אפשר לפתוח דיון?

myownmaster

New member
אפשר לפתוח דיון?

מעניין אותי לשמוע באמת מה החלוקה של הדעות בנושא כי אני עד לאחרונה הייתי בטוחה שהדעה שלי חד משמעית בנושא...
עד שנכנסתי לתוכו בעצמי

האם לדעתכם מערכת יחסים בין בחור בן 18 (לפני צבא) ובחורה בת 21 יכולה להצליח?
האם זה לגיטימי (מבחינה חברתית ואישית)?
האם לדעתכם קשר הפוך (בחורה בת 18, בחור בן 21) הוא יותר/פחות לגיטימי, יותר/פחות מקובל חברתית? למה?

ו... האם לדעתכם אני צריכה לתת לזה סיכוי או לעזוב את זה?

sani48

New member
תשאלי את עצמך כמה דברים

הוא מושך אותך?הוא מעניין אותך?היא ניראה לך בוגר לגילו?כיף לך איתו לבנתיים?אם כן,אז תתני לזמן לעשות את שלו ואז כבר תדעי יותר,חבל לפסול מראש ללא שום סיבה רצינית

ladykat

New member
אפשר לחשוב כמה בוגר היא צריכה אותו

הלא רק אתמול היא בעצמה הייתה בגיל שלו....

ladykat

New member
אתה יודע מה בחורה רוצה

וגם מה בחורה בכל גיל נתון רוצה.

ברור שלא הייתי רוצה מישהו שמתנהג בצורה אינפטילית אבל יש גם בחורים בני 37 38 39 40 41 55 שהם נורא אינפנטיליים תינוקיים וילדותיים
הכל ביחד!

זה לא קשור בכלל בגיל.

התנהגות של בנאדם קשורה במה שיש לו בראש!

sani48

New member
מסכים איתך

אני מכיר בחורות בנות 40 שעדיין לא התבגרו(ואני מאמין שהן גם אף פעם לא היתבגרו)כך שהגיל בהחלט לא קשור לבגרות של הבן אדם

sani48

New member
אבל גם אנשים טיפשים

יכולים להישתנות(זה חלק מהבגרות)

ladykat

New member
להשתנות זה בתפיסה

כמו למשל להבין ש1ק"ג פירות זה לא משמין.

sani48

New member
היי

קודם כל למה זה מעניין אותך אם זה מקובל חברתית או לא? את רוצה שהחברה תכתיב לך את החיים?,תעשי תמיד מה שטוב לך,מבלי ליחס לזה משמעות בכלל,אבל על כל מיקרה זה לא הפרש כזה משמעותי,ואם הבחור בוגר ורציני אז זה יכול להצליח,כנל גם בכוון ההפוך ,הכול תלוי בבגרות של הבחורה ובהתאמה בנהם,וכן תתני לזה סיכוי למה לא?

myownmaster

New member
לא ביקשתי שהחברה תכתיב לי את החיים

בסך הכל התעניינתי בדעה של אנשים אחרים בנושא, בגלל זה פתחתי בשאלה "אפשר לפתוח דיון?"

sani48

New member
לא הבנת אותי

רשמתי את זה לא בגלל שפתחת פה דיון(להתיעץ פה זה תמיד דבר חיובי
),אלה בגלל ששאלת אם זה מקובל מבחינה חברתית,ולדעתי זה לא משהו שצריך להוות שיקול מבחינתך בכלל

myownmaster

New member
ברור

זה לא מהווה שיקול (זה כן נמצא בחלק האחורי של הראש, כי מה לעשות) סתם פשוט הציק לי קצת שאם המצב היה הפוך כנראה שלא היו לי לבטים ואנשים היו מסתכלים על זה פחות מוזר,
התעניינתי לדעת מה אנשים חושבים על זה וכמה פתיחות יש היום בעניין :)
והשאלה הייתה סתם בשביל "לעורר" את הנושא מאשר סתם לשאול "מה אתם חושבים על בת 21 שיוצאת עם בן 18"

למעלה