אפשר לקטר קצת?

אפשר לקטר קצת?

עברו עלינו שבועיים מהגהנום. ראשון 'נפל' בנזוגי- תקפה אותו שפעת קשה, והוא חולה כמו שרק גברים אמיתיים יכולים. משתעל, גונח ונאנח... אחרי עשרה ימים של מסכנות הואיל בטובו לגרור את עצמו לרופא וקיבל אנטיביוטיקה כי מסתבר שיש לו סינוסיטיס. היתרון- המחלה הייתה במקום מילואים. החיסרון- הוא חולה נוראי... מזל שבגלל המילואים כל המשפחה הייתה מגוייסת, ההורים שלו טיפלו בילדים ואפילו אמא שלי הייתה כאן יומיים. בהמשך, הגדול נדבק גם הוא בשפעת ושיעול, ושכלל עם חום קרוב לארבעים (כשיש לו חום הוא לא מתקמצן על מעלות...). היה יומיים בבית. חזר לגן אבל עדיין משתעל, בעיקר בלילה. הקטנה חשבה שזה לא פייר שרק היא צריכה ללכת לגן, ונדבקה גם היא. היא אפילו יותר לארג'ית בהקפצת חום ובשילוב עם זה שנורופן לא משפיע עליה, היה ממש כיף. אמבטיות להורדת חום היא מסכימה רק ביחד עם אמא, כך שבילינו יומיים באמבטיה ביחד. היתרון- כשהיא חולה היא ישנה. במשך 48 שעות היא קמה רק כדי לקחת אקמול/ לעשות אמבטיה/ לשתות מים. אחרי יומיים בבית חזרה לגן, כנראה שטיפה מוקדם מידי, ונשלחה לעוד יום בבית (בלי חום, רק מסכנות כללית). במקביל, אמא (זו אני) נהנית עד אין קץ בשמירת הריון, מתעלפת בערך פעם ביום ובאופן כללי מרוצה מאוד מהחיים. בין לבין מנסה לגמור את הצעת הדורטורט, כי הדד-ליין בעוד פחות משבוע... לסיום ובאופן בלתי צפוי לחלוטין, נדבקתי גם אני בשפעת. אבל אני יסודית, לכן מלבד סתם נזלת והרגשה כללית רעה, יש לי גם סינוסיטיס ודלקת אוזניים. נכון כיף? היתרון- אני כבר בשבוע 32, ומבחינתי כל דקה מעבר לשבוע 38 היא הריון עודף. מקווה שהיצור שאני נושאת ברחמי ישתף פעולה. החיסרון- כבר עכשיו אני בגודל ובמשקל איתם סיימתי את ההריון הקודם. כבד לי ונמאס לי. זה הכל להפעם...

פרמלה

New member
את צריכה להחליף את הניק

לשמואל הפראמדיק. שמח ובריא אצלכם! תחזיקי מעמד. הקטע עם ההתעלפויות בכלל מטורף.

מה זהו?!

רק מלקרוא אותך היה בא לי להכינס למיטה ולכסות את הראש.
רפואה שלמה

אההההה

באיזו קוליות את כותבת את זה! החלמה מהירה לכוווולם ובלי עוד הידבקויות שכאלה. (שנה הבאה חיסונים ואין שפעת...
)

חיסון-

הילדים היו מחוסנים. אני לא התחסנתי כי בשנה היחידה שטרחתי לקבל חיסון חליתי המון...

איזה בעסה

(אצלינו כוווולם מתחסנים. גם הבעל. טפו טפו טפו טפו ככה כבר כמה שנים ואין שפעות)

למעלה