אפשר לרפא חיות

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifולעתים חיות מגיבות../images/Emo41.gifיותר

לטיפולים כמו תמציות באך או אנרגיה אוניברסלית רייקי, ביואנרגיה וכדומה. L&L TALYA

הדבר אפשרי אך כדאי להיות קשובים

אם החיה מנסה להתחמק מההילר האנרגיה שלו איננה מתאימה לה וחשוב לא לנסות לכפות עליה. יש לי ספר על הומאופטיה לחתולים - אינני משתמשת בו כי הומאופטיה איננה השטח שלי אבל הרבה תחומים מתיחסים לחיות גם כן. האורה סומא לדוגמה פתחה בהתחלה מיצוי צמחים שיועד לעזור לחיות והיו באנגליה חיות שטיפלתי בהן (סוסים, כלבים, חתולים, תוכי מדבר) בעזרת האורה סומא וגם בארץ אנשים שקבלו את התמציות וטיפלו בכלבים שלהם בבעיות במערכת העיכול, נשירת שיער וכן הלאה. אפשר גם לשים מצעים של אבנים מטוהרות, לחוד צבעים שונים ואז החיה שוכבת על המצע המתאים לה ועוברת תהליכי ריפוי עצמי - ממש יפה להתבונן בתהליך, יש לזכור לטהר את האבנים לאחר מכן. אשתדל למהר ולשים באתר של אורה סומא ישראל מאמר על תהליכי טיהור אבנים כדי שיהיה זמין עבורך אם תרצי להיעזר בשיטה זו. מועדים לשמחה וגמר חתימה טובה אסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
נכון../images/Emo45.gifאסתיה../images/Emo127.gifהרי טפלת ב../images/Emo108.gifשלי

באמצעות תמצית של האורה סומא
L&L TALYA

כתבתי בבלוג הבוקר קטע../images/Emo108.gifחמוד

התגעגעתי אליך ולעוד כמה אז אני מתכננת באחד מימות השבוע הבא לרדת לתל אביב - למעט יום א' ד' ו ה' מתי נוח לך להיפגש? מועדים לשמחה וגמר חתימה טובה אסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo41.gifשלישי../images/Emo42.gifיכול להיות נחמד../images/Emo9.gifגמ"ח

גם לך אסתיה
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifמצויין../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

MargalitE

New member
שלום לך צופה יקר ../images/Emo39.gif ../images/Emo42.gif |פרח

לפני שעה קלה חזרתי מבית-החולים הוטרינרי שם מאושפז 'פושקין' החתול של בתי. ביום ג' הוא עבר ניתוח קשה ארוך ומסובך, בנסיבות של זיהום חמור מאד. 3 רופאים הודיעו בצער כי הסיכוי לישרוד קלושים ביותר. מיד נכנסתי לפעולה של הילינג מרחוק, והתגייסתי לכך בכל מאודי. על מנת להדגיש עד כמה מצבו היה חמור, אספר כי פושקין מת על שולחן הניתוחים פעמיים - ופעמיים החיו והחזירו אותו לחיים. לאחר הניתוח בישר הרופא לבתי בעדינות כי רוב הסיכויים שהחתול לא ישרוד את היום. וראה זה פלא - פושקין לא רק שרד, אלא התאושש במהירות בלתי רגילה. באותו היום כבר אכל, ועשה את צרכיו, הסתובב במרפאה ודידה בין רגלי הרופאים הנדהמים... מה היה חלקו של טיפול ההילינג בסיפור הנס הזה? - רק אלוהים יודע... (וגם אני קצת...) באור ברכה ואהבה
מרגלית

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo108.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

למעלה