../images/Emo51.gif לכולן ../images/Emo24.gif
אני חשה שאני חייבת לכם הסבר, אחרי כל החיבוקים הנהדרים שנתתם לי, מבלי ללחוץ ומבלי לשאול, וגם במיוחד בגלל שאתן חברותיי ורוצה שתדעו מה שמתרחש לי בלב. אז ככה... עשיתי טעות מאוד מאוד גדולה, וסיפרתי לאנשים סביבי שהתייעצתי איתם (אם בפורומים ובחיים הלא וירטואליים) על הקשר עם הבחור, ועל חששות שיש לי בגלל שנפגעתי כל כך הרבה פעמים בעבר, והם הוסיפו לחששות שלי,כל הזמן אומרים לי מצד אחד לזרום עם דברים ולא לנתח יותר מדי ומצד שני- לבדוק שלא עובדים עליי וזה כבר מאוד בילבל אותי, בגלל שאני נורא בחורה רגישה מטבעי וכל כך רוצה את הקשר הזה איתו שלא רוצה לעשות טעויות ואז אני עושה אותם בגדול, כי ... גרר קשה להסביר את זה. אני אתחיל מההתחלה: שוחחנו אתמול אני והבחור בצהריים, וקבענו להיפגש בשוק האוכל, והוא ביטל ברגע האחרון כי לא הרגיש טוב, ואז בגלל מה שכולם אמרו לי ובגלל הפחד שלי מההתחלה שפתאום הוא יחזור לחברה שלו או לא יודעת מה- הרגשתי שאני לא מאמינה לו וזה בילבל אותי כהגון, וממש תיסכל אותי. כי אולי הוא באמת לא הרגיש טוב?? ובנוסף לכל בפורום אחר שכתבתי שם שאלה על נבואה שמגשימה את עצמה בזוגיות, בלי קשר ישיר לכל הקשר הזה עם הבחור ממש עוד רגע סכלו אותי באבנים שם שאני יותר מדי מנתחת וכו', ומודה שזה נכון אבל דווקא השאלה עצמה עלתה לי בעקבות הקשר אבל לא בהקשר אליו ספציפית, אז היה לי יום ממש מתסכל אתמול והגעתי להחלטה: דברים אישיים וכו' שקורים לי אני מספרת רק במקום אחד מבחינה וירטואלית וזה פה, כי הוכחתם עד כה שאתם תמיד פה בשבילי באש ובמים, ואני יודעת שתייעצו לי מכל הלב.