אפשר לעשות תפריט?

Winged Serpent

New member
אפשר לעשות תפריט?

צרבתי היום לראשונה קובץ בנרו, AVI, ומאוד התלהבתי מזה, אז אני מתכנן לצרוב סרט מסוים באורך שעתיים גם (קראתי במאמרים שמקסימום יספק ל- 80 דקות אז אני אפצל). השאלה שלי היא האם אפשר ליצור תפריד ל- VCD שאני עושה, כמו ל- DVD רגיל? ואם כן איך (אני עובד עם Nero, אם זה משנה)?

שרונקאם

New member
לא הבנתי... ליצור תפריט או להפריד?

השאלה שלך לא ברורה. נסח אותה שוב ואני יתן לך תשובה. :) שרון.

שרונקאם

New member
הממ כמו בסרט DVD?

לפי מה שאני יודע לא ניתן ליצור תפריטים בשום פורמט אחר חוץ מ-DVD. :) בשביל מה לך תפריט אחי?! שרון.

URNFS

New member
יש תפריט...בערך...

אחרי שעשית את כל מה שאתה צריך (שמת את כל קבצי הוידאו) כנס ל complimation info<file ושם תבחר את סימניה menu.זה הכי טוב שתוכל לקבל...

danik10

New member
אם אתה רוצה תפריט

בדיוק כמו ב-DVD, אתה צריך להיות חזק מאוד בתוכנה הזאת: Roxio VideoPack, חפש עלייה בגוגל.

webmasterN

New member
כן כן כן

בהחלט ! אני השתמשתי פעם בתוכנה הזאת בגירסא 4 ובאותו זמן היא עשתה לי דברים ממש יפים, רק שזה לוקח קצת זמן להכין תפריט מושקע ויפה, מי שטוב בזה הוא שהיא יכולה לעשות כפתורים אנימציות טריילרים קטעי וידאו, בחירת התחלת הסרט מתפריט תמונות.. ומה לא ... אני שוקל ברצינות לחזור לעסוק בתוכנה הזאת ואולי אפילו להוציא מדריך ! בינתיים למי שרוצה הנה מדריך מהאינטרנט שמסביר חלק מפונקציות התוכנה: http://www.coyote01.freeserve.co.uk/video_pack_5.htm בהצלחה.

URNFS

New member
לי יש שאלה של VCD.

איך אפשר לעשות שהמעבר בין קטעים שונים יהיה חלק? כלומר,ניסיתי לעשות את הdelay על 0 אבל עדיין יש כמו הפסקה של שנייה בין קטע לקטע...אי אפשר לעשות כמו בדיוידי שזה עובד טראקים בלי ששמים לב?

webmasterN

New member
לא הבנתי.

אתה מתכוון בתוכנה VideoPack ? אם כן, באמת שלא זכור לי הרבה מהתוכנה אני צריך להתרענן. את הבעייה הבפיציפית שלך אני דווקא לא מכיר וגם לא זכור לי שניסיתי לעשות דבר כזה.

למעלה