אפשר לצאת מזה.

אפשר לצאת מזה.

קיבלתי אתמול שיחת טלפון מבחור שאמר ששמע עליי והוא רוצה לעזור לי. הייתי אופטימי, היה לי משעמם, אז אמרתי בא נשמע... היתה לנו שיחה של 40 דק' בה הוא אמר:
הומואים זה מחלת נפש וניתן לטפל בה ע"י טיפול אצל מטפל מיוחד לדבר הזה. הטיפול יקר מאוד, וההורים שלי מוכנים לממן את זה (מסתבר שאמא שלחה אותו אליי).
צריך לסוע לאומן לבקש מהרב שיעזור לצאת מזה.
בגיל יותר מאוחר קשה לצאת מזה, וכשצעירים יותר, יותר קל.
הומואים נובעים מגידול לא נכון של ההורים בילדות ובדר"כ מדובר באם דומיננטית ובאבא שבצד (פחות מדבר עם הבן). שימו לב שאצל הרבה הומואים זה כך, אם לא אצל כולם...
החיים של ההומואים ב-15 שנה הראשונות מגיל 16-18 בערך הוא אטרקטיבי, אנשים נותנים את התשומת לב לכם, אתם נראים בסדר... מה שאומר שאפשר למצא בני זוג, אבל אח"כ כשמתבגרים ומתכערים, חיים לבד חיים של אומללות ומבינים שהכל שקר.
העניין של החדירה. בהתחלה זה כואב, אבל אח"כ זה נעים שמגיעים לאיזור נקודת ה-G. נו, סיבה טובה להמשיך עם זה
העניין של בני זוג. חיים עם בן זוג 4-5 חודשים, ואח"כ כבר לא נמשכים אליו וזורקים אותו. לשאלה שלי למה יש כאלו שמחזיקים חברות שנה - שנתיים, אתו אדם ענה שה"חולים בנפשם יותר" מחזיקים יותר זמן.
לא לספר לאנשים על נטיותך המיניות ולא להסתובב בחרה של הומואים.
הקב"ה אוהב אותך, קבל את עצמך כמו שאתה בכל מצב...
צריך ללכת גם לגרפולוג מיוחד שיבדוק אם אכן אני כזה, ואם כן... לטפל בזה. ניסיתי להתווכח איתו בכל מיני צורות, הוא טוען שצריך אשה וילדים, אני מספר על אם פונדקאית, הוא טוען שלא קל להשיג את זה ועוד ועוד. הוא אמר עוד דברים, אני פשוט לא זוכר כרגע. אולי באמת יש לזה פתרון? אולי כמו שהוא אומר, כל ההומואים לא רוצים לטפל בעצמם (או שאולי לא יודעים לטפל בעצמם). השיחה הזאת קצת הלחיצה אותי... וכן, הוא דתי.

...

ואז בגיל 40 כשיש לך אישה וילדים אתה שם לב שאתה חי בשקר... חלאס, קבלו את עצמכם כמו שאתם, יכל להיות הרבה יותר גרוע...

למה לא יכולת להגיד שהוא דתי בהתחלה?

ככה היית חוסך ממני לקרוא את זה. אמרת דתי אמרת הכל. וזה עוד אימרות סבירות בלבד למה שהם אומרים. הכל שטויות פשוט מעלה גיחוך. יום נעים.

אמממ אח שלי שמע ושמע טובב!!

דבר ראשון, אני הייתי מנתק ליצור מהתחת הזה תשיחה בלי לחשוב רבע פעם אפילו. יודע מה? הייתי אומר לו "שמע, זה מעניין אותי, בוא ניפגש נדבר על זה ב-4 עיניים". אחרי שהיה רואה אותך, אני רוצה לראות שהיה אומר עליך חולה נפש! מי הוא בכלל?? שליח של ישו? אולי כן, כי בטח לא של ה'. כל אדם צריך לקבל את עצמו כפי שהוא ובטח שבטח שבטח לאהוב את עצמו בכל מצב. (בתנאי,כמובן, שהוא לא פושע ורוצח אנס וכו..) לי חבל על אמא שלך. אתה קולט עכשיו שהנבלה הזה, ויסלח לי ה' כי אני לא מקלל בדרך כלל, גורם לאמא שלך להרגיש עכשיו "אוף.. הוא הומו. וזה בגללי.." אתה קולט את זה?! אתה קולט כמה צער ורגשות אשם הוא נתן לאמא שלך? מעבר לזה, אל תחשוב ONE WAY, תחשוב מעבר למה שהוא אמר. "שמתם לב שרוב ההומואים אם לא כולם קרובים יותר לאמא?" חשבת אולי שעקב כך שהומו הוא הומו, בדרך כלל יש לו זיקה יותר חזקה לאמא? קרבה יותר מורגשת ובולטת, תחושת הזדהות, כלשהי? לכן, הומואים יותר קשורים לאמא, ולא בגלל שילדים קשורים לאמא הם "הופכים להומואים". ועכשיו אני אסביר לך משהו מעבר לכל זה. יש שמאמינים באלוקים, יש שלא, יש שונאים, יש שאוהבים ולא חסרות דוגמאות. אבל, בין אם אתה מאמין ובין אם לא, אתה הילד של ה' והוא אוהב אותך, ואפילו המסכן הזה שחושב שהוא איהו הנביא אמר לך את זה. {אם הוא אוהב אותך אז למה הוא אומר בכלל שאתה צריך להשתנות.. חח מטומטם...} מעבר למעבר, אתה- אתה. אתה הומו, בי לא יודע מה. מה שלא יהיה, קבל, תאהב, שְמח, חייך. נולדת כדי להשלים משהו שבגלגול הקודם לא הספקת\הצלחת. לא מאמין? לא חושב כך? סבבה.. אני מאמין בזה בכל מאודי. חיים בודדים? מה לעשות, שבתור הומו מצפים לך חיים לא קלים. אבל אפשריים אחי, אפשריים לגמרי.. אל תיתן אף מטורף וחולה נפש לחשוב שהוא יכול לשנות אותך, כי כל מה שהוא יכול לעשות לך זה נזק נפשי, לעיתים, בלתי הפיך. זרום גבר, תיהנה מהחיים
לא משנה מה אתה.. אחד כזה היה נופל עלי.. פחחח היית הופך אותו להומו! מטומטם

מה, אתה רציני?!

רוב הדתיים חושבים ככה.. אני לא מאמינה שהקשבת לכל מה שיש לו להגיד בכלל. תקבל את עצמך וזהו. אני מכירה זוגות של הומואים שכבר 3-4 שנים. אז דיי.

אור פרא

New member
כמו שאמרתי לך אתמול (זה אוריה)

זה נשמע לי כמו בולשיט רציני. השיטה הזו מייצרת אנשים עצובים, ומלבד הקופה שהמטפל הזה עושה על חשבון האנשים שכן בוחרים לנסות אותה - אין בה שום תועלת. אם אתה שלם עם עצמך, אל תעשה את זה.

James Hammerton

New member
אני לא ממש זוכר, אבל אמא שלך דתיה?

כי מילא לשלוח לפסיכולוג, אבל לאנשים דתיים? האמת שהשיחה הזאת באיזשהו מקום קצת מלחיצה, כי היא מראה כמה בורורת וחוסר סובלנות יש עדיין. הכל כמובן שטויות, אולי תפנה את אמא שלך לאתרים של פסיכולוגים שבאמת יש להם תעודה ואישור לעסוק במקצוע שלהם?

0Phobia

New member
קיבינימאט.

פתרון? אתה צריך לטפל בעצמך? תקשיב, אם אתה חושב שאתה רוצה "לפתור" את זה שאתה הומו, שיהיה לך בכיף. אבל לדעתי זה ש"הומואים לא רוצים לטפל בעצמם" אומר משהו. זה אומר שזה מה שהם רוצים ושיזדיין הדביל הזה. זה שטויות. באמת. אל תלחץ מזה, זה כמו האלה שעוצרים אותך ברחוב ומבקשים שתניח תפילין.

Blackice

New member
חחחח ../images/Emo6.gif אני אף פעם לא יודע אם לצחוק או לרחם

על אנשים כאלה.. שלא התקדמו יותר מדי בעשרות השנים האחרונות.. הוציאו את ההומוסקסואליות מרשימת מחלות הנפש לפני 20-30 שנה, ולא מצאו מחקרית מתאם בין התופעה לבין הורה דומיננטי זה או אחר.. עיקר הממצאים מצביעים על גורם גנטי\התפתחותי (כעובר). נסיונות אגרסיביים "ליישר" הומואים "מצליחים" בפחות מ-5% ואצל שאר המנסים המאוכזבים סתם יוצרים תסבוכים, חרדות ושנאה עצמית שייקח שנים להתגבר עליהם.. (וגם במקרים הנדירים שמצליחים כביכול, לא נדיר למצוא תסכולים ולחץ שנבנה במהלך השנים..) מערכות יחסים מחזיקות לפי רמת הקשר ולפי הנטייה של אנשים למע' יחסים ארוכות.. לא חסרים זוגות חד מיניים שחיים עשרות שנים ביחד.. למיטב ידיעתי מעולם לא מצאו קשר בין גרפולוגיה לנטייה מינית (קשר מוכח ומבוסס, כלומר.) אם פונדקאית אמנם זה סיפור מאוד בעייתי (המון כסף, ויש לאם תביעה מאוד חזקה על הילד אם פתאום היא תשנה את דעתה) אבל אימוץ עובד בלי יותר מדי בעיות.. בקיצור, אין לך ממה להלחץ, הרוב המוחץ של המחקרים המודרניים מצודדים כנגד חשכת האנשים האלה.. אם אמא שלך שלחה אותו אליך- זה הדבר העיקרי שאני הייתי דואג ממנו, אם הייתי במקומך. הבחור הזה יכול לטעות להנאתו כמה שבא לו- אבל אם אמא שלך מעוניינת בסוג העזרה הזו זה אומר ש- א. אין לה מידע נכון בנושא ההומוסקסואליות, והיא מתבססת על שמועות, דעות קדומות, סטריאוטיפים וכו'. ו- ב. יש לה קשיים בהתמודדות עם הקבלה של הנטייה המינית שלך. אני הייתי מציע לעזור לה.. צור קשר עם תהי"לה, תביא לה ספרים וחומר עיוני *מדוייק* בנושא. קרא בעצמך שתוכל לענות לה תשובות נכונות ולהכווין אותה לקבל שנטייה מינית זה לא דבר שאפשר "להתגבר עליו", זו תכונה אחת מבין התכונות שלך כאדם, ושאין בעיה לנהל חיים רגילים, גם בתור הומו. יש מאמרים נהדרים ברשת לגבי איך לעזור להורים להתמודד עם זה. בהצלחה..!
ארז

aviran677

New member
במקום להגיב..

במקום להגיב אני פשט אשים את זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=119&msgid=101232225 זה בעיקרון מה שה"גאון" הזה אמר לך..שם כבר הגבתי..

למעלה