אפשר לפרק את הנשמה?

Black All Star

New member
אפשר לפרק את הנשמה?

תודה וסליחה על ההודעה החדשה ,פשוט מרוב תסכול ,אין לי כוח לחפש מקום לשרשר .... הרבה זמן לא הייתי ,חודש ומשהו (כן,זה מה שקורה כשאיזה פאקינג הפסקת חשמל שורפת לך את הספק כוח במחשב...) אז ככה... יש לי חבר טוב מאוד... כנראה לשעבר
.... לפני כמה זמן הייתה לי פליטת פה רצינית וזה העליב אותו ממש . טעות אחת יותר מדי וזהו איבדתי לגמרי חבר טוב . ניסיתי לבקש סליחה,ניסיתי להתנצל,ניסיתי הכול . אבל הוא מסרב לסלוח. איך אפשר להיות כזה אטום כמו קיר? . זה יושב לי על המצפון ואני כבר לא יודעת מה לעשות . לשכוח ממנו והלמשיך הלאה? או להמשיך לבקש סליחה ולא לישון בלילות בגלל המצפון שמנדנד? HELP ! ,צריכה חיבוק ....

GrimBoy

New member
../images/Emo24.gif "שחור כל כוכב" היקרה ! חחח

אחרי פליטת פה, אין לך ממש זכות להשתמש בביטוי "אטום כמו קיר" על ידידך שסביר להניח חושב את אותו דבר עליך. מכיוון ואין לי מושג מה פלטת, ואם זה משהו בסגנון של "הוא שכב עם עידו ולא עמד לו" או "הוא מחטט באף", אין לי יכולת לדעת עד כמה נוראית הייתה היציאה שלך.. סליחה, ושוב פעם סליחה, ואז עוד קצת לבקש סליחה ואולי גם במקום להגיד את המילה לנסות לבטא אותה במעשים. בואי נשאל את עצמנו עכשיו, אני ואת ככה ביחד... תכלס.. כמה באמת טרחת להראות לו שאת מצטערת? את חושבת שעשית מספיק כדי לכבד את הנואשות הזאת שאת מתארת כאן מהמצב? ועכשיו לסיום ובהנחה שקראת טוב טוב את הפיסקה הקודמת, מה שכואב עכשיו יכאב פחות מחר ורצוי גם מחרתיים. תני לו זמן, זה יעבור והוא יבין שאולי יצאת קצת "אטומה כמו קיר" אבל את עדיין חברה שלו... בהצלחה!

Black All Star

New member
All Star זאת נעל ../images/Emo9.gif

הוא לא האמין למשהו שאמרתי ,אז אמרתי לו :"קח את הסקפטיות שלך ודחוף אותה לתחת" -כמה נורא זה נשמע ... וכן,באמת טרחתי להראות לו כמה אני מצטערת ! ותודה על העזרה

GrimBoy

New member
בכיף אני אומר..

וזה היה תרגום ספונטני לניק שלך... סוג של מנהג חדש שלי... אני מאמין שגם הסברת לו שאם היה בך הצורך להגיד לו משפט כמו שאמרת, גם לך הפריע משהו... תני לו זמן... או שתעיפי לו סטירה ותעירי אותו למציאות..

Black All Star

New member
קצת רחוק לי להעיף לו סטירה

אם כבר ,אני אשלח אותה עם יונת דואר אני בראש"לצ והוא בנתניה

GrimBoy

New member
גמ'ני בנתניה...

תגידי לי מי זה אני אדביק אותו על איזה סלע... (אני איש תפוס ואם מישהו כאן יוציא את זה מהקשרו יהיה לו עסק עם בעלי חם המזג והאוזניים!)

Black All Star

New member
יש עוד מישהו בפורום?

או שזה רק אני ואתה פה?
יאללה בנים (בנות
) להציף ... משעמם לי

white star

New member
../images/Emo54.gif וואי כינוי של שיר מדהים

ולגביו... אם הפליטת פה שלך כל כך פגעה בו את צריכה לחשוב מה תוכלי להגיד שיפצה אותו גם תוכלי לספר כאן מה היה אולי נוכל לייעץ לך ואם לא עובד... תמשיכי הלאה. לא כל פגיעה בקשר ניתנת לתיקון

Black All Star

New member
אני פשוט לא מאמינה שהכרתי את הבן אדם הזה

האיש -זה שרבתי איתו- מתקשר אלי ומאיים עלי ... "עוד פעם אחת כזאת וזהנ הסוף שלך..... את לא יודעת כמה כוח יש לי בידיים ... אני מסוגל להשתיק אותך לתמיד... אם תתקשרי למשטרה אני ארצח אותך ...." פאק, ואני חשבתי שהוא בן אדם טוב ... היינו החברים הכי טובים בעולם ועכשיו הוא מאיים שהוא ירצח אותי? שהוא ישתיק אותי? יופי,עוד סיבה לפחד ,כאילו שלא מספיק לי פחדים בחיים . מה אני עושה עכשיו?..

GrimBoy

New member
את מאוד לא ברורה...

מעבר לזה שזה נשמע כאילו הסתבכת עם סופר-אוחצ'ה-מן זה נשמע כמו בדיחה אחת גדולה... אם הוא מספיק מפגר כדי להשמיע צלילי "אני דביל" לאוזנייך ואת מספיק חלשה כדי להיבהל מזה.. עכשיו יהיה זמן טוב לשכוח שהוא קיים ולהמשיך הלאה... הוא גם ככה רחוק וגם ככה דביל... הוא שיפסיק לחוש הצעקה ואת תפסיקי לחוש וויטני יוסטון בשומר ראש... נו באמת

Black All Star

New member
מי זאת וויטני יוסטון? ../images/Emo12.gif

הוא היה נשמע כלכך פסיכוטי בטלפון ,בגלל זה נבהלתי . בחיים שלי לא שמעתי אותו ככה ,וגם אף פעם לא חשבתי שהוא כזה. אנחנו מכירים דיי הרבה זמן ובחיים שלי לא ראיתי אותו או שמעתי אותו במצבים כאלה . אני חושבת שאולי פשוט יותר לקחת צעד אחורה ולא להתעסק איתו יותר מדי ... פשוט אולי לשכוח אותו ולנטק לגמרי קשר ... זה מבלבל ... בדרך כלל אני החלטית לגמרי,אבל הפעם אני לא יודעת מה להחליט ומה לעשות ....

resputin

New member
את לא יודעת מי זאת?!? תתביישי!

ועוד הBodyguard. כאילו, כ"כ קלאסיקה של הניינטיז!

עם כל הכבוד

לקשר הידידותי שהיה ביניכם, איומים, ועוד איומים ברצח עקב המשפט שאמרת לו מעיד על בעיות אישיות לדעתי. כשוטר לשעבר, שיודע שהרבה מקרים פשוטים של איומים יכולים להיגמר רע, אצלך זה מדובר באיום ברצח. אני מציע לך בשיא הכנות והרצינות לפנות למשטרה בעניין.

La Li Ho13

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

ואם לא, תלשיני לאמאבא והם ידאגו לזה.

למעלה