אפשר לפרוק?

EL LIE

Active member
במשך שבע שנים עבדתי בעמותה ולאחר שסיימתי את לימודיי ומצאתי עבודה במקצוע, המשכתי להתנדב שם במשך כעשר שנים. עזרתי להם בעיקר בעבודות מיחשוביות "מרחוק". לרוב עבדתי ישירות מול המנכ"ל, אך לעיתים גם עובדים אחרים היו נעזרים בי. כמה פעמים בשנה הייתי מגיעה גם פיזית לעמותה כדי לעזור או סתם לבקר, כי לאורך השנים (בכ"ז 17 שנים זו תקופה) התפתחו ביני ובין העובדים בעמותה יחסים מאוד חמים, אפילו אפשר לומר אוהבים.

לפני מספר חודשים התחלף המנכ"ל. עם זאת, המנכ"ל היוצא המשיך לעזור להם בחודשים הראשונים וכך יצא שאני עדיין עבדתי מולו. חיכיתי שהמנכ"ל החדש יצור איתי קשר כשייכנס לעניינים כדי שנוכל להכיר ולהמשיך בשיתוף הפעולה. אני מבחינתי לא התכוונתי לנטוש את העמותה.
אלא שבמקום שיחת היכרות קיבלתי מייל פרידה.
מייל בן 5 משפטים.
אחרי 17 שנים, מתוכן 10 שנות התנדבות, הודיעו לי שהם לא זקוקים יותר לעזרה שלי במייל בן 5 משפטים.
וזה אפילו לא היה המנכ"ל עצמו שכתב את המייל. הוא אמר למנהלת החשבונות (גם היא חדשה) לשלוח לי מייל שבו היה כתוב שהם מבקשים להחזיר למשרדי העמותה את כל מה שיש לי ששייך לעמותה ולבוא להדריך אותה כיצד לעשות את כל מה שאני עשיתי במשך השנים. באותו השבוע לקחתי את כל מה שהיה לי ששייך לעמותה, הכנתי מדריך קצר, העברתי על דיסק-און-קי את כל המסמכים הממוחשבים שהצטברו אצלי במשך השנים והבאתי את כל זה למשרדים.
יותר מכל היה מעליב שהיא כתבה לי "היו לך יחסים מצויינים עם X [המנכ"ל היוצא] אבל עכשיו הוא כבר לא כאן" ורציתי לכתוב לה: גברת! זה לא שהיו לי יחסים מצויינים ובגלל זה הוא נעזר בי ואני עזרתי לו. התפתחו בינינו יחסים מצויינים כי אני עבדתי קשה ואח"כ התנדבתי לא פחות קשה והוא סמך עליי בעיניים עצומות.

כשסיפרתי מה קרה לאחת העובדות "הישנות" שהיו איתי מתחילת דרכי בעמותה (סיפרתי לה לא מתוך רצון לרכל אלא כי אלה היחסים שיש בינינו - היא כמו חברה), היא הייתה בהלם ואמרה לי שהוא לא מבין בכלל מה הוא עשה מולי ושהוא עוד ילמד בדרך הקשה. יש בינינו הסכמה שגם עכשיו, אם היא צריכה משהו, היא תמיד יכולה לפנות אליי, רק לא לספר למר מנכ"ל.

לפני מספר ימים קיבלתי ווטסאפ מהמנכ"ל החדש: "תחזרי אליי כשתוכלי". כעבור מספר שעות הוא התקשר ויום למחרת הוא התקשר שוב והיום שוב, ובסה"כ יש לי 4 שיחות שלא נענו ממנו. ואני תוהה... האם אדם יכול להיות עד כדי אטום שהוא לא מבין מה הוא עשה? או שהוא עד כדי חצוף?

אני כ"כ פגועה ומתוסכלת, וכן- גם כועסת. כאילו לקחו לי חלק מהחיים, חלק מהלב שלי. המקום הפך לי לבית, עשה לי כ"כ טוב על הלב לדעת שאני עוזרת לאנשים שבאמת צריכים את זה (גם העובדים, אבל בעיקר אלו שהעמותה עוזרת להם), לא ציפיתי לתודות או למתנות, לא ביקשתי שיהללו אותי, רק רציתי לתרום את התרומה הקטנה שלי ולעזור במה שיכולתי, ומה בסוף? בסוף קיבלתי בעיטה בתחת. "תתחפפי ואל תתערבי לנו יותר בעניינים, תחזירי לנו כל מה ששלנו, ושלום על ישראל". במייל.

😥😥😥

in bal1

Well-known member
במשך שבע שנים עבדתי בעמותה ולאחר שסיימתי את לימודיי ומצאתי עבודה במקצוע, המשכתי להתנדב שם במשך כעשר שנים. עזרתי להם בעיקר בעבודות מיחשוביות "מרחוק". לרוב עבדתי ישירות מול המנכ"ל, אך לעיתים גם עובדים אחרים היו נעזרים בי. כמה פעמים בשנה הייתי מגיעה גם פיזית לעמותה כדי לעזור או סתם לבקר, כי לאורך השנים (בכ"ז 17 שנים זו תקופה) התפתחו ביני ובין העובדים בעמותה יחסים מאוד חמים, אפילו אפשר לומר אוהבים.

לפני מספר חודשים התחלף המנכ"ל. עם זאת, המנכ"ל היוצא המשיך לעזור להם בחודשים הראשונים וכך יצא שאני עדיין עבדתי מולו. חיכיתי שהמנכ"ל החדש יצור איתי קשר כשייכנס לעניינים כדי שנוכל להכיר ולהמשיך בשיתוף הפעולה. אני מבחינתי לא התכוונתי לנטוש את העמותה.
מייל בן 5 משפטים.
אחרי 17 שנים, מתוכן 10 שנות התנדבות, הודיעו לי שהם לא זקוקים יותר לעזרה שלי במייל בן 5 משפטים.
וזה אפילו לא היה המנכ"ל עצמו שכתב את המייל. הוא אמר למנהלת החשבונות (גם היא חדשה) לשלוח לי מייל שבו היה כתוב שהם מבקשים להחזיר למשרדי העמותה את כל מה שיש לי ששייך לעמותה ולבוא להדריך אותה כיצד לעשות את כל מה שאני עשיתי במשך השנים. באותו השבוע לקחתי את כל מה שהיה לי ששייך לעמותה, הכנתי מדריך קצר, העברתי על דיסק-און-קי את כל המסמכים הממוחשבים שהצטברו אצלי במשך השנים והבאתי את כל זה למשרדים.
יותר מכל היה מעליב שהיא כתבה לי "היו לך יחסים מצויינים עם X [המנכ"ל היוצא] אבל עכשיו הוא כבר לא כאן" ורציתי לכתוב לה: גברת! זה לא שהיו לי יחסים מצויינים ובגלל זה הוא נעזר בי ואני עזרתי לו. התפתחו בינינו יחסים מצויינים כי אני עבדתי קשה ואח"כ התנדבתי לא פחות קשה והוא סמך עליי בעיניים עצומות.

כשסיפרתי מה קרה לאחת העובדות "הישנות" שהיו איתי מתחילת דרכי בעמותה (סיפרתי לה לא מתוך רצון לרכל אלא כי אלה היחסים שיש בינינו - היא כמו חברה), היא הייתה בהלם ואמרה לי שהוא לא מבין בכלל מה הוא עשה מולי ושהוא עוד ילמד בדרך הקשה. יש בינינו הסכמה שגם עכשיו, אם היא צריכה משהו, היא תמיד יכולה לפנות אליי, רק לא לספר למר מנכ"ל.

לפני מספר ימים קיבלתי ווטסאפ מהמנכ"ל החדש: "תחזרי אליי כשתוכלי". כעבור מספר שעות הוא התקשר ויום למחרת הוא התקשר שוב והיום שוב, ובסה"כ יש לי 4 שיחות שלא נענו ממנו. ואני תוהה... האם אדם יכול להיות עד כדי אטום שהוא לא מבין מה הוא עשה? או שהוא עד כדי חצוף?

אני כ"כ פגועה ומתוסכלת, וכן- גם כועסת. כאילו לקחו לי חלק מהחיים, חלק מהלב שלי. המקום הפך לי לבית, עשה לי כ"כ טוב על הלב לדעת שאני עוזרת לאנשים שבאמת צריכים את זה (גם העובדים, אבל בעיקר אלו שהעמותה עוזרת להם), לא ציפיתי לתודות או למתנות, לא ביקשתי שיהללו אותי, רק רציתי לתרום את התרומה הקטנה שלי ולעזור במה שיכולתי, ומה בסוף? בסוף קיבלתי בעיטה בתחת. "תתחפפי ואל תתערבי לנו יותר בעניינים, תחזירי לנו כל מה ששלנו, ושלום על ישראל". במייל.

😥😥😥
עבדתי במקום עבודה משנת 2008 עד 2018 עשר שנים.לעבודה הגיעה מנהלת חדשה.וגם התערבה לי בדברים וגם עשתה לי הרעת תנאים.החלטתי שזה לא מתאים לי והחלטתי לעזוב.(אל דאגה היה לי כבר מקום עבודה אחר) אבל החלטתי להפרד יפה.שלחתי הודעת ווצטאפ לכל העובדים במקום.וגם לחלק מהלקוחות של המקום.
כתבתי שאני נפרדת מכם אחרי 10 שנים ואני מזמינה את כולם להפרד ממני עם ארוחת בוקר במקום.הבאתי חברה טובה והבאנו ארוחת בוקר.
ואכן אנשים באו להפרד.אבל מי לא הגיע? דווקא המנהל שהיה צמוד אלי.
בהתחלה זה טיפה הציק לי,בכל זאת עשר שנים עובדים יחד.אבל מהר מאד אמרתי לעצמי שזו תעודת עניות בשבילו.ומאז לא חשבתי על זה יותר.

DANIAVNI

Well-known member

מייל בן 5 משפטים.

😥😥😥
אני אספר משהו מזווית קצת אחרת
התחלתי לעבוד בחברה מול מנהלת חשבונות וותיקה שהיתה עויינת כלפיי
באיזשהו שלב אמר לי המנכ"ל : " אם אתה רוצה היא בחוץ..."
אבל הערכתי את מקצועיותה וחשבתי שלהוציא אותה יפכע גם בחברה וגם בי בשורה התחתונה
והשארתי אותה
בסופו של דבר, אני זה שעף משם
כך שלפעמים להיפטר או לא להיפטר מ"הוותיקים" זו שאלה קשה .
אגב, אחרי זנן התברר שהחברה ביצעה עבירות פליליות ומי שהיה אחריי עמד לדין כך שלא היה נורא שעפתי
ובכ"ז יש מוסר השכל
לוותיקים יש נטייה, אפילו לא מודעת ולא מתוך כוונה רעה, להתנהג כאילו החברה שלה אבא שלהם
ולא לרצות לשנות דברים כי את האופניים כבר המציאו

EL LIE

Active member
אתה רומז לכך שאני "הוותיקה" בסיטואציה הזאת?
אני מנסה להבין מה מוסר ההשכל, מה אני אמורה להבין, מהסיפור שלך.

מ ש ה 53

Well-known member
לי דווקא יש התרשמות קצת שונה מדברייך... כי נדמה לי שאת החמצת בדיוק את העיקר.
[רגע... אנחנו מכירים במקרה מהיכנשהו? מפורום אחר כלשהו]? חה.

וואלה איזה יופי. כאן את לא מדברת על נאמנות לשמה, אלא על תחושה שבגדו דווקא בך. האמנם?
אז תראי... יש איזושהי תיאוריה, שאומרת שנשים שולטות גם (ודווקא) בגברים החזקים ביותר (ראי ערך שרה. כן. ההיא. האישה של).

אז קודם היה מנהל שהיה בקשר טוב איתך ומזכירתו כנ"ל.
כעת הגיע מנהל חדש עם מזכירה חדשה.
ולא המנהל היה זה שכתב לך את המכתב, אלא ההיא. אה? כך נדמה לי שכתבת (ואיני הולך לקרוא שוב את מה שקראתי) או קיי?

אז מההתרשמות האישית שלי (אה. גמני בן יחיד. שכחתי לציין זאת עד כה ובנים יחדים כידוע הם כאלה שמרוב שהם בודדים, הם נוטים לדבר [בעיקר] עם אנשים חכמים; כלומר: עם עצמם כזה...). אז קראתי את שכתבת, התרשמתי ושוחחתי מעט עם עצמי לשם הבהרה...
והתובנה היא... שאותה מנהח"ש היא זו שהחליטה "בשם המנהל", שכך וכך ייעשה לזו שזכתה ליחס חם מההוא שכבר אינו כאן...

אז או שההיא רוצה ומתכננת להיות זו השולטת בו, או שהיא כבר ממילא זו ששולטת בו מלכתחילה, והיא הגיעה יחד עם החדש ההוא, כמי שכבר מלווה אותו מי יודע כמה זמן ...ועד היכן מגיע הליווי הזה שלה... [אוף... לא צריך להשקיע בזה יום לימודים ארוך].

זהו. מקווה שאת מבינה היטב את הרמזים שזרעתי כאן.

אה כן. שכחתי דבר מה. אז המנהל החדש הבין מבין השורות שההיא לא מצליחה להבין כמה הערות שנרשמו בדיסק און קי שלך, והוא מנסה לתקן את מה שהיא קלקלה. האם שווה שתסייעי ותעזרי לו להבין עד כמה הוא שגה בגללה, או שאת מוותרת מראש? זה כבר עניינך שלך ולא אוכל לייעץ עוד.

אז אלה דבריו של הבן היחיד שמולך. ;)|4U|

EL LIE

Active member
המייל שהיא כתבה נכתב בלשון רבים.
מקווה שגם אתה הבנת היטב את הרמז הנ"ל.

מה הקטע להפנות אצבע מאשימה כלפי אדם פגוע? מה זה, האשמת הקורבן? זה לא פאסה מעולמנו?
למה כ"כ קשה להאמין ולקבל את העובדה שאנשים התנהגו כמו חארות ופגעו בי?

מ ש ה 53

Well-known member
המייל שהיא כתבה נכתב בלשון רבים.
מקווה שגם אתה הבנת היטב את הרמז הנ"ל.

מה הקטע להפנות אצבע מאשימה כלפי אדם פגוע? מה זה, האשמת הקורבן? זה לא פאסה מעולמנו?
למה כ"כ קשה להאמין ולקבל את העובדה שאנשים התנהגו כמו חארות ופגעו בי?
לא טענתי שלא התנהגו כמו חארות או שלא פגעו בך... היכן אמרתי זאת?

EL LIE

Active member
לא טענתי שלא התנהגו כמו חארות או שלא פגעו בך... היכן אמרתי זאת?
בכל התגובה שלך, בכל משפט, יש ניסיון להגיד שאולי אני לא הבנתי נכון... שאולי אני פספסתי משהו...
כנראה שגם פספסתי את מה שאתה ניסית להגיד.
כנראה שאני מפספסת אחת גדולה.

EL LIE

Active member
נו ברור. למה להביע חמלה? בוא נאשים.
אני סתומה, אני לא הבנתי מה קרה.
תחושה שבגדו דווקא בך. האמנם?
כן! אמנם אמנם! כן, תחושה שבגדו בי. ובמקום הבנה/הכלה/תמיכה/משהו אנושי(!), אתה בעצם אומר לי "אין לך מה להרגיש נבגדת, פשוט לא הבנת כלום". תודה רבה.
היא לא הגיעה ביחד איתו, ואני לא יודעת למה החלטת את זה רק מזה שכתבתי ש"היא גם חדשה". היא הגיעה כמה חודשים לפניו, והיא כבר הכירה אותי ואת כל הסיפורים עליי שסיפרו לה שם, והייתה כולה מותק ונחמדה.

מ ש ה 53

Well-known member
נו ברור. למה להביע חמלה? בוא נאשים.
אני סתומה, אני לא הבנתי מה קרה.
מעולם לא טענתי שאת סתומה או כיו"ב. טענתי שפשוט פספסת את הפואנטה וזה קורה.
כן! אמנם אמנם! כן, תחושה שבגדו בי. ובמקום הבנה/הכלה/תמיכה/משהו אנושי(!), אתה בעצם אומר לי "אין לך מה להרגיש נבגדת, פשוט לא הבנת כלום". תודה רבה.
יש סיבה לחוש נבגדת. היכן כתבתי שלא? כתבתי רק שהבנתי את הסיבה למה שקרה ומסתבר שגם בזה אולי שגיתי.
היא לא הגיעה ביחד איתו, ואני לא יודעת למה החלטת את זה רק מזה שכתבתי ש"היא גם חדשה". היא הגיעה כמה חודשים לפניו, והיא כבר הכירה אותי ואת כל הסיפורים עליי שסיפרו לה שם, והייתה כולה מותק ונחמדה.
נכון. הבנתי שהחדשים הגיעו ביחד. את לא הבהרת את זה במהלך הפוסט שכתבת ולכן אני מרשה לעצמי לשגות.
ואולי למרות הכל... היא רצתה "לעשות חינדעלך" למנהל ועשתה זאת על חשבונך. הכל יכול להיות.

דיברגנט חדש

Well-known member
מעולם לא טענתי שאת סתומה או כיו"ב. טענתי שפשוט פספסת את הפואנטה וזה קורה.

יש סיבה לחוש נבגדת. היכן כתבתי שלא? כתבתי רק שהבנתי את הסיבה למה שקרה ומסתבר שגם בזה אולי שגיתי.

נכון. הבנתי שהחדשים הגיעו ביחד. את לא הבהרת את זה במהלך הפוסט שכתבת ולכן אני מרשה לעצמי לשגות.
ואולי למרות הכל... היא רצתה "לעשות חינדעלך" למנהל ועשתה זאת על חשבונך. הכל יכול להיות.
רק לי יש דז'ה וו למקרה של רון?
מה קורה משה, מאז שעזבת את הניהול כאן, הוא הפך לפורום ...?
האם הפורום מדבק? אולי צריך חיסון?

מ ש ה 53

Well-known member
מה שמוזר, זה שיש כאן כמה אורחים, שנחמד להם להגיב פה או לפתוח כאן שירשור - בפורום שהוא בעצם זניח ולא מנוהל. למה? לבונה עולם הפתרונים...

R 1 3

Well-known member
מה שמוזר, זה שיש כאן כמה אורחים, שנחמד להם להגיב פה או לפתוח כאן שירשור - בפורום שהוא בעצם זניח ולא מנוהל. למה? לבונה עולם הפתרונים...
ואתה מדבר על פראנויה? מי צריך ניהול? שאתה דורך על פוסט מצוקה שלי עד יומי האחרון - אולי היום
ובא בטענות במקום לתמוך - אתה לא ממש רציונאלי וכן לא מכיר את הגברת הנחמדה אבל הסיפור שלה
כנראה מייצג עובדות רבות שלא שפר גורלן והן נפלטת ממקום עבודה תומך

אני שמח שאתה לא מגיה - אני ראיתי בפרדס בתפוז מסגרת תומכת
קיבלתי כאן אפילו פרס על המצאה של פעמון סלולרי ( שהפך חזיון נפוץ) 18 מיכלי נזול כביסה שלחו אותי לערב עיום על השקעות בבורסה
גם חסמו אותי מחקו לי קומונה לא הייתי מנהל אבל תמיד היו אנשים עם לב שהרגשת שהם תומעים בך
עשה טובה לא צריך ניהול כמו של שמעז לתקוע סכין בלב אדם גוסס

אני מספיק שנים כאן כדי שיאמינו לי שאני גוסס
אתה מעז לפתוח שרשור בנושא אישי שלי כשאני על ערש דוואי - מי אתה בכלל מישם אותך לנהל?
אתה גרוע גרוע וחסר תקנה - לא יודע אין לי מילים לתאר את הזוועה

אדם חסר רגשות ברמה אינפנטילית - אם היה כאן מד״א היו כבר טסים אלי - אדיוט אני הולך למות
אני מפחד להזמין לי מד״א כי בבית חולים מופיע שאני בצו מאסר יכולים להגיע לשם לכבול אותי למיטה
אין להם אלהים יעשו לי מעצר עפ דיאליזה או מעצר עם טיפול נמרץ - אני רוצה את הבית שלי
מעדיף למות כאן בבית רק שלא יחשבו שאני פסיכי - רוצה שידעו את האמת את מי שנטשו אותי
את הזוועה שאחיותי יורשות את כל הדבש הזה את הפינה בגינה את כל הטב ומיליוני שקלים
ֿתעיף את הידיים שלך מהמקלדת אם אין לך נחמות והספד
לך לבתי הלוויות נסה לטעון שם שעל המשפחה להתמודד גם עם דעות שונות
אינפנטילי מה שרשמת מילא לאשה שחשה נבגדת - אבל לכתוב עלי לפתוח עלי שרשור
זה כבר מראה שאתה מסוגל גם חנתץ מצבות - אני כותב כאן את המצבה שלי טמבל מילא לא להציל
למה להכפשי כעת - איבדת לגמרי את השפיות - אני הולך למות ולא הייתי מעז לצאת בפוסט כזה

אני 20 שנה בתפוז מכירים אותי תעוף ותמחק את הפוסט ההמשך הוא שלי ואין לך זככות לההתערבב עלי - ככה זה שאין מנהל - יכולו לוודא שאני באמת סופני
עוף ממני ומחק את השרשור המשך שפתחת עלי - מעשה נבלה אלו החיים שלי

לא קולטים שאני אמיתי לא באמת? 20 שנה אני כותב כאן לא השתגעתי
אני בן 64 ונקלעתי לאסון שיש לי אחות רופאה מנוולת שהפקירה אותי?
וכםן גם סני דודים ואחיינים ואני מתפגר כאן ביסורי תופת ופחד כי הולכים לאסור אותי - מי שבאמת רוצה את האמת - מחר מחרתיים יהיה מאוחר - אנא הצילו אותי

נערך לאחרונה ב:

R 1 3

Well-known member
אנא אם יש כאן עיתואני / שוטר / רופא כל מי שיכול להציל את המצב
אנא עצרו הכל אמנם שבת אני מחפש דרך אולי לצאת ולקבל את המגיע לי
אני שפוי לגמרי ומת מפחד כולי קופא מכשל כלייתי ויותר מהכל מהכשל החברתי

נותרתי לבד להתמודד עם פרשת חיים סופנית - אין לי מוצא
אם אכנע ויאסרו אותי סביר שאגיע לקריסה שם בין אבני הכלא הקרות
אם אצליח במזל לקרוס כאן בבית - ללא טיפול רפואי זה יהיה כואה לא פחות
כל מה שביקשתי שיאמינו לי שהסיפור שלי יקבל תהודה
שימנעו מאחיותי לרשת אותי - זה הכל רוצה לתרום למוכי גורל ויש רבים
אם כי לא מכיר מצב קשב יותר משלי - אנא אני מתחבן צרו קשר - עזבו את המקטרד משה

האדם לא רואי לגנאי הוא לא בן אדם לא אנושי נקודה האו בן יחיד ומעול לא התמודד עם קושי כמו שלי

R 1 3

Well-known member
שמע לא מכיר אותך ואני ממש סקרן לדעת מי אתה
אבל אין לי קר לאותה אלי
ובטח אני לא ממציא כלום
אני חבר בתפוז כב מ 2012 בכנוי רון ו
התחלתי בפורום דיאטות
נינ שמח חסמו אותי החלפתי כנויים

ואז נפטרו כאן כמה כותבים בסביבות גיל 60
גוגי לפישיץ ועוד מנהלת פורום והיו שנפטרו גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי

אני מרגיש שאני נגמר

רק מבקש חסד שלא יהיקשור בבית כלא
אני לא מסוגל לחשוב על זה
מפחד כרגע להזמין אמבולנס
שאז מתוך המיון / מחלקה באים לוקחים אותי למרפאה של מעצר
או להשפט שלא בפני או הערת מעצר כשאני עם אזיקים למיטה

אנא זה אמיתי לא הזוי ולא בטיח

אני עם שארית קטנה של נס קפה
אין לי גם אוגל מלבד ככר לחם
ועגבניות ו 2 אגסים
סוף מקסים
זוכר תא המסעדה האחרונה שאכלתי

הכל נגמר אנא התקשרו - רוצה להכיר אותכם לפני שאני נפרד ואולי נצליח למשוך עוד יום
מסטיו לפצות כל אחד

054-3033379
כל שעה יפה גם ממש כרגע אני במצוקה איומה רני בסוף חיי לפני תופת
רק לא אמבולנס או ערן - רוצה בניאדם

R 1 3

Well-known member
[רגע... אנחנו מכירים במקרה מהיכנשהו? מפורום אחר כלשהו]? חה.

וואלה איזה יופי. כאן את לא מדברת על נאמנות לשמה, אלא על תחושה שבגדו דווקא בך. האמנם?
אז תראי... יש איזושהי תיאוריה, שאומרת שנשים שולטות גם (ודווקא) בגברים החזקים ביותר (ראי ערך שרה. כן. ההיא. האישה של).

אז קודם היה מנהל שהיה בקשר טוב איתך ומזכירתו כנ"ל.
ולא המנהל היה זה שכתב לך את המכתב, אלא ההיא. אה? כך נדמה לי שכתבת (ואיני הולך לקרוא שוב את מה שקראתי) או קיי?

אז מההתרשמות האישית שלי (אה. גמני בן יחיד. שכחתי לציין זאת עד כה ובנים יחדים כידוע הם כאלה שמרוב שהם בודדים, הם נוטים לדבר [בעיקר] עם אנשים חכמים; כלומר: עם עצמם כזה...). אז קראתי את שכתבת, התרשמתי ושוחחתי מעט עם עצמי לשם הבהרה...
והתובנה היא... שאותה מנהח"ש היא זו שהחליטה "בשם המנהל", שכך וכך ייעשה לזו שזכתה ליחס חם מההוא שכבר אינו כאן...

אז או שההיא רוצה ומתכננת להיות זו השולטת בו, או שהיא כבר ממילא זו ששולטת בו מלכתחילה, והיא הגיעה יחד עם החדש ההוא, כמי שכבר מלווה אותו מי יודע כמה זמן ...ועד היכן מגיע הליווי הזה שלה... [אוף... לא צריך להשקיע בזה יום לימודים ארוך].

זהו. מקווה שאת מבינה היטב את הרמזים שזרעתי כאן.

אה כן. שכחתי דבר מה. אז המנהל החדש הבין מבין השורות שההיא לא מצליחה להבין כמה הערות שנרשמו בדיסק און קי שלך, והוא מנסה לתקן את מה שהיא קלקלה. האם שווה שתסייעי ותעזרי לו להבין עד כמה הוא שגה בגללה, או שאת מוותרת מראש? זה כבר עניינך שלך ולא אוכל לייעץ עוד.

אז אלה דבריו של הבן היחיד שמולך. ;)|4U|
עכשיו קלטתי - בן יחיד - לא מבין מהחיים שלך
אתה לא קולט שזכית בגן עדן ? שאין לך אויבים? שלא היית נתון לטרור
שקין רצח את הבל והיום רוצחים לשם בצע כסף ונאבקים על צומי של אחרים
מה בעצם רצתה מ אל לי - אני לא מאמין שיש לי אנרגיות לעזור לאחרים במצבי העגום

היא לא הבינה שההשקעה שלה היא לא השקעה מניבה - היא סה״כ היתה טובה מטבעה
וזהו צריך לפעמים לקלוט ולהפנים שדברים נגמרים וללכת הלאה.
אבל טוב שהיא כותבת כאן שנכיר ונדע דברים מתים ולי יש הון אדיר 5 מליון ש״ח שאחיות גוזלות ממני
בלי לשלם אגורה מסים כי אין מס ירושה בלי להענש על ההפקר שהן גרמו לי

האם ידעת שכשהתלוננו עלי על בטוי אובדנות - המשטרה פנתה לאחותי?
אם אתה תגלה אובדנות כבן יחיד ללא משפחה מאשפזים אותך ישר

גיליתי שהאחיינית שלי כבר הלינה עלי לעו״ס על סיפרו אמת שנשמעו קצת הזויים
על אותי איתי מור שהיכה על שיני - וכן שיתבע אותי עד מחר - זה יה והיתה גם סיבה
אז אל לי איבדה קצת מההון שמגיעה לה ההון של יחסיפ עם מקום עבודה הון חברתי של חום מהעובדים

אני מאבד את כל עולמי בגללל בצע כסף תוך סבל ויסורים
היסורים מהכליות / מוסר כליות צחוק אלו כאבים לא מאוד קשים יחסית לחולשה
החולשה היא באמת סוף החיים - אני בחולשת דעת כותב על פוסטים שלא קשורים אלי

אני זועק כי יש כאן 5 מליון 5 מליון שגנבו ממני תוך שוחד והפקר ושקר וזוועה הכי גדולה
היא אחותי תלמה אשי המנוולת תתבעי אותי היא לא הפסיקה עד הרגע האחרון
היא התלהבה מההצלחה שלה לא הצליחה לישון - היא גוזלת ממני בית גוזלת את החיים שלי
שארקב בכלא עם אנשים רעים שירביצו לי כשאני מתרק לחתיכות
אולי הופך מטופל דיאליזה עיוור או חרק חוח - והיא חייה לה בביתי בנעימים
על כל המליונים במקום הכי כיפי בת״א

זה סרט לכו על זה אני אספר לכם הכלל באולו עכשיו - לא רוצה למות לבד
בואו עזרו לי אתם הרי בני אדם מאחרי הצג המטופש

nothing but the truth

Well-known member
התופעה שאת מתארת היא לא כזו חריגה במקומות עבודה בהם מתחלפים מנהלים. אין סיבה לקחת את זה אישי מדי ולא הייתי ממליץ לפתח כלפי מקום עבודה (כל מקום עבודה) אינטימיות יתר.
נכון, לעתים נוצרות חברויות במקומות עבודה וזה בסדר. אבל בשורה התחתונה אנשים מגיעים לשם כדי להתפרנס. ולמנהלים אין סנטימנטים לאף אחד, בטח לא לאנשים שהם בקושי מכירים.
ייתכן מאוד שההשערה של משה נכונה, וזה לא המנהל שיזם את ה"פרידה" ממך. וכנראה שהוא היה יכול לעשות את זה בדרך יותר חכמה ויותר רגישה.

אבל בהנחה שעברת קידומת 20, פשוט תעברי הלאה. היה - נגמר, זהו. אם את רוצה לסייע או לא , עניינך בלבד. אבל כדאי שתפחיתי (לטובתך האישית בלבד ) מהרגשי...

in bal1

Well-known member
התופעה שאת מתארת היא לא כזו חריגה במקומות עבודה בהם מתחלפים מנהלים. אין סיבה לקחת את זה אישי מדי ולא הייתי ממליץ לפתח כלפי מקום עבודה (כל מקום עבודה) אינטימיות יתר.
נכון, לעתים נוצרות חברויות במקומות עבודה וזה בסדר. אבל בשורה התחתונה אנשים מגיעים לשם כדי להתפרנס. ולמנהלים אין סנטימנטים לאף אחד, בטח לא לאנשים שהם בקושי מכירים.
ייתכן מאוד שההשערה של משה נכונה, וזה לא המנהל שיזם את ה"פרידה" ממך. וכנראה שהוא היה יכול לעשות את זה בדרך יותר חכמה ויותר רגישה.

אבל בהנחה שעברת קידומת 20, פשוט תעברי הלאה. היה - נגמר, זהו. אם את רוצה לסייע או לא , עניינך בלבד. אבל כדאי שתפחיתי (לטובתך האישית בלבד ) מהרגשי...
אני לא מבינה למה אתם לא נותנים לגיטימציה לכאב שלה? כן היא נפגעה וזכותה המלאה! אל תעשו ממנה סתומה שלא הבינה.הבינה מצוין!
ועוד התעלתה על עצמה והמשיכה לעזור.וזה היחס שהיא מקבלת?!
מתוקה מאחלת לך בהצלחה בכל מקום אשר תבחרי להיות.

nothing but the truth

Well-known member
אני לא מבינה למה אתם לא נותנים לגיטימציה לכאב שלה? כן היא נפגעה וזכותה המלאה! אל תעשו ממנה סתומה שלא הבינה.הבינה מצוין!

לא יודע מי זה "אתם". אם את משרשרת הודעה אלי ואף מצטטת אותי - את יכולה לפנות אלי. אני לא "אתם".

אין כאן קשר ללגיטימציה. ברור שזכותה להיפגע כמו שזכותו של כל בן אדם לסבול. החיים דינמיים , אנשים מתחלפים , דברים משתנים - זה קורה בכל מקום וצריך ללמוד לשחרר. אולי יש מקום לחזור על מודל אפר"ת במקרה הזה...

מ ש ה 53

Well-known member
אם את מתכוונת אלי? אני לא נתתי שום לגיטימציה לדבר. אני רק ניסיתי להסביר איך אני קורא את המפה וקריאת המפה אינה מטילה שום ביקורת על איש.

למעלה