אפשר לשאול שאלה?

מהנדסת

New member
אפשר לשאול שאלה?

הבן הגדול שלי, בן 19 החליט פתאום ללכת ללמוד השרדות. הוא נגרר אחרי חבר שלו שהולך לאיזה מועדון ברמת השרון (או הוד השרון? אני לא בטוחה). אני מאוד מודאגת, החבר הזה כבר נפצע שם כמה פעמים ולא דברים קטנים. מישהו פה מכיר יודע ויכול לספר לי קצת מה זה, מי המורים, עד כמה זה מסוכן וכמה צריך להיות ספורטאי בשביל זה? בעיקר אם יש מישהו שמכיר את המקום שם? תודה רבה.

לדעתי מדובר בקאנטרי של רמת השרון

ואם זה כך אז מלמד שם צדוק שהוא מורה מעולה. הישרדות היא שיטת לחימה ישראלית שמבוססת על אלמנטים מגוונים מתחומי הג'ו-ג'יטסו, קרטה, ג'ודו וקרב מגע. משולבים שם המון קרבות וכן לפעמים נפצעים. המון לוחמים גדולים יצאו מתחום ההשרדות חלקם במערכת הבטחון וחלקם מתחרים בזירות ישראליות ובחו"ל. ספורטאי על לא צריך להיות בתחום אבל זה יקנה לבן שלך מיסגרת מצויינת, קשוחה וטובה. הבן בידיים טובות היי שקטה.

jiujitsufighter

New member
המכון ברמת השרון

הינו מכון מעולה וברמה מקצועית ביותר!! כל המאמנים שם הינם ברמה גבוהה מאוד ובעלי שנים רבות של ניסיון!!

למה שלא תשאלי אותו

נסי לשבת עם הבן שלך ולדבר איתו. תסבירי לו את החששות שלך, מעצם חוסר הידיעה על המקום או מי המורים. לאחר שיתן לך תשובה,תוכלי לקבל תשובות יותר ספציפיות.

שלום למהנדסת

הרשי לי לאמר לך כי הבן שלך "נגרר אחרי החבר שלו " למקום מצויין . עם ההכרות שלי עם תחום ההישרדות , מעבר להיותה של השיטה חזקה ואגרסיבית , החניכים שם פועלים ע"פ קצב התקדמות המתאים לכל אחד ואחד ע"פ כישוריו. רמת העבודה תואמת את יכולותיו בד"כ. מעבר לכך , כשכתבתי כי בנך הגיע למקום מצויין כיוונתי כי המאמנים הם מהטובים בארץ בתחום אומנויות הלחימה , מוערכים ורציניים באופן כללי . בנוסף לכך , רבים מבין חניכי השיטה - במיוחד עקב האימונים בתחום ההישרדות המחנך לדרך ארץ , לתרומה לחברה ולקהילה , לאהבת הארץ וכו'... - הגיעו לידי יכולות מרשימות הן בתחומים האזרחיים והן בצה"ל ובמסגרות הביטחון בכלל . לכן , הייתי ממליץ לך לאפשר לו כמובן להתאמן שם . אני מבין את דאגתך כאימא אבל זיכרי שהוא כבר בן 19 , מעבר ליכולת שלך לשאול , להתעניין ולהתרשם ממנו ודרכו אני סבור כי יהיה טוב לו תאפשרי לו "לגדול " לבד ולמצוא את דרכו ( במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא מגיע למקום טוב ) . תאונות , פציעות וכו'... יכולות להתרחש את יודעת , כמו בכל תחום ותחום גם אם נחשב לפחות "אלים" .

MidNight Flame

New member
ובאותה נשימה נמליץ למהנדסת לקרוא...

את הראיון עם דניס הנובר הלא הוא מייסד השיטה שסיכום שלו נמצא ממש פה בפורומינו הקט.

למעלה