אפשר לרדת על טום ?

ALMIGHTY

New member
אפשר לרדת על טום ?

לפני שתפתחו את הפה יש לי משהו להגיד... בכל פעם שאני שומע את My first punk song - האוזניים שלי מדממות והמערכת סטריאו שלי זועקת לשמיים...lol ((((i got brownies))))...ברררר...

SHIRA2811

New member
כן, אפשר לרדת על טום.

למרות שיש לי הרבה דברים להגיד בנושא, אבל אין לי סבלנות לריבים. ויש לי עוד שאלה אליך, בלי להתעצבן: אם אתה כל כך "מהלל" (בציניות.) את בלינק, וכל כך "משבח" אותם - למה אתה נמצא כאן, בעצם?! ז´תומרת- זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, שהמוזיקה שלהם לא מעולה, וזכותך לרדת על טום... (ואתה עושה את זה. הרבה.) אבל זה לא פורום שיורד עליהם או משהו... זהו.

182 girl

New member
אפשר לרדת על טווווווום?!

זה ממש אידיוטי..שמע ידידי...... זה פורום בלינק.לא פורום "בנינק הזונות".....תודה

ilbe182ebli

New member
go girl!! ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה זה באמת! למה אתה כל הזמן מקלל?? בא לך לקלל לך לפורום של בריטני פיכס! למה לפה?!?! אתה מעריץ אותם?! אתה יודע עליהם?? אז דיי! להירגע!! .....................................................................

SHIRA2811

New member
באמת-באמת-

כשחושבים על זה לעומק... היא צודקת! מה לעזאזל, סלח לי, אתה עושה כאן?! אתה לא מעריך אותם?! (ויש על מה להעריך!) הם נראים רע לדעתך?! (ולא, הם ממש לא.) יש לטום קול מגעיל? הוא מכוער? (אה... ממש ממש ממש לא!) אז די. הייתי חייבת!!!

ilbe182ebli

New member
נכון! ואל תגידי הייתי חייבת!

כי זכותך לומר את זה! מסכימה עם כל מילה! אז... יאללה!...

182 girl

New member
יוווווו אי מרגישה ש....

הפורום חוזר לעצמו:) לפי מה שראיתי קודם....אני הייתי פה מהראשונים בפורום......אבל חזרתי..לא הייתי פה בהידרדרות...אפילו אני חושבת שמאיה182....לא הזיקה בכלל...היא העלתה לי חיוך אם ההערות שלה:) הומור כמו של בלינק:)!! ולך אלימייטי ..דודדד.......אי חושבת שהסיכוי מאוד גדול שיעשו לך הרחקה ...בעצם זה לשיקול רן..המנהל הזמני:) אז במקום לרדת על בלינק סתם.....תברך את בריטני על הפורום החדש...חוץ מיזה..אתה סבבה....

ilbe182ebli

New member
אווץ´ אני מקווה שהקטע לברך היה

בציניות... ו... אמממ... אלימייטי? עכשיו אני באמת חייבת לדעת.. אתה מעריץ של בלינק או סתם בא לפורום לקלל?

182 girl

New member
מה?!....,,,,,]-0-

זה כב ממש ממש מעצב! אז היא כתבה את המילה בשי שנה...סוווווווווווווווווו??????? בואנה אתה מוזר......

182 girl

New member
נהרסה המקלדת

וחוץ מיזה....מי יורד על אחד שיש לו שגיעות כתיב או שהוא טעה?! יוווווווו מה?! שמע גבר.....לא נעים לי לומר את זה בשם רוב החברה..אבל......עדיף שץעזוב את הפורום...בלשון היפה......אם הייתי עצבנית.אז אולי הייתי מקללת גם.אבל.....פאק...לא בא לי!!גוט איט?!

SHIRA2811

New member
אין לי שגיאות כתיב.

פשוט ככה. אבל בקשר לכל השאר - את צודקת.

למעלה