לפני שתפתחו את הפה יש לי משהו להגיד... בכל פעם שאני שומע את My first punk song - האוזניים שלי מדממות והמערכת סטריאו שלי זועקת לשמיים...lol ((((i got brownies))))...ברררר...
למרות שיש לי הרבה דברים להגיד בנושא, אבל אין לי סבלנות לריבים. ויש לי עוד שאלה אליך, בלי להתעצבן: אם אתה כל כך "מהלל" (בציניות.) את בלינק, וכל כך "משבח" אותם - למה אתה נמצא כאן, בעצם?! ז´תומרת- זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, שהמוזיקה שלהם לא מעולה, וזכותך לרדת על טום... (ואתה עושה את זה. הרבה.) אבל זה לא פורום שיורד עליהם או משהו... זהו.
go girl!! ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
מה זה באמת! למה אתה כל הזמן מקלל?? בא לך לקלל לך לפורום של בריטני פיכס! למה לפה?!?! אתה מעריץ אותם?! אתה יודע עליהם?? אז דיי! להירגע!! .....................................................................
כשחושבים על זה לעומק... היא צודקת! מה לעזאזל, סלח לי, אתה עושה כאן?! אתה לא מעריך אותם?! (ויש על מה להעריך!) הם נראים רע לדעתך?! (ולא, הם ממש לא.) יש לטום קול מגעיל? הוא מכוער? (אה... ממש ממש ממש לא!) אז די. הייתי חייבת!!!
הפורום חוזר לעצמו לפי מה שראיתי קודם....אני הייתי פה מהראשונים בפורום......אבל חזרתי..לא הייתי פה בהידרדרות...אפילו אני חושבת שמאיה182....לא הזיקה בכלל...היא העלתה לי חיוך אם ההערות שלה הומור כמו של בלינק!! ולך אלימייטי ..דודדד.......אי חושבת שהסיכוי מאוד גדול שיעשו לך הרחקה ...בעצם זה לשיקול רן..המנהל הזמני אז במקום לרדת על בלינק סתם.....תברך את בריטני על הפורום החדש...חוץ מיזה..אתה סבבה....
וחוץ מיזה....מי יורד על אחד שיש לו שגיעות כתיב או שהוא טעה?! יוווווווו מה?! שמע גבר.....לא נעים לי לומר את זה בשם רוב החברה..אבל......עדיף שץעזוב את הפורום...בלשון היפה......אם הייתי עצבנית.אז אולי הייתי מקללת גם.אבל.....פאק...לא בא לי!!גוט איט?!