P Professional New member 24/7/06 #20 אם את אחרי מבחן ולפני עוד מבחן אז בשבילך אני מכין קפה עם 10 כפיות. ככה תוכלי להיות ערנית עד יומיים אחרי המבחן הבא
אם את אחרי מבחן ולפני עוד מבחן אז בשבילך אני מכין קפה עם 10 כפיות. ככה תוכלי להיות ערנית עד יומיים אחרי המבחן הבא
P Professional New member 24/7/06 #23 איזה רעיון ? תני רגע להוריד מכנסיים. זהו בדקתי אני לא בחורה אז למה ברוכה הבאה ?
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 24/7/06 #29 הרעיון של ... איזה נס קטן שיקח את את השטן שבלבנון........|וי| וכל עוד לא הוכחת - אתה בחורה
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 24/7/06 #36 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך |וי| ולא סיפרת ? התבלבלתי
P Professional New member 24/7/06 #31 תתפללי חזק ואז אולי בסוף באמת יקרה לנו איזה נס קטן. ואני מוכן להוכיח רק באופן אישי. איפה אמרת שאת גרה ?
תתפללי חזק ואז אולי בסוף באמת יקרה לנו איזה נס קטן. ואני מוכן להוכיח רק באופן אישי. איפה אמרת שאת גרה ?
P Professional New member 24/7/06 #34 בתוך האדמה ? על זה לא חשבתי לא מוכן להתפלש באדמה אלא אם כן זו האבקות בוץ מצטער חיפושית זו לא את זה אני.
בתוך האדמה ? על זה לא חשבתי לא מוכן להתפלש באדמה אלא אם כן זו האבקות בוץ מצטער חיפושית זו לא את זה אני.