אפשר לקטר?

TheBlackFairy

New member
בכיתה ט' היא לי גם ממוצע כזה../images/Emo60.gif

והשנה שעברה של 90 ועכשיו של 84, אבל הפעם זה רק כי אין לי כוח ללמוד ולעשות דברים, הייתי יכולה לקבל בהרבה מקצועות ציונים הרבה יותר גבוהים
.

maholnikit

New member
כל הכבוד לי!!!

גם אנחנו קיבלנו תעודות!! ויש לי ממוצע 96.... בי"ב...תעודת מחצית אחרונה!!!!!!!!!!! עוד שניה הכל נגמר וטוב שכך!!

TheBlackFairy

New member
וואי באמת כל הכבוד לך../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

מה המקצועות המורחבים שלך
.

TheBlackFairy

New member
גרביונים באיכות טובה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

את יכולה לקנות בדאנס שופ, ישראדאנס, H&O, המשביר לצרכן ויש גם סופר מרקטים גדולים שלפעמים יש שם כאלה גרושים שמחזיקים כמה שיעורים אבל עדיפים מלהוציא כל הזמן פול כסף בשביל גרביונים
, גם חשוב שבמקום שאת קונה תקני את הכמות דנייר הגבוהה ביותר כי ככה הגרביון יותר חזק
. ושמחה שהלך לך טוב בשיעור פוינט, גם אני רוצה לעלות על פוינט
.

dance diva

New member
אחלה שירשור בשבילי../images/Emo4.gif צריכה ניחומים

כואבת לי עצם הזנב(לכו תדעו אולי אני הופכת לאיזו חיה וגודל לי זנב:)) בכל מיקרה זה היה כבר לפני חודשיים או משהו כזה ולקחתי הפניה לצילום אבל אז זה עבר אז שכחתי מזה(ממש לא נכון לעשות) עכשיו זה חזר....אררררר שאני מתכופפת ברגליים ישרות זה כואב רצח כאילו כל החוליות בגב מושכות את עצם הזנב רק לחשוב על זה וכואב לי. כל כמה דקות בשיעור(בצפר)אני קמה ומסדרת ת'גב..מותחת אותו הפוך(קשת בגב) הכיתה שלי כבר התחרפנה...הקיצר היום הלכתי לצילום..אני מאוד מקווה שזה כלום גם בדיוק לפני חודש חברה שלי עשתה ניתוח בדיוק באותו מקום
אימלהההההה! טוב זהו פרקתי
תודה למי שקרא הכל
love u

dance diva

New member
אחלה שירשור בשבילי../images/Emo4.gif צריכה ניחומים

כואבת לי עצם הזנב(לכו תדעו אולי אני הופכת לאיזו חיה וגודל לי זנב:)) בכל מיקרה זה היה כבר לפני חודשיים או משהו כזה ולקחתי הפניה לצילום אבל אז זה עבר אז שכחתי מזה(ממש לא נכון לעשות) עכשיו זה חזר....אררררר שאני מתכופפת ברגליים ישרות זה כואב רצח כאילו כל החוליות בגב מושכות את עצם הזנב רק לחשוב על זה וכואב לי. כל כמה דקות בשיעור(בצפר)אני קמה ומסדרת ת'גב..מותחת אותו הפוך(קשת בגב) הכיתה שלי כבר התחרפנה...הקיצר היום הלכתי לצילום..אני מאוד מקווה שזה כלום גם בדיוק לפני חודש חברה שלי עשתה ניתוח בדיוק באותו מקום
אימלהההההה! טוב זהו פרקתי
תודה למי שקרא הכל
love u

ליזיגי

New member
סלחנו ../images/Emo8.gif

החלמה מהירה מהירה! תעדכני מה קורה עם זה..
בקשר לכללל מה שכתבתם.. אז אופיר
אני לא טובה על פוינט.. פשוט רציתי ממש לעשות את כל השיעור, בשביל להתקדם.. אבל ארר זה כל כך מעייף, וזה כואב לי עכשיו מאוד מאוד.. שיעור הבא אני אעשה פחות.. כל הכבוד על כל הממוצעים! גם רקדנים גם חכמים..
כשרונים.. לי יש ממוצע 90... בסדר, כיתה ט' כיתה קשה

אוי

לא נורא... ואם כבר מדברים על פויינט אז תאמת אין לי פצעים רק כואב לי בציפורניים היה לי לפני כמה זמן מגנים גרועים אז היו לי שלפוחיות ויבלות אבל החלפתי ואין לי כמעט פצעים... זה נורמלי או שצריך להיות פצעים אם עובדים נכון???

TheBlackFairy

New member
זה רגיל לחלוטין../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

זה שלא כואב לך או אין לך פצעים זה גם לא נורא, פצעים זה רק מראה שאת עובדת ומצליחה באיזשהו מצב
. תחשבי על זה רגע, ביום יום כשאת הולכת יש לך תמיכה של כף רגל שלמה, ואילו כשאת עולה על פוינט מה התמיכה שלך, האצבעות שאת עולה עליהן שהן עשירית מהרגל שלך, וזו התמיכה שלך לעומת היום יום, האצבעות, אז מזה שכל הגוף שלך נמצא על האצבעות שלך נגרמים הפצעים שיש לך מעליה על הפוינט
, הבנת משהו בכלל
.

אווץ'

הנעלי פוינט, אחחח, צריך כל הזמם לטפל ברגליים בגללם או בזכותם אמצלי, לשים קרמים לגזור ציפורניים, פלסטרים... פה שם... אויש רכבת בגרביון, זה כ"כ מעצבן! אני שונאת שזה קורה! במיוחד שהוא חדש! אני לא יודעת איפה יש גרביונים שעולים ככה... אבל אם תקני בדאנס שופ או ישרא דאנס הוא יכול להחזיק לאיזה שנה!

למעלה