אפשר לקטר?

אפשר לקטר?

מצוננת. ממש. באתי היום לעבודה חצי חולה. אמרתי לעצמי שמקסימום אצא מוקדם.
הנחיתו עלי מטלה ענקית ממש להגיש למחרתיים. כזאת שבגללה לא רק שלא אצא מוקדם גם כנראה אשאר פה עד ממש מאוחר.וגם מחר. הכי מעצבן - שזה לא משהו שפתאום נפל, אלא ששכחו להגיד לי שיש ישיבה X וצריך בשבילה דו"ח Y, ובגלל שמישהו שכח - אני עכשיו צריכה להשאר כשאני לא מרגישה טוב.
יכולתי, תאורטית (וזה גם מה שנאמר לי ע"י זאת שהנחיתה עלי) לגלגל את זה הלאה, לעובדות שלי, שהן יתקעו, אבל אני ממש משתדלת לא לעשות את זה (לא מסוגלת לצאת מוקדם ולהגיד להן להשאר). מה גם שאחת מהן חד הורית ואני יודעת שקשה לה להשאר מאוחר בלי התרעה מוקדמת (דווקא עם התראה לפעמים היא כן מעוניינת בשעות נוספות, כי זקוקה לכסף).

בקיצור, מרגיז. מבאס. בא לי הביתה. (ועכשיו אני בכלל מבזבזת זמן, מחכה שיפקססו לי מסמך שצריכה בשביל הדו"ח הזה...)

אוווווווף!

בלת"מים זה באסה

תרגישי טוב
מקווה שבקרוב כבר תהי בדרכך הביתה ושמחכה לך שם מרק ירקות מהביל

imasarit

New member
החלמה מהירה

מעצבן לעבוד כשחולים, ועוד יותר כשיש עבודה אקסטרא...

לא משהו

מאוד מצוננת.. אפילו היה לי בלילה חום אבל בעזרת אקמול ירד.. עמוסה מאוד עם העבודה וחולמת על המיטה שלי

תודה על ההתעניינות

נטלי22

New member
מקווה שתצליחי לסיים את העבודה במהרה

ולהגיע למיטה החמה ולמנוחה... תרגישי טוב

rnavina

New member
צרת רבות?

גם אני עמוסה בעבודה. לא חולה אבל לא ישנה מספיק ו... עוברת דירה עוד שנייה

rnavina

New member
אני משתדלת ללכת לישון בעשר, גג עשר וחצי

מחר יהיה רגוע יחסית

ובזכותך החלטתי לקנות פול ולהכין עם שמיר. א-מ-מה, הסופר נסגר בשישי בשתיים אז לא הספקתי עדיין להכין. אולי לשבת הקרובה?

אצלי, במפתיע, פול הוא ל-ה-י-ט אצל הדור הצעיר

ועם הסכמה גורפת של כולם שזה טעים מאוד (מסכימה איתם
)

סיימתי בשעה טובה והולכת הביתה

בן זוגי החמוד תכף אוסף אותי (כואב לי הראש ולא מסוגלת לנהוג... משאירה את האוטו פה ומחר אגיע במונית או עם בן הזוג..)
מחר יש את הפרזנטציה ומיד אחריה אחזור למיטה... אם מצבי לא ישתפר אז ביום רביעי אפרגן לעצמי יום מחלה..

תודה שעזרתן לי לשרוד!!

למעלה