Crazy On Britney
New member
אפשר לצאת מזה.
קיבלתי אתמול שיחת טלפון מבחור שאמר ששמע עליי והוא רוצה לעזור לי. הייתי אופטימי, היה לי משעמם, אז אמרתי בא נשמע... היתה לנו שיחה של 40 דק' בה הוא אמר:
הומואים זה מחלת נפש וניתן לטפל בה ע"י טיפול אצל מטפל מיוחד לדבר הזה. הטיפול יקר מאוד, וההורים שלי מוכנים לממן את זה (מסתבר שאמא שלחה אותו אליי).
צריך לסוע לאומן לבקש מהרב שיעזור לצאת מזה.
בגיל יותר מאוחר קשה לצאת מזה, וכשצעירים יותר, יותר קל.
הומואים נובעים מגידול לא נכון של ההורים בילדות ובדר"כ מדובר באם דומיננטית ובאבא שבצד (פחות מדבר עם הבן). שימו לב שאצל הרבה הומואים זה כך, אם לא אצל כולם...
החיים של ההומואים ב-15 שנה הראשונות מגיל 16-18 בערך הוא אטרקטיבי, אנשים נותנים את התשומת לב לכם, אתם נראים בסדר... מה שאומר שאפשר למצא בני זוג, אבל אח"כ כשמתבגרים ומתכערים, חיים לבד חיים של אומללות ומבינים שהכל שקר.
העניין של החדירה. בהתחלה זה כואב, אבל אח"כ זה נעים שמגיעים לאיזור נקודת ה-G. נו, סיבה טובה להמשיך עם זה
העניין של בני זוג. חיים עם בן זוג 4-5 חודשים, ואח"כ כבר לא נמשכים אליו וזורקים אותו. לשאלה שלי למה יש כאלו שמחזיקים חברות שנה - שנתיים, אתו אדם ענה שה"חולים בנפשם יותר" מחזיקים יותר זמן.
לא לספר לאנשים על נטיותך המיניות ולא להסתובב בחרה של הומואים.
הקב"ה אוהב אותך, קבל את עצמך כמו שאתה בכל מצב...
צריך ללכת גם לגרפולוג מיוחד שיבדוק אם אכן אני כזה, ואם כן... לטפל בזה. ניסיתי להתווכח איתו בכל מיני צורות, הוא טוען שצריך אשה וילדים, אני מספר על אם פונדקאית, הוא טוען שלא קל להשיג את זה ועוד ועוד. הוא אמר עוד דברים, אני פשוט לא זוכר כרגע. אולי באמת יש לזה פתרון? אולי כמו שהוא אומר, כל ההומואים לא רוצים לטפל בעצמם (או שאולי לא יודעים לטפל בעצמם). השיחה הזאת קצת הלחיצה אותי... וכן, הוא דתי.
קיבלתי אתמול שיחת טלפון מבחור שאמר ששמע עליי והוא רוצה לעזור לי. הייתי אופטימי, היה לי משעמם, אז אמרתי בא נשמע... היתה לנו שיחה של 40 דק' בה הוא אמר: