אפשר לקטר? ארוך מאוד

שושי @:-)

New member
אפשר לקטר? ארוך מאוד

לאחרונה התחלתי לסבול מדלקת פרקים. פניתי לאורטופד ששלח אותי לבדיקות דם שהראו על הדלקת ומשם לראומטולוג. הנ"ל לאור כל הממצאים (12 הפלות, קשיים בכניסה להריון, קרישיות יתר, דלקת פרקים) החליט שכנראה שיש לי לופוס. העלה אותי על כדורים למשך 3 חודשים בדיקות דם נוספות אפשר לעשות טיפולים, להכנס להריון חובה להמשיך עם הכדורים וביי. עכשיו תגידו לי, אני בת 33 כמה רופאים וכמה כדורים אני יכולה לראות ולקחת? רופא נשים-פריון רופא שיניים - שתל אורטופד ראומטולוג הימונולוג-אני צריכה אישור מיוחד כדי לקחת גלולות למניעת הריון כדי למנוע כאבי מחזור זוועתיים!! רופא משפחה שיתן לי מרשמים ובדיקות דם ואורולוג שיבדוק למה יש לי דלקות בשתן כל שני וחמישי. אני מוצאת את עצמי עסוקה עם רופאים כל היום! לגבי הספק אנדו עוד לא קבעתי תור לד"ר סוריאנו כי רופא פיריון שלי מתנגד, הוא טוען שהוא יעשה לי עוד לפרסקופיה וזה כבר מוגזם לעבור 4 לפרסקופיות. אני בטח אעשה עוד טיפול לפני סוריאנו, ואם לא יצליח תוסיפו עוד רופא לרשימה. מעניין אותי לדעת כמה יעלה לי סוריאנו בתל השומר ללא טופס 17, משהי יודעת? בקיצור ייאוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נעמי 17

New member
שושי, אפשר שאלה?

מצטערת אם היא חודרת לפרטיות, אבל מותר לך טיפולי פיריון עם לופוס? כדאי לבדוק את זה, חברה קרובה שלי, נאסר עליה לחלוטין לעבור IVF לא רוצה לדכא אבל תבדקי היטב.... אצל חברתי זו סכנת חיים להכנס להריון.

שושי @:-)

New member
כרגע לא נאסר עלי טיפולי פיריון

ועובדה שעד עכשיו עשיתי איזה 15 ולא קרה לי כלום.... יש לי תור לאימנולוג וראומטולוג בעוד כחודשיים אני אשאל שוב תודה על הדאגה

ג ו ל ף

New member
לא מבינה בזה אבל../images/Emo24.gif

וסוריאנו אם אני לא טועה גובה 650 ש"ח אצלו במרפאה.

סדני

New member
כן...

אם תלכי למרפאה של ד"ר סוריאנו באופן פרטי לחלוטין זה 700 ש"ח. אם דרך קופ"ח כללית ויש לך זכאות ללכת לרופאים מומחים זה השתתפות של 100 ש"ח. בכל מקרה, כדאי שתדברי עם המזכירה שלו והיא תסביר לך בטח טוב ממני.

ביקור בתל השומר ללא טופס 17

יעלה לך 177 ש"ח. את מתקשרת, קובעת תור מגיעה ללא טופס 17 ומשלמת את הסכום. אם את רוצה להתייעץ עם ד"ר סוריאנו, מה איכפת לך מה רופא הפיריון שלך אומר? זה לא שאת נפגשת עם סוריאנו והוא קופץ עליך יחד עם מרדים ומכניס לך גז לחלל הבטן.. ובכלל, גם אם ד"ר סוריאנו ימליץ על לפרסקופיה, ההחלטה תמיד בידיך אם לעבור ניתוח פעם נוספת. תרגישי טוב ושיהיה בהצלחה.

כמה מוכר ../images/Emo10.gif

בדיוק לפני כמה שבועות התלוננתי על זה בפורום - שנמאס לי ללכת לרופא גסטרו לבעיות העיכול, לאורולוג לבעיות במערכת השתן, לרופא נשים לבעיות בשחלות וכו'. זה מטריף אותי. אז אין לי מה לומר מעבר לחיבוק של הזדהות

למעלה