלג, ילדותיות זו תכונה נפוצה אצלך. הצורך להגיד את המילה האחרונה תמיד. הרצון להיכנס לא לדיונים מושכלים אלא לעימותים. הצורך המופגן להגיב לכל הודעה שלי בלי אף מילת פרגון אף פעם אלא רק עקיצות. כן קל נורא להיכנס בי כי מראש אני לא מועסק באיך אני נצפה בעיניהם של אחרים פה בפורום, לכן גם אני מרשה לעצמי את ההודעה הזאת. קיצר, כל השונאים, המזלזלים ומי שאין לו טיפת כבוד אלי לא בפורום ומחוץ לו לא מעניין אותי. וכדי לעשות את זה קל בשבילך. אני אהיה הבוגר פה מעכשיו. זו ההודעה האחרונה שבה אני מגיב לשטויות שאתה כותב. לא משחק את המשחק הזה יותר. חאלאס can't i get a break. סעמק.