אפשר לפרוק?

אבח"י

Well-known member
קראתי.
פעם הייתי חבר באיזו קבוצה. "מנהיגי הקבוצה מטעם עצמם" [פשוט הם אירחו בביתם, נגיד..] התגאו, אשכרה, במעשי החסד והצדקה שלהם.
יש לי חבר שנותן - המון.
זה כל מה שאני יודע על תרומתו הפעילה לאנשים.
אני מזדהה לגמרי עם תחושת ההשפלה. לכי תדעי מה אמרו עלייך, שהוביל לפרידה המוזרה הזו.
בניגוד אלייך, הייתי דווקא חוזר אליו, משוחח ומסביר את עומק ההשפלה, בלי סחיטות רגשיות.

EL LIE

Active member
קודם כל והכי חשוב - תודה על התמיכה 🙏
מה שהצעת... חשבתי על זה, אבל אני לא אוהבת עימותים, אני לא אוהבת שיחות כאלה של "תראו מה עשיתם לי".
אני מבינה שהזמן מרפא, אני מבינה שעוד כמה חודשים (בתקווה) תחושת הפגיעה תשכך, אבל כרגע זה מאוד מאוד טרי ומאוד מכאיב :(

in bal1

Well-known member
מה שהצעת... חשבתי על זה, אבל אני לא אוהבת עימותים, אני לא אוהבת שיחות כאלה של "תראו מה עשיתם לי".
אני מבינה שהזמן מרפא, אני מבינה שעוד כמה חודשים (בתקווה) תחושת הפגיעה תשכך, אבל כרגע זה מאוד מאוד טרי ומאוד מכאיב :(
מתוקה מציעה לך לחשוב כך: "בוא תראה מה פיספסת בוא תראה בוא תראה" הם הפסידו אותך! עכשיו שיחפשו....

R 1 3

Well-known member
אני מכיר את זה ביחס לרופאים שסרבו לטפל בי
שם זה הרבה יותר קשוח - יש להם משהו מוצק נגדי
אני מנסה לפרוט על הרגש - אבל הם גם מוגבלים כי יש הגבלות לגבי טיפול בי
בעצם זה כבר מאחרי - אין לי סכוי נוסף..
אצלך זה שונה הרגש יעבוד ועוד איך
אם אין לכך השלכות ממשיות אפשר להרפות אבל לכי תדעי מה באמת נאמר עליך?
אפשר להביע תמיהה - לפחות לנסות לקבל רמז כדי שזה לא יגיע גם למקומות אחרים בעקבותיך

למעלה