אפשר לקנות Drum Dial בארץ?

Tuluz Debit

New member
אפשר לקנות Drum Dial בארץ?

נסיון אחרי לפני שאני מזמין מחו"ל.. בתודה מראש.

omer1789

New member
נצל"ש חצי ../images/Emo32.gif הזמנת DVD מחול

שלום, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהזמין דברים מamazon.co.uk או amazon.com והאם הם עושים משלוחים לארץ ומה המחיר? כמו כן רציתי לדעת האם המחיר באתר האנגלי של אמאזון (co.uk) הוא ביורו או ב ליש"ט? תודה וחופש נעים.

NYMets Man

New member
אנגליה כן חברה באיחוד האירופי

פשוט לא השתלם לה לעבור ליורו... יש מספיק מדינות שחברות באיחוד האירופי והמטבע שלהן הוא לא יורו, כמו פולין, למשל

NYMets Man

New member
אין קשר

אמנם רק למדינות שחברות באיחוד האירופי יכול להיות יורו, אבל יש מספיק מדינות שחברות בו ואין להם יורו ממניעים כאלו ואחרים (לאנגליה לדוגמא זה לא שווה, בפולין לדגומא זה ישתק את הכלכלה... עד 2012 זה יכנס לשם גם בכל אופן)

צוללת13

New member
אמזון + תיקון קטנטן לתגובה של תומר

אנגליה כן חברה באיחוד, אבל היא השאירה את המטבע המקומי (דבר שכנראה מאוד השתלם, אם הייתם יודעים מה רמות המחירים כאן בעוד שהערך של הפאונד רק עולה ועולה ועולה...אבל טוב, די לקטר..). אמזון של אנגליה עושה משלוחים לארץ והמחירים הם בפאונדים ולא יורו. לגבי אמזון השני, אף פעם לא ניסיתי....(אבל נראה לי שמחיר המשלוח מאנגליה יהיה יותר זול....) .

Gutterball

New member
אמזון.קום עושה לעתים משלוחים לארץ

זה תלוי במוצר שאתה קונה מהם [אני מאמין ש-DVD הם ישלחו, אבל נגיד כשרציתי לקנות את פד של רמו משם הם לא שלחו לארץ]. אני חושב שזה תלוי בחברה עצמה שמספקת את המוצר [הרי אמאזון היא כאילו הנציגה שלהם או משהו כזה]. קיצר, צריך לבדוק.

למעלה