אפשר לפתוח דיון?

sani48

New member
יש אנשים שהם צרי עין

וגם בלי קשר לעיניין של הגיל הם ימצאו תמיד מה לא בסדר(פשוט מקנאות),כך שזה לא צריך לעניין אותך כל כך מה אנשים חושבים,תלכי תמיד רק עם התחושות שלך,הכי חשוב זה שאת תיהי מאושרת,וכל השאר שיאכלו רק את הלב

The Heretic

New member
למה לא?

כי זה לא נחשב נורמה?
אם זה זורם ומצליח למה לא אם לא ילך אז ניסית :/

אני מכירה זוג שהם יחד לפני שהתגיסה והוא גדול ממנה בשבע שנים (האמת שהיא עוד בכלל היתה קטינה...) ועד היום יחד.
ובכלל בכלל זוג עם הפרש של יותר מעשרים שנה שה'בחורה' למעלה. אז זה יכול להצליח

ladykat

New member
אני לא חושבת שהגיל לגיטימי

יכול להיות בחורה בת 37 ובחור בן 40 ועדיין זה לא יצליח מסיבות חוסר התאמה שונות.

וגם יכול להיות הפרשי גיל כמו שאת מתארת - וזה עדיין יעבוד אם יש התאמה בין בני הזוג !

אני בת 37 ומכירה בחור בן 25 - ועדיין אני מרגישה איתו טוב !
הכל תלוי ברמת התקשורת וביחסים שלכם - לא בגיל!
חוצמזה הפרשי הגיל ביניכם לא עצומים .

myownmaster

New member
נכון שלא עצומים

אבל מאוד שונים מבחינת המקום בחיים (הוא לפני צבא, תקופה שהיא בדר"כ מאוד מאוד משמעותית ומשנה בחיים לרוב)
:)

Megie

New member
יכול להצליח

גיל זה רק מספר, ואין לך מושג כמה זה משפט חד משמעי.. יש אנשים שבשנה יחוו יותר מאדם שחי 10 שנים, יש אנשים שידעו ללמוד מכל דרך שיעשו-ויש שחיים שלמים יצדיקו את עצמם ויאשימו את העולם ובכך לעולם לא יתבגרו..
אם את מרגישה שזה הולך ומצליח, מי יעיז לקבוע אחרת?!

sani48

New member

טוב לראות אותך פה מגי היקרה,אהבתי מאוד את מה שרשמת,צודקת בכל מילה

Megie

New member

אני בעצמי נהנת לראות את הניק שלי כאן..
אני ערה רצוף מאתמול ב5 בבוקר->עבדתי מ7 עד 16 אח"כ לימודים->כל הלילה ישבתי על עבודה הגשה..ועכשיו מסיימת משמרת מ7 (תכף 16) ככה שבהחלט לא משעמם לי..ולהיות כאן עושה לי את היום

תודה רבה על הפידבק, אין עליך!!

sani48

New member
וואו מגי

איך את מחזיקה מעמד?
מקווה שאין לך עוד לימודים להיום חח,אבל כל הכבוד לך (איזה כוח רצון והתמדה),שיהיה המון בהצלחה,תחזיקי מעמד

Megie

New member

מתרגלים לכל דבר..גם עכשיו אני בנוהל זהה..
בקטנה..שנה אחרונה

תודה על העידוד

אייני

New member
מעל גיל 18 הגיל הוא לא פקטור

אלא רק ההתאמה האישית (וכמובן, מה שאתם מחפשים אחד בשני. אם את מחפשת נגיד חתונה קרובה, אז מישהו צעיר כנראה לא יתאים לך).

פשוט, בהרבה מקרים - אם את סטודנטית לדוגמא, אז פחות סביר שתהיה לך התאמה אישית עם תיכוניסט. גם מבחינת הקטע של החשיבה (אין מה לעשות, הוא צעיר יותר ועבר פחות דברים - אז ישנו סיכוי סביר בהחלט שהוא יהיה פחות בוגר), וגם מבחינת סתם נושאים משותפים, כי יש סיכוי סביר בהחלט שלא יהיה לך כוח להקשיב, כסטודנטית, לחייו של תיכוניסט. וזו הסיבה הרבה פעמים פשוט לפסול לפי גיל עוד לפני שאת מכירה את הבנאדם.

אבל - אם את כבר מכירה את הבנאדם, ויש ביניכם התאמה אישית, ויש בו מה שאת מחפשת, ואתם נהנים לדבר ויש לכם נושאים משותפים והכל... אז מה הבעיה בדיוק?

בטח שזה יכול להצליח ולגיטימי. זה תלוי בעיקר ברצון של שני הצדדים.
חברה שלי יוצאת כבר שנה עם בחור שצעיר ממנה בשלוש שנים. הם אומנם בגילאים יותר "מבוגרים" טיפה (היא 25 והוא 22), אבל זה הולך להם מצוין.

למעלה