אפשר לסכם?

shani shay

New member
אפשר לסכם?

פייר? היה חופש לגמרי כייפי.
הגדול לא בגן יול"א כך שהוא בחופש כבר שבועיים, היה במוזיאון הילדים בחולון עם סבתא
שלו וכל מיני קטנות כאן באיזור עם אבא שלו - באולינג, גני שעשועים לרוב וכו'.
בחול המועד - הפגזנו: פארק עם מזרקות בראשל"צ, שמורת נחל מערות, חוף דור,
מסלול עין חנדק ועין שריג באיזור ירושלים ושמורת אפולוניה בהרצליה.

לסיום סיומת - היום בבוקר החבריקו עבר ניתוח כפתורים באוזניים וסוף סוף הגיעה גאולה
ואנחנו מפסיקים לדבר בקול כה רם בבית

חזרה מבורכת לשגרה לכולנו!

tiger mom

New member
גם אצלנו היה כיף

לא עשינו שום דבר מרגש
היו ימים שאני אפילו לא יצאתי מהבית. בעלי ירד עם הילדים אחה"צ לגינה קצת שיקבלו אור שמש ואוויר צח

סידרנו קצת, תרמנו המון דברים.
אבל בעיקר בילינו בבית ביחד בנחת.
פעם אחת האפרוח הלך לשעתיים לחבר. פעם אחת נסענו לפארק ברמת השרון (בעיקר כי אני רציתי להיפגש עם חברה)

היה רק שבוע וחבל שנגמר

מותק 9

New member
גם לנו היה מוי כיף

חוץ מפאריז היינו בעין ירקעם - באחד העיתונים הייתה המלצה לטייל שם אז התקבצנו לנו יחד עם כמה אלפי מטיילים, הגענו לשלולית דלוחה וחתכנו לפארק ירוחם לפיקניק נפלא.
אחר כך הבנים היו בהופעת הכדורסל של המצחיקים ששכחתי מי הם. לצעיר היה קצת יותר מידי, כל השאר נהנו לאללה.
ולקינוח טיילנו במיני ישראל.

איך מרגיש החבריקו? סובל מכאבים?

shani shay

New member
תודה על ההתעניינות!

הוא לא סובל משום כאבים בינתיים, התאושש לחלוטין, משתולל בבית כאילו כלום....

ולגבי הפאריז שלך - נו.... כבר הגבתי בפייסבוק באופן די ממצה

מותק 9

New member
מווולה

זוכרת שהגבת בפייס, אני כה מקנאה על התקופה שבה חיית שם..... שקשה לי להגיב.
מגיעה כל פעם לטיולון קצר ומתיש.

בואי נארגן מפגש פורום בפאריז...

emu99

New member
כן היה שם עמוס בטירוף, לא ידעתי שהיה בעיתון

עברנו ליד בדרך למסלול מאורון למכתש... ראינו את העומס במגרש החניה ואפילו לא נכנסנו (גילוי נאות, היינו שם בפסח שעבר, הגענו ממעלה פלמח וסיימנו שם)

היה חם אש!

אצלנו גולת הכותרת הייתה פסטיבל הצגות הילדים

בחיפה - צפינו (אני, בת בת 9, בת בת 6, ובת דודה בת 8) בהצגה "נובח על הירח" - המשחק שם היה ממש משובח, וכולנו נהנינו. אני לא מאוד אוהבת את הרעיון של הצגות בלי דיבור (וכמעט כל ההצגות הבינ"ל בפסטיבלים כאלה הן מהסוג הזה), כך שמהמופעים בחוץ נהניתי פחות. אבל ממש ממליצה על ההצגות של התחרות - בת ה-6 יצאה מההצגה ושאלה אם אפשר ללכת גם בשנה הבאה
.

חוץ מזה פגשנו כמה משפחות של חברים שעשו בעצמם קמפינג באזור לארוחת ערב בחיק הטבע, היינו בכמה משחקיות וגני משחקים (תלוי במזג האוויר), ואתמול היינו בהופעה של עודד פז ביס פלאנט בראשל"צ, שגם הייתה נחמדה מאוד לבת ה-6 (בת ה-9 לא כל כך הייתה בקטע...).
וכמובן, ביקרנו משפחה והיינו בארוחות למיניהן.

בסך הכל היה נחמד מאוד.

פרמלה

New member
לא עשינו הרבה, יותר נכון כמעט כלום

חוץ מטיול בנחל מורן ונחל נריה למרגלות הר מירון. היה כיף ומרענן לנהוג לשם וכיף לצעוד שם. היה מזג אוויר נהדר ושרידי פריחה.
רק צעירית ואני ייצגנו את המשפחה. בכורית לא תבזבז את זמנה על שהות בטבע עם בני משפחה ובעלי תמיד יעדיף לרבוץ.

הכיף הגדול היה שעות שינה ויקיצה חופשיות והרוגע שהן מאפשרות.

היה מעולה

חופשות ארוכות מוציאות מכולנו את הטוב. הקשר בין הילדים תמיד "עולה מדרגה" בחופשות. עוד 69 ימים לחופש הגדול! (הגדולה ספרה... זה כולל שבתות וחגים..
)

מיליון פעילויות

אנחנו מאלה שמעדיפים לנצל את החופשות לפעילויות וטיולים.
אז היו המון. חלקנו היינו חולים לסירוגין, אז לרוב נשאר הורה תורן בבית עם חולה תורן.
בנוסף, כדוסים מצטיינים, ארזנו ופרקנו את עצמנו לדעת לחג-שבת-חג במקומות שונים.
היה מעייף אבל מצוין.
קיץ טוב לכולם!

למעלה