אפשר לצאת מזה.

תודה לכולכם...

שכחתי לציין שהוא גם אמר שאפתח את הגוף שלי ואהיה גברי בשביל שאשתי תמשך אליי. אמרתי לו שאני מרגיש נקבה ואני לא רוצה להיות גבר (מהכוונה של מאצ'ו גבר). אני לא יודע למה הרבה מכם אומרים שזה שטויות, אולי זה הדחקה או משהו, ואני לא רוצה לריב, אני לוקח לתשומת ליבי כל מה שאתם כותבים, פשוט... אני די מאמין באלוקים כך שמה שיוצא מפי מישהו דתי, זה חשוב לי... אך גם בערבון מוגבל\הדחקה לעצמי... כי אני מרגיש עם עצמי כרגע טוב, ושזה לא שהיצר הרע משתלט עליי כמו שהוא אמר.

jane dou10

New member
אני לא ממש מכירה תסיפור שלך,

אבל אני יודעת שאם מישו דתי זה לא אומר שהוא מבין באלוהים יותר ממני או ממך.....

0Phobia

New member
אני אגיד לך למה הרבה אומרים שזה שטויות,

כי להיות הומו זה לא להיות חולה נפש וכבר נשבר לכולנו הזין מהטענה הזאת.

אז מה שאתה מרגיש נקבה?

להיות הומו זה להימשך לבנים, זה לא להרגיש נקבה. יש לי ידידים הומואים שהם רחוקים מאד מלהרגיש נקבות והם יותר גבריים מהרבה סטרייטים אחרים אז אל תקשיב לשטויות שמאכילים אותך. יש דבר שנקרא טרנסג'נדר, ואולי זה מה שאתה אם אתה מרגיש שאתה נקבה, אולי בכלל סתם יש לך ביטחון עצמי נמוך. זה שאתה אישית לא מרגיש גבר לא אומר שזה בראש והומואים יכולים לשנות נטייה. אתה בכלל מבין מה שאתה עושה? אני לא רוצה לגרום לך להרגיש רע, אבל עם כל הדברים האלה אתה פשוט אומר לאיש הדתי "אני לא בסדר, אתה מעליי" כשאתה נותן לו לדבר אליך ככה. זה אחד הדברים הכי משפילים שיש. תנתק לו בפרצוף (זה עוד המינימום שמגיע לו) ותבהיר לאמא שלך שלא ככה זה עובד. אם תישאב לך יכול להיגרם לך נזק נפשי בלתי הפיך. אמרת שאתה מרגיש טוב עכשיו, לא? תמשיך ככה. תראה איך עוד לפני ה"טיפול" אתה מתחיל לשים בעצמך ספקות, זה לא ייגמר טוב בכלל.

אני נורא מקווה שאתה מבין גם

שהוא יספר את כל הדברים האלה שאתה אומר לו (כמו למשל זה שאתה "מרגיש נקבה") לאמא שלך ויתן לה עוד "תקוות".

Blackice

New member
יש רבנים הומואים, אתה מוזמן להתייעץ גם איתם.

ואני בטוח שתקבל דיעות שונות בנושא. אני לא אומר שהכל שטויות- רק הרוב. בעיקר הרעיון של "ליישר הומואים" זה שטויות, לא עובד, וניסו אלפי פעמים. יש ב"בית הפתוח" קבוצה דתית- אתה מוזמן ללכת לשם ולשמוע עוד דיעות איך זה מתיישב עם הדת. אני שמח שלמרות שיש אנשים שאומרים לך לשנות את עצמך, את הגוף שלך, ולהאמין שיצר רע מניע אותך- אתה מרגיש טוב עם מי שאתה ולוקח אותם בערבון מוגבל.. ושאתה יודע שרק אתה יכול לדעת מי אתה, מי אתה צריך להיות ומה אתה רוצה. (בצלם אלוהים נבראת וכו'.)

מה אני עושה פה? ../images/Emo122.gif

אני לא פה. אני לא פה. אני לא פה. אני לא גיי. אני לא גיי. אני לא גיי.

דיברת במקרה עליי? ../images/Emo12.gif

אם אספר לך שהיום הייתי מטר מהבית כדי לעשות בגרות בביולוגיה, את תהרגי אותי. אז לא אספר לך!
^^

תראו איזה אתרים שלחו לי במסר...

אנשים משתנים: http://pccisrael.50webs.com/ עצת נפש http://www.atzat-nefesh.org/an/default.asp

JackDanyells

New member
חבר.

הקטע הבא נכתב על ידי אגודת הפסיכולוגים האמריקנית: What About So-Called "Conversion Therapies"? Some therapists who undertake so-called conversion therapy report that they have been able to change their clients' sexual orientation from homosexual to heterosexual. Close scrutiny of these reports however show several factors that cast doubt on their claims. For example, many of the claims come from organizations with an ideological perspective which condemns homosexuality. Furthermore, their claims are poorly documented. For example, treatment outcome is not followed and reported overtime as would be the standard to test the validity of any mental health intervention. The American Psychological Association is concerned about such therapies and their potential harm to patients. In 1997, the Association's Council of Representatives passed a resolution reaffirming psychology's opposition to homophobia in treatment and spelling out a client's right to unbiased treatment and self-determination. Any person who enters into therapy to deal with issues of sexual orientation has a right to expect that such therapy would take place in a professionally neutral environment absent of any social bias. תרגום: מה לגבי מה שנקרא "טיפולי המרה"? ישנם מטפלים שעוסקים במה שנקרא "טיפולי המרה" המדווחים על יכולתם לשנות את הנטייה המינית של לקוחותיהם מהומוסקסואלית להטרוסקסואלית. בחינה לעומק של דיווחים אלה חושפת כמה גורמים המעוררים ספק לגבי טענותיהם. לדוגמה, במקרים רבים טענות אלו באות מאירגונים בעלי השקפות אידאולוגיות שמגנות ואוסרות הומוסקסואליות. יתרה מזו, טענותיהם מתועדות בצורה דלה ביותר. לדוגמה, תוצאת טיפול לא זוכה למעקב ולא מדווחת לטווח ארוך, כפי שמקובל בבדיקת התקפות של כל טיפול נפשי. אגודת הפסיכולוגים האמריקאית מודאגת מטיפולים כאלה ומהנזק האפשרי למטופלים. .ב- 1997, מועצת נציגי האגודה העבירה החלטה שמאשרת מחדש את התנגדות הפסיכולוגיה להומופוביה בטיפול ומדגישה את זכות המטופלים לטיפול בלתי מוטה ולהגדרה עצמית. לכל אדם המגיע לטיפול שעוסק בנושאים של נטייה מינית יש את הזכות לצפות שטיפול כזה יתרחש בסביבה מקצועית וניטרלית נטולת הטייה (או דעה קדומה) חברתית.

קבס2000

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo91.gif../images/Emo124.gif

שכחת עוד משהו. הקדוש ברוך הוא, ישתבח שמו לעולם ועד מציב אותך בחייך מול קשיים ומבחנים והמטרה שלך היא להתגבר עליהם. וזה מה שהקדוש ברוך הוא רוצה שהומואים יעשו. אני אחד האנשים היותר יהודיים שאני מכיר (לא בציניות) והוא אידיוט. אם מישהו מאמין לשטויות שהבחור הזה שחי בחרדה ובפחד בחייו (חרדים.. חרד.. אפס? כן) מהקדוש ברוך הוא יכול בהחלט לבחור לו אישה כקורבן. "שתיקת החרדים" אחלה ספר, מוומלץ, אני מתאר לעצמי שחלקכם שמעתם עליו. "שפתם האבודה של העגורנים" סיימתי את הספר הזה שלשום, הוא כתוב קצת מעצבן אבל הוא ממש חשוב וטוב. גם ראיתי כאן תגובות שממש מתאימות לזה. בהצלחה

למעלה