אפשר לסכם את שבועות???

יעל י

New member
אפשר לסכם את שבועות???

היה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מחר נעשה שקילה בבית והערכת נזקים לסיכום החג המילא כ"כ משמין (וטעים כבר אמרנו) הלכנו הערב לחגוג יום הולדת מאוחרת לבנים במקס ברנר.חגיגת שוקולד אמיתית(וטעימה כמובן)

jesie12

New member
חג אצלי בלי יותר מידי קלןריות

היינו אצל הוריי , אני הכנתי 2 פשטידות ולחמניות , אחותי קצת נסחפה עם פסטות בכל מיני ווריאציות , וגבינות מתובלות ובורקסים מפילו ו....ים של אוכל. אני אכלתי רק פילה אמנון שאבא שלי הכין בתנור + כמה ניוקי בלי רוטב וירקות טריים פרוסים בפלטת ירקות. אתמול בבוקר בערך 12:00 (יצאנו אחרי ארוחת החג לפרק קלוריות) אכלתי מפשטידת כרישה ופטריות אחה"צ בבית קפה קפה ומאפה שקדים בערב בבית הכנתי צ'יפס בתנור + שניצל וסלט ירקות סה"כ בסדר

אורית685

New member
אפשר לסכם אבל עדיף שלא..

בערב החג אכלתי הרבה יותר מדי. באו אלינו חברים ונשארו לישון. תכננתי לאכול בערב רק סלמון בתנור וסלטים. בפועל-אכלתי גם פשטידה, ואח"כ גם מהקינוחים.. אתמול התכוונתי לצמצם באוכל. היה סביר ולא יותר מזה. היום בבוקר נשקלתי והיתה ירידה... לא מאמינה לו. מקווה שהיום תחזור אליי התקופה הטובה והשליטה שדיברתי עליה לא מזמן.. לא הייתי צריכה לדבר..

אורית685

New member
הבת שלי ואני הכנו

אני הכנתי לפי המתכון של ניקי ב - עוגת גבינה ופירורים בכוס, והבת שלי השקיעה בקישוטים. (וזכינו במקום הראשון בתחרות עוגות גבינה שהיתה אצלנו בחג..)

jesie12

New member
נראה ../images/Emo59.gif

בטוחה שגם נטעם כך

להפתעתי המשקל הביתי מראה 500 גרם פחות

אבל מפה ועד למשקל של שומרי משקל הדרך ארוכה........... נמתין בסבלנות לשלישי. היה טעים ובמיוחד הקרמשניט של גיסתי, שתחיה.

סיכום חג

בערב החג - 2 בורקסים מיני, ארבע פרוסות פשטידת גבינה ו-3 כדורי שוקולד. הפשידה אח"כ נשלחה להקפאה, כדי שהבן זוג שיחזור יאכל אותה ולא אני. בחג יצאנו לטייל אז אכלתי שני סנדוויצים ותפוח ובערב עצרנו במקדולנדס ואני אכלתי סלט. שרדנו עוד חג באופן שפוי.

יעל י

New member
ואני במשקל הביתי על המקום...

הלוואי כי אתמול סיימתי את החג במסיבת יוםהולדת מאוחרת לבנים ב...
מקס ברנר.

../images/Emo172.gif איזה כיף של חג היה לנו

בערב חג אירחנו את אחותי, בעלה והבנות לארוחה של פיצות, פשטידות וסלטים.
במוצאי החג חגגתי עם הקטנצ'יק בהופעה של אברהם טל באמפי שוני. הקטנצ'יק (8) חולה על אברהם טל וחיכה להופעה הזאת הרבה זמן. היה מרגש ומקסים, שרנו ורקדנו ביחד וקטנצ'יק זרח כל ההופעה.
למחרת יצאנו ליומיים לים, עם חברים, לינה באוהלים. היה כיף כיף כיף!!! חזרנו אתמול עייפים אך מאושרים.
והיום נחים בבית לקראת התקופה הארוכה ללא החגים.... שבת שלום.

בגלל ההופעה, ויתרנו השנה ל החג המסורתי בקיבוץ

שאותו אני מאד מאד אוהבת ולא מפספסת. כמובן שההופעה הייתה שווה את זה ובשנה הבאה, נחזור למסורת החג.

למעלה