אפשר לקבל

s h i r k u s h

New member
אפשר לקבל ../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif

קצת מרגישה עצובה, קצת חסרת ביטחון, קצת צריכה תמיכה ויודעת שאוכל לקבל ממכם מבלי לפרט כרגע. אז בבקשה, אשמח לחיבוק ותמיכה ממכם.

lilaaa1

New member
בטח!!!!!!!

שירקוש, הכל שטויות אל תתרגשי משום דבר... ואם את צריכה לדבר אני כאן

Miss פטל

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

1000
וירטואלים להכי חמודה בפורום
מקווה שהכל יסתדר לך!!

../images/Emo24.gifרק חיבוק????

קחי חיבוק X מליון פלוס נשיקות X מיליון פלוס חברות X מיליון מספיק???????? או שלהמשיך....... באדי

g u r a

New member
ילדונת שלי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תדמייני אותי עומדת לידך..ואותך מניחה את הראש על הכתף שלי!
אוהבת אותך ילדונת! רוצה לדבר? אני פה.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo51.gif לכולן ../images/Emo24.gif

אני חשה שאני חייבת לכם הסבר, אחרי כל החיבוקים הנהדרים שנתתם לי, מבלי ללחוץ ומבלי לשאול, וגם במיוחד בגלל שאתן חברותיי ורוצה שתדעו מה שמתרחש לי בלב. אז ככה... עשיתי טעות מאוד מאוד גדולה, וסיפרתי לאנשים סביבי שהתייעצתי איתם (אם בפורומים ובחיים הלא וירטואליים) על הקשר עם הבחור, ועל חששות שיש לי בגלל שנפגעתי כל כך הרבה פעמים בעבר, והם הוסיפו לחששות שלי,כל הזמן אומרים לי מצד אחד לזרום עם דברים ולא לנתח יותר מדי ומצד שני- לבדוק שלא עובדים עליי וזה כבר מאוד בילבל אותי, בגלל שאני נורא בחורה רגישה מטבעי וכל כך רוצה את הקשר הזה איתו שלא רוצה לעשות טעויות ואז אני עושה אותם בגדול, כי ... גרר קשה להסביר את זה. אני אתחיל מההתחלה: שוחחנו אתמול אני והבחור בצהריים, וקבענו להיפגש בשוק האוכל, והוא ביטל ברגע האחרון כי לא הרגיש טוב, ואז בגלל מה שכולם אמרו לי ובגלל הפחד שלי מההתחלה שפתאום הוא יחזור לחברה שלו או לא יודעת מה- הרגשתי שאני לא מאמינה לו וזה בילבל אותי כהגון, וממש תיסכל אותי. כי אולי הוא באמת לא הרגיש טוב?? ובנוסף לכל בפורום אחר שכתבתי שם שאלה על נבואה שמגשימה את עצמה בזוגיות, בלי קשר ישיר לכל הקשר הזה עם הבחור ממש עוד רגע סכלו אותי באבנים שם שאני יותר מדי מנתחת וכו', ומודה שזה נכון אבל דווקא השאלה עצמה עלתה לי בעקבות הקשר אבל לא בהקשר אליו ספציפית, אז היה לי יום ממש מתסכל אתמול והגעתי להחלטה: דברים אישיים וכו' שקורים לי אני מספרת רק במקום אחד מבחינה וירטואלית וזה פה, כי הוכחתם עד כה שאתם תמיד פה בשבילי באש ובמים, ואני יודעת שתייעצו לי מכל הלב.

Miss פטל

New member
../images/Emo24.gif

הלוואי והיה מתכון קסם להיתגבר על החששות ועל הפגמים שלנו. לכל אחד יש משהו אחר ואת לא צריכה לכעוס על עצמך שיש לך כזה אופי אלא לקבל את עצמך וללמוד לחיות עם זה בצורה הטובה ביותר. אני רגע סוטה מהנושא(קצת) הפורום הזה באמת משהו מיוחדת, היחסים פה מאוד חמים ואנשים מייעצים מכל הלב והרגשות פה תמיד מאוד חיוביים, הלוואי תמיד ישאר ככה!!
לפני כמה זמן שאלתי בפורום אחר איזה תספורת כדאי לי לעשות וכולם התנפלו עלי שאני פרחה?!??
ועכשיו חזרה לנושא: יש לי הרבה עצות לתת לך-לזרום, לא להיתייחס, לא לקחת ללב ועוד מיליון דברים שכבר שמעת מכולם. הבעיה היא שלי קל להגיד כי לי אין בעיה כזו(אבל לא חסר בעיות אחרות
) ולך יש אופי אחר לגמריי ולכן קשה לך ליישם את הדברים האלו. רק הזמן יעשה את שלו, ולא, לא הזמן שלך בקשר עם הבחור, כי זה לא קשור רק לקשר זוגי. אלא עם הזמן תכירי את עצמך יותר ויותר טוב ותדעי איך להיסתדר בכל מיני מצבים יותר טוב. רק תזכרי שאת אמורה להיות החברה הכי טובה של עצמך ואמורה תמיד לעזור לעצמך ולעודד ולא לכעוס!!
ואנחנו אוהבים אותך פה ושמחה שאת מרגישה פה בבית, גם אני מרגישה פה ככה

maybesure

New member
איך לא? מתוקה!

ים של חיבוקים וחיזוקים והילה של אהבה. שרק נשמע בשורות טובות.

למעלה