אפשר לסמן עוד

ברבי28

New member
אפשר לסמן עוד ../images/Emo127.gif

אתמול 18:30 בערב אחרי יום מורט עצבים במיוחד - שקיפות עורפית. 1.4 מ"מ, סיכון לפי גיל 1:506 ושקלול 1:2300. לכאורה תוצאות טובות, וכשיצאתי הפקידה שאלה אותי "למה את נראית מבואסת?" אמרתי לה שאני עייפה אבל למה באמת? כי הרופא היה נוראי, כי הוא היה הכי חסר אמפתיה בבדיקה, וגם בהערה ה"מקסימה" כשקרא בקול את הטופס שלי "הרבה הריונות ילדה אחת", כי כשנשמתי לרווחה אחרי שראיתי דופק, הוא אמר "חכי עוד לא נגמרה הבדיקה" כי הוא הכאיב ולא היה עדין, כי הוא דיבר בטלפון איזה פעמיים באמצע, כי הוא "גער" בי על זה שבאתי בשלב מוקדם לשקיפות (שבוע 12 זה מוקדם? הפקידה שלו זימנה אותי !!!), כי הוא התייחס להיסטוריה שלי כמובנת מאליו ... כי לא הפריע לו להגיד לי בפוליטיקלי קורקט "זאת אחת הבדיקות הכי קשות שהיו לי לא רואים כלום כי יש לך בטן מאוד עבה", (בטופס סיכום הבדיקה אגב הוא היה פחות פוליטיקלי קורקט ורשם "הדמיה קשה עקב obesity") כן, אני מודעת שאני ברבי רק בשם ... אבל רבאאק, פעם שעברה הייתי בדיוק באותו "עובי" והשקיפות הייתה בדיוק חמש דקות ... רופא הי ריסק אלק, אליו אני לא חוזרת לסקירה תודה שהגעתם איתי עד הלום ... בוקר טוב זאת עם הבטן העבה

אמאדובה

New member
קודם כל ברכות על התוצאה המעולה ../images/Emo24.gif

מזעזע לשמוע על הרופא. לא יאומן איך הוא מרשה לעצמו להתייחס לפצינטיות כאילו הן לא בני אדם
כשראיתי את השורה התחתונה שלך רציתי לומר לך "כדאי לגדל גם עור עבה" אבל מייד חשבתי שזה לא הוגן לצפות לקבל עלבונות ויחס מחפיר מרופאים (או אנשים אחרים)... מקווה שתצליחי לשכוח את ה"חוויה" ולהתרכז בתוצאות...

תמי ס

New member
איזה רופא דוחה

אבל לפני כן - ברכות על השקיפות המהממת. וכמובן שאל רופא כזה לא חוזרים, שילך לחפש ת'חברים שלו. (ו "כפרה", עבורי את נשארת ברבי עם דופן בטן דקיקה (היקף מותניים 60 הולך?). מאחלת לך שבמבט לאחור זה יהיה היום הכי קשה שהיה לך בהריון הזה, ומעכשיו - רק רק רק דברים טובים.

sarity33

New member
מזל טוב על התוצאות הנפלאות

שימשיך כך זה הכי חשוב. איזה מתסכל לפגוש אנשי מקצוע כאלה, מרגיז פשוט מרגיז. למרות שזה קשה אל תתני לו לקלקל את הבשורות הטובות שקיבלת. מחזיקה לך מלא אצבעות להמשך הטוב.

happy

New member
מאושרת לשמוע את הבשורות

אל תתני לרופא לדכא אותך. הוא לא שווה את זה. אין כמו מבחן הרגלים פשוט לא לחזור אליו
המשך הריון ארוך ותקין תקין תקין
טפו טפו טפו טפו

שמחה שהבדיקה עברה בהצטיינות,

חבל לי שזו החוויה עם הרופא. יש כמה כאלו באיזורנו ששכחו את הרגישות בצומת קסטינה כנראה. (פעם באשפוז, אחד מרופאי ההי ריסק המהוללים שאל אותי אם יש לי דימום, עניתי שלא, אבל זה לא הספיק ובעוד ה"לא" יוצא מפי, הוא פשוט הוריד לי את התחתונים לבדוק לבד) אפשר לשאול מי הכוכב? אני זוכרת שכתבת שאת במעקב את הדר שהוא מעולה ונחמד מאוד. ממליצה על סקירה אצל דר' רלי, עשיתי פרטי וקיבלתי החזר נאה מהמושלם.(במורחבת עשיתי אצלה). מחזיקה אצבעות לבדיקות מדהימות ומהממות בהמשך, אצל רופאים נורמלים!!

2 פתרונות לבאסת הרופא

(שלא סותרים אחד את השני) 1. ספרי עליו לחברותייך והאיצי בהן להפיץ את הביקורת. נכון שאנחנו בפריפריה אבל יש מספיק רופאים שעושים שקיפות ויש תחרות, ובמיוחד אם הוא מקבל פרטי את יכולה לעשות משהו לפגוע לו במוניטין ובהכנסה (אם לא נעים לך להיות מגעילה, עשי זאת מתוך המחשבה שאת מונעת מבנות אחרות את עוגמת הנפש שלך). 2. דמייני אותו עם טחורים או עם בעיות בתחום המיני. גם אם זה לא נכון, זה מנחם. והכי חשוב - תתרכזי בעובדות, בעובי המהמם של העורף ובעובדה שראית דופק ושהכל בסדר. בלי לראות אותך, אני מהמרת שאת ברבי אמיתית מבחינת החיוך גם אם לא מבחינת הגזרה.

חבל שלא סיפרת לפקידה באמת למה את

נראית ככה... ברכות לתוצאה המקסימה ושלום ולא להתראות לרופא ה"נחמד".

ברבי28

New member
אם הייתי מתחילה

הייתי פורצת בבכי, ולא רציתי לתת לו את התענוג הזה

ברבי28

New member
תודה לכולכן

הצלחתם להבהיר את השחור מסביב ולהעלות קצת חיוך
לילה טוב +++

mic75

New member
איזה יופי כל הכבוד

רופא מגעיל לא צריך אם את רוצה רופא טוב יש את ד"ר ערן כסיף הוא חמוד ודייקן מאוד ממליצה בחום מיכל

עדיקים

Active member
ברכות על התוצאה הטובה

מצטערת לשמוע על הרופא המזעזע הזה. מאחלת לך רופא מקסים ואנושי בבדיקה הבאה.

נייטי

New member
שמחה++++++++++

לא יכולתי להגיב אתמול כי המקלדת שלי התאבדה עוד במהלך הכתיבה של התגובה של הזברה. יכולה רק לומר לך שאחרי שקראתי את ההודעה שלך היו לי גם עבורך כמה מילים שמתחילות בזין אבל בעיקר שמחה וצהלה. מותק, אחלה של שקיפות ואחלה של בדיקה ורק שימשיך ככה - מלא טוב ושכל השאר ילכו.............. נשיקות ענקיות

תובנה מתנה ליום הולדתך בענייני ז'

אולי זאת רק המקלדת, אולי זאת אני, אבל אולי מישהו מנסה לסמן לך מלמעלה לצמצם קצת את המילים הללו? ויפה שיש לך גם מקלדות אובדניות....חשוב לגוון יום הולדת שמח!!! (זה לא המקום לשרשר, אבל לא חשוב )

למעלה