אפשר לנשום לרווחה!!!!!!!!!

lolly1

New member
אפשר לנשום לרווחה!!!!!!!!!

יששששששששששששששששששש!!!!!!!!!! אף אחד לא יכול להבין את ההתרגשות והאושר שבי עכשיו!! ענו לי מערוץ 3!! תראו!!
העונה החדשה של הסדרה "הכי גאים שיש" תשוב למרקע ערוץ 3 בקיץ 2003. זה רק חלק.. והפעם היה מכתב קצת יותר ארוך ונחמד.. חוץ מהעובדה שהוא חשב שאני בן.. הכל טוב!!! אני מאושרת עד הגג!!! וזאתי שכתבה מרץ 2004 צריכה להיסקל..על ידינו!!

g a g a

New member
כולנו גאות בך אירית!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo98.gif

קבלי מתנה
ולא איכפת לי ששמתי אותה כבר.... אני חולה על התמונה הזאת!

g a g a

New member
גם לי ענו מערוץ 3!!! איזה אושר!!!

והרי תגובתם: שלום איריס, תודה רבה שכתבת אלינו! אני שמחה לבשר כי אכן העונה החדשה של הסדרה "הכי גאים שיש" תשוב למרקע ערוץ 3 בקיץ 2003. אני מאד מקווה שהציפייה לא תהיה קשה מדי, ועל כן אני שמחה לבשר כי ש.ח. של שתי העונות הראשונות של הסדרה ישודרו מדי ערב (החל מה- 27.11) בשעה 24:00. אני מאד מקווה שתהני! שוב תודה ואני מקווה שתמשיכי לצפות בערוצים 3&4! בברכה, ערוצים 3, 4 ואתר האינטרנט.

netaK

New member
אוי איזה מותק!!!

.אני מאד מקווה שהציפייה לא תהיה קשה מדי, ועל כן אני שמחה לבשר כי ש.ח. של שתי העונות הראשונות של הסדרה ישודרו מדי ערב (החל מה- 27.11) בשעה 24:00

ilana b

New member
יש יש יש יש יש יש יש יש יייייש!!!!!

אחיות!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודה!
!!!!!!!!!!!!! איזה כיף! איזה אושר! איזה ריגוש! 10X 10X THANK YOU GOD! ואני כבר הייתי בטוחה שהעונה ה-3 תעלה רק ב-2004!!!!!! imagen that!!!!!!!! בקיצר-אני מאושרת עד הגג ותודה לכן ששלחתן לערוץ 3 מכתב! ובקשר לכתבה בפנאי פלוס-חייבים להרוג אותם!!!!!!!!

BlueyedQT

New member
וואו איך נבהלתי!! תודה!!! ../images/Emo13.gif

עד 2004..
מזל שזה לא נכון!

ayaliar

Well-known member
כן כן גם אני קיבלתי תשובה

וגם לי כתבו משהו בסגנון, מאוד נחמדים

lolly1

New member
איריסיישן

למה ברחת מקודם..? חזרתי עם גונזל.. אני רואה שאת אדומה..

g a g a

New member
מה, לא כתבתי לך? כי אחותי חזרה

ורצתה תמחשב שלה... ?life´s a bitch, ha אולי מחר לא נברח אחת לשנייה??? לילה טוביישן לך...

למעלה