אפשר לפרט

parebok

New member
אפשר לפרט

לגבי האופציות מה זה אסטרטגיות שיש שם ו האם זה יותר בטוח ממסחר במט"ח???

תָּמִיר

New member
זה אחר..

אם אתה בא עם הרבה כסף, יש איסטרטגיות שמבטיחות לך סוג של ביטחון ברווח, למרות שגם הן יכולות להתהפך עליך. אבל לפחות אתה לא סוחר "חשוף". שווה (מאודדדד) לקחת קורס מסודר בתחום, כי הידע הוא המפתח וצריך הרבה ממנו. בהצלחה, תָּמִיר

צב200

New member
פורסם כאן בעבר

ראיון עם המנהל של פורקס פלייס והוא הצהיר שבכל שנות עבודתו עוד לא נתקל ב-1! שהרויח באופציות

parebok

New member
למה מי הוא בכלל?

אולי הוא גם לא יתקל בחיים שלו ב אחד כזה, זה לא אומר שאין אנשים שמרויחם מזה

הצופה.

New member
זה בגלל שהם לא מוכרים את המכשיר הזה שנקרא

אופציות לכן הוא מטיף נגד אגל לך סוד אני הרבה מאוד שנים בשוק וגם אני לא מכיר מישהו שמרוויח בשוק האופציות (חוץ מימני)

הצופה.

New member
למה להראות לך?

אתה לא מבין שברגע שיש עוד זוג עיניים על העיסקאות שלך אתה תפסיד כסף?

libertycm

New member
אתה לא רציני?

מעניין שכל טרייד שפרסמתי פה לא גרם לי להפסד. קיצר, לא רציני

הצופה.

New member
אתה לא עשית את מה שהמלצת!

. אל תסתכל על השוק תסתכל על עצמך ביחס לשוק 2. הסטופים האידיאליים אלו סטופים פסיכולוגיים שמוגדרים ע"י סכומי כסף כלומר גם אם תפסיד חמש פעמים רצוף ועדיין לא תאבד את הביטחון להיכנס לעיסקה הבאה זה סימן לסטופ טוב 3. מי שסוחר בשיטת הממוצעים מפסיד כסף! 4. זה לא נורא להפסיד בעיסקה זה נורא להפסיד את כל הכסף בעיסקה אחת. למורה שלי קראו רפי פרסיץ הוא נפטר לפני כחצי שנה היינו חברים טובים והוא מוזכר בבלוג שלי למי שמעוניין אני לא מחפש לקוחות ולא תלמידים מי שרוצה לקרוא בבקשה ומי שלא גם הסיבות שלי לכתיבתי יתגלו לאחר שיסתיימו המשפטים שאני מנהל נגד כמה חברות מט"ח באופן כללי הייתי מאמץ את האזהרות שאישאחד מזהיר מפניהם גם אם הם באופן מוגזם זה עדיף על אאופוריה. לא לשחק לבכסף של דירה אם הכסף עולה על חמישה אחוז מהנכסים שלך תפסיק לסחור אם אתה מרוויח במאה עיסקאות אתה יכול להפסיד הכל בעיסקה אחת לכן אין מצב לסחור ללא סטופ אפ אחד לא גונב לך את הסטופ אתה פשוט לא ממקם אותו נכון! כדי להרוויח בשוק המט"ח עליך להיות לא בינוני ולא טוב ולא טוב מאוד אלא מצויין וכדי להיות מצויין עליך לדעת משהו נוסף שאחרים לא יודעים וזה היכולת לומר טעיתי! אני משנה גישה! ככל שתודה מהר יותר כן הסיכוי שלך להרוויח גדל בשוק יש מונח שנקרא סוחר "שרוף" אלו אנשים שהפסידו הון כסף והם הופכים למורים מרצים ופשוט הורסים את האנשים בידע קלוקל מי שסוחר בחשבון מקרו הוא סוחר שרוף אין רע בלנסות לצאת מהמצב שרוף הסיכוי קלוש ביותר כי הפחד שולט כדי להתגבר על כך רצוי לסחור בחשבון מקרו בנוכחות של מישהו עם ביטחון עצמי גבוהה בהצלחה אני אשחרר אתכם קצת כדי שתוכלו להמשיך בעסקאות שלכם היו שלום לבינתיים

הצופה.

New member
ועוד דבר תראה את העיסקה שהמלצת עליה

ואת ההזהרה שפירסמתי בעיקבותיה על הgbpchf

libertycm

New member
מיסמרתי את העיסקה הזו על הפיפס

יצאתי ב 1.71 ועוד ברווח גדול אתה בן אדם הזוי.....

Boy Plunger

New member
הסיכוי באופציות לטובתך רק אם כותבים אותן

אם את קונה אופציות כמו רוב המשקיעים אז את צריכה להיות צודקת על הכיוון של הנכס, הטווח מחירים שאליו הנכס אמור להגיע והזמן שיקח לנכס לעשות את זה. שימי לב שאת תלוייה ב3 פקטורים שונים והסיכוי ששלושתם יתגשמו נמוך אז מה עדיף? סיכוי של 1 ל3 בקנייה או סיכוי של 3 ל1 בכתיבה?

באמת נדמה לך שהסיכוי בכתיבה גדול פי 3 בקניה?!

על זה בדיוק נמחקו חצי משחקני האופציות במפולת האחרונה ב-2008. הם גם כמוך חשבו שיש כסף בכתיבה. כתבו שנה שנתיים והרוויחו בכפיות, ואז הגיע המשבר והם הפסידו בדלי את כל רווחי השנתיים הקודמות ואת יתרת כספם. לכתוב (naked) זו פעולה מסוכנת מאוד שתוחלת הרווח שלה משלה כי היא מתפלגת מאוד לא נורמלית - במרבית התקופות זו אסטרטגיה מאוד רווחית אבל בפיקים קצרים ואלימים מפסידים בה את המכנסיים.

Boy Plunger

New member
למה אתה קופץ ישר על NAKED?

אתה חובב פלייבוי או שזה מה שאתה עושה, כותב נייקד? למה להיות יותר מאוזן ולספר לנו על שיטה שהולמת בעיקר משקיעים לטווח ארוך שהיא נקראת COVERED CALLS? אני בטוח שאיש משכיל כמוך שמע את המונח ויודע על מה אני מדבר אז למה להתעקש ולהראות רק את הצד השלילי??

למעלה