אפשר לקטר?

ליזיגי

New member
אפשר לקטר? ../images/Emo3.gif

אוווף.. חחח ראסמי ישמע קצת פלצני.. אבל די הרס לי את כל היום הנפלא הזה! הכל היה סבבה היום, הייתי ממש שמחה וקופצנית.. ואז באתי הבייתה, החלפתי מהר מהר לגרביונים ובגד גוף... :-O ואז ראיתי אותה! רכבת בגרביון הכי יפה שלי.. איי הגרביון הורוד
חח איך התבאסתי.. אז איפה אפשר למצוא גרביון באיכות יותר טובה? ושיהיה גם זול.. כי הוא עלה לי 50 ש"ח <אומנם במבצע, אבל גם זה יקר.. יחסית,לגרביון שנקרע אחרי 3 חודשים>... ובשיעור פוינט הלך לי די טוב.. אבל באמצע הורדתי את הנעלים כי לא יכולתי יותר.. עשיתי את כ---ל השיעור.. היו 2 קבוצות, אני השתתפתי בשתיהם.. ואז ראיתי שהתקלף לי העור, ראו ממש אדום, וזה לא היה דם
אווצ'... זה ממש כואב לי עכשיו, אני לא יכולה לדרוך על הרגל.. סתם רציתי להוציא קיטור.. ואם יש לכם עוד קיטורים שקשורים לנושא כמובן.. אתם מוזמנים לשרשר

TifTaf

New member
אווץ נשמע כואב

התחלתי שיעור אחד בפוינט שבוע שעבר ואני עקומה מוות על הפוינט, אז תתנחמי שאת מסוגלת לעשות שיעור בהצלחה:)

י ר ד נ י

New member
בשביל זה אחנו פה..!

גם חח.. אממ... מצטערת לשמוע שזה מה שקרה, פשוט תקני גרביון יותר איכותי כמו שאני קניתי בדאנס שופ.. אחד הטובים! הוא עבה אבל נושם.. ולא מזיעים בו.. ואתם לא יודעים מה קרה לי!!!! איבדתי את שני הגרביונים שלי (שחור ולבן) ואת הבגד גוף החדש!! יוו אני כזאת נפילה... כל דבר אני שוכחת.. נשבעת לכם מזל שהראש מחובר... אופפ מרגיז! =\ אבל מצאתי את הנעלי בלט החדשות שלי =))!! בהתחלה קניתי מפוצלות ואז ראיתי שהם ממש לא נוחות כי בחלק הקדמי של הרגל אני מרגישה שזה יותר צר מהחלק שאני עומדת עליו.. ככה שאני לא מצליחה לעמוד בבלאנס.. אז החלפתי לסוליה אחת.. עוד לא רקדתי איתם אבל תמיד רקדתי עם סוליה אחת ככה שנראה לי נסתדר טוב.. חח מה דעתכם?@ ד"א הם מעור.. לדעתי הרבה יותר טוב.. גם הם לא נשחקות מהר, וגם צריך ממש להתאמץ איתם! ואי אפשר "לרמות".. מה דעתכם גם בזה?

TheBlackFairy

New member
אני אישית חושבת../images/Emo60.gif

שהסוג היותר טוב והא הבד מהעור, לי אישית הוא גם היה יותר נוח וגם רואים בבד את הפוינט יותר טוב
.

י ר ד נ י

New member
אבל בבד לא צריכים להתאמץ..

ובעור כן! וככה זה יותר מחזק! ת מרמה רק את עצמך...

כל הכבוד..חחח

רכבת? כל הכבוד שעשית את כל השיעור זה ממש קשה...העיקר אמרת לי שאת לא טובה...
אם אתן עושות בכלח השיעור זה אומר שאתם ברמה גבוהה יחסית...ח"ח על זה שהלך לך טוב! ואנשים מחר אני מקבל תעודה....יאא אמן שיהיה לי ממוצע 94...אמןןןןן

TheBlackFairy

New member
הלוואי עלי ממוצע 94../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

כל הסמסטר הזה הייתי בכיתה ולא עשיתי כלום, אז לא אגיד לאיזו רמה של תעודה אני מצפה
.

g i l i

New member
הממוצע שלי 88..

ציפיתי ל-90 ו.. שונאת את המורה לאנגלית.. דרך אגב- בגרות במתמטיקה מחר מי עושה? אני בסוף לא ניגשת.. שונאת לא להצליחץ שונאת להתאכזב, ואני מאכזבת את עצמי..

ואיזה כיף...איזו הפתעה..חחח

יש לנו כזה מסורת שהמנהלת אומרת ברמקול את כל התלמידים המצטיינים+יתרה.. אז לא תאמינו..אמרו את השם שלי והממוצע שלי רק 92..אני לא יודע איך אבל כנראה שמעריכים אותי בבית ספר הזה..יאא זה ממש הפתיע אותי לטובה!!! ונ.ב עם הממוצע הזה אני ניגש לתלמה ילין...

TheBlackFairy

New member
גם אני קיבלתי את התעודה../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

ממוצע 84, ואל תשאלו אותי איך קיבלתי 95 בספורט כי אולי השתתפתי ב- 4 שיעורים במקרה הטוב ובשאר או שלא הייתי או שלא השתתפתי
.

י ר ד נ י

New member
מחזיקה אצבעות..!

הלוואי עליי 94.. יש לי ממוצע 55 בלחץ... ג'ורדן נפילה... אבל חפיף אני לא הולכת להיות איזה עורכת דין... מקסימום אני יעבוד באיזה פסטיבל... חחח

למעלה